Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ "ΣΤΗΣΙΜΟ" "O ΠΟΛΙΤΗΣ TEONDOR"


Αφού κατακεραύνωσε τον εκπρόσωπο τύπου του Επιμελητηρίου, Κώστα Μπούμπα  που επιμένει να στρυθοκαμhλίζει, ο "πολίτης TEONDOR"  ευθαρσώς ανέφερε ότι το όνομα των ΝΙΖΑΜΗΔΩΝ από την γεννέτηρα της αντιδημάρχου ήταν γνωστό από δεκαπενθημέρου σε όλο το Σερραϊκο , ότι θα αναλάβουν την αξιοποίηση του αύλειου χώρου του Κρονίου ( σύντομα θα επανέλθω να σας αναφέρω "πως έδεσαν το γλυκό" με το Γηροκομείο) , για τα παγοδρόμια και τα καρουζελ ...

Κύριοι, Μέγκλα , Πασχάλη, Γιαννάκη , αναμένουμε απαντήσεις ...

1 σχόλιο:

  1. Είμαι σπουδαστής στο Α.Τ.Ε.Ι Σερρών, προτιμώ να παραμείνω ανώνυμος, αλλά ας περάσω στο προκείμενο. Δεν ξέρω ποιον τομέα δραστηριότητας αφορά το θέμα, εγώ αυτό που θέλω να αναφέρω είναι ότι, από το φετινό εξάμηνο οι σπουδαστές που επιθυμούν να πάρουν κάρτα σίτισης θα πρέπει (ορθώς και απορώ γιατί δε γινόταν από πάντα) να υποβάλλουν κάποια έγγραφα όπως εκκαθαριστικό εφορίας, ιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης κ.ά. .

    Συγκεκριμένα για το εκκαθαριστικό ζητούνταν το ετήσιο εισόδημα να μην
    ξεπερνάει τις 45.000€. Διαφωνώ με το όριο αυτό, διότι πιστεύω ότι κάθε Έλληνας σπουδαστής δικαιούται να σιτίζεται στη λέσχη ανεξαρτήτως ετήσιου εισοδήματος των γονέων του, καθώς και οι οικογένειες αυτών είναι Έλληνες πολίτες και φορολογούνται κανονικά και ως γνωστόν οι φόροι που πληρώνουν οι γονείς μας αποσκοπούν στην παροχή υπηρεσιών όπως είναι και αυτή(εκτός αν ζω σε άλλον πλανήτη)!. Προσωπικά τηρώ όλα τα ζητούμενα και έχω ήδη παραλάβει την κάρτα μου.

    Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι, ότι βλέπω στην λέσχη σίτισης να σιτίζονται, αλλοδαποί (Αλβανοί, Τούρκοι και κάθε καρυδιάς καρύδι) που είναι και αυτοί σπουδαστές στο Α.Τ.Ε.Ι. (πλην των σπουδαστών του εξωτερικού με το πρόγραμμα ERASMUS) και διερωτώμαι πώς αυτοί τηρούν τα έγγραφα που ζητούνταν;;;

    Δε νομίζω κανείς τους να πληρώνει φόρους, όπως οι οικογένειές μας
    που είναι Έλληνες πολίτες, και καλό θα ήταν να ερευνηθεί το θέμα, νομίζω.


    --

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ