Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

ΟΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ...ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ


ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ

Το 2013 έφτασε και είναι η χρονιά των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών. Αφού οι εκλογές πριν συγκλονιστικού απροόπτου θα γίνουν τον Ιουνίο του 2014. Στην περιφέρεια ο Μάρκος Μπολάρης αποφάσισε να ξαναδοκιμάσει την τύχη του. Δύσκολο εγχείρημα αφού ήδη τα όργανα έχουν αρχίσει εναντίον του εδώ και καιρό, θυμίζω την ανακοίνωση της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Θεσαλλονίκης εναντίον του. Βέβαια "ο χοντρός" δεν είναι αρνητικός αφού πιθανή εκλογή του ανοίγει το δρόμο στο αγαπημένο του παιδί στις Σέρρες Μιχάλη Τζελέπη .

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει το παρόν με αυτόνομο ψηφοδέλτιο όπως και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,  αυτό για τους ηλίθιους που τους κανακεύουν πιστεύοντας οτι θα εξασφαλίσουν την στηριξή τους. Στο γαλάζιο στρατόπεδο επικρατεί πανικός και θολούρα , Καράογλου , Τζιτζικώστας και ίσως Μαρία Κόλλια ή Κ.Κιλτίδης διεκδικούν την θέση του υποψήφιου το τι ;  θα δείξει η νεκροψία. 

Το μόνο σίγουρο οτι ο νυν αντιπεριφερειάρχης Γ. Μωυσιάδης αποτελεί παρελθό. Μετρήθηκε ζυγίστηκε και κρίθηκε ελλειποβαρής. Λίγος εως ανύπαρκτος.Για αυτό ισως και οι κινήσεις πλήρης ταύτισής με το σύστημα Ψωμιάδη , ενω κυκλοφορεί η φήμη για ένταξη του στο νέο κόμμα Ψωμιάδη , ποιός λοιπόν  τον αντικαθιστά;

Πρώτο όνομα ο Αλέκος Χρυσάφης το σύστημα Επιμελητηρίου και Συνεταιριστικής με τον  γιατροτραπεζίτη να  δίνει αγώνα.

 Νίκος  Σφελινιώτης το σύστημα Καραμανλή πολύ θα ήθελε να έχει το δικό του άνθρωπο αλλά στην Ελλάδα του 2014 είναι πρόκληση να προτείνεις έναν ανθρωπό που οι γραμματικές του γνώσεις είναι γ' γυμνασίου. 

Αθανάσιος Μασλαρινός οι καλές του σχέσεις με το συστημά Σαμαρά συνηγορούν.


Αθανάσιος Μπασδανης θέλει αλλά δεν τον στηρίζει κανείς.

Αναστάσης Καριπίδης και Κώστας  Τσιπλάκης :  οι επικείμενοι διορισμοί τους ως διοικητές σε νοσοκόμεια δείχνουν  ότι δεν ενδιαφέρονται .

8 σχόλια:

  1. ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ
    Στους 7 δήμους οι κινήσεις και οι διεργασίες άρχισαν.
    Στο πρώτο δήμο του νομού οι διεργασίες πολλές .
    Η νυν δημοτική αρχή του Π.Αγγελίδη παρά τα επικοινωνιακά παιχνίδια δείχνει να έχει κολλήσει στη λάσπη .Το τραπέζι στο αμαξοστάσιο θυμιζε περισσότερο μνημόσυνο παρά τα χαμογελαστά πρόσωπα .Στις 6 Ιανουαρίου έρχονται οι αλλαγές στους αντιδημάρχους και τους προέδρους των οργανισμών και αν επαληθευτούν οι περισσότεροι από τους σημερινούς πάνε στο σπίτι τους .Το τι έρχεται από πίσω είναι ενα μεγάλο ερωτηματικό κασι μάλιστα σε προεκλογική περιοδό , αφού είναι κοινό μυστικό οτι πάγκος δεν υπάρχει στην ομάδα.
    Ο συνδυασμός ειδικά στα χωριά έχει αποψιλοθεί και πλέον υπάρχει πρόβλημα συγκρότησης ψηφοδελτίου .
    Ο Στεφανος Φωτιάδης κινείται αθόρυβα .Στην διετία που πέρασε έκλεισε πολλά μέτωπα εντός πόλης , τακτικές οι συναντήσεις των μελών του συνδυασμού του στις οποίες δίνουν το παρόν και μέλη του συνδυασμού του Πέτρου Αγγελίδη .Επίσης υπάρχει προσπάθεια για άνοιγμα στο δεξιό χώρο .Δυο δημοτικοί σύμβουλοι του Θ Μηλίδη βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τον πρωην νομάρχη ενω πρωτοκλασάτος δεξιός συνδικαλισ΄της έδωσε τα χέρια με τον Καραμήτρο
    Στο δεξιό χώρο είναι ειλλημένη η απόφαση του Θ Μηλίδη να ξαναδοκιμάσει την τύχη του , αλλά για όλους τους υπόλοιπους θεωρείται καμμένο χαρτί για αυτό αναζητείται ο λαγός που θα κάψει την υποψηφιότητα .
    Αλεκός Χρυσάφης και η ομαδα του βλέπουν με ενδιαφέρον το δήμο , άλλωστε δεν είναι τυχαία η συναντησή του με τον πορφυρογέννητο .
    Η Μαρία Κόλλια σε πρόσφατη τηλεοπτική της εμφάνιση άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο .
    Ομως όλα θα εξαρτηθούν κατα πόσο η διαβαση πεζών θα συσπειρώσει πάνω της τα εκλογικά ποσοστά του Σύριζα και αν η Χρυσή Αυγή κατεβάσει ψηφοδέλτιο γιατί τότε όλα τα παραπάνω είναι ασκήσεις επι χάρτου και το βράδυ των εκλογών θα πέσει πολύ κλάμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΠΕΧΛΙΒΑΝΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΔΕ ΛΕΣ .
    ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΙΑΚΧΕ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΛΕΣ ΚΑΤΙ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτή τη φορά οι Σερραίοι όλοι δε πρέπει να κάνουν λάθος στίς δημοτικές εκλογές,ούτε πειράματα.Είτε μας αρέσει είτε όχι ο Φωτιάδης έκανε πέντε έργα.Και μείς στους αγροτικούς δήμους μονο υποσχέσεις για διορισμούς πήραμε απο τη δημαρχια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΨΑΧΝΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΟ ΑΡΑΜΠΑΤΖΑΚΙ(9:53) ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΗΤΑΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΝΟΜΑΡΧΗΣ.ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΕΣΥ ΤΙ ΕΙΣΑΙ;ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ;Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΕΓΙΝΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΝΑΤΕ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΙ;ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΝΤΕΜΕΚ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ.

    ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΦΩΤΙΑΔΗ ????????? ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΆΡΠΑΖΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ !!!!! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΡΑΝΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ..... ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΕ ΛΕΥΚΩΝΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝΔΡΑ ΧΡΙΣΤΟΣ !!!! ΣΤΕΙΛΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΤΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΠΟΥ ΕΝΙΟΤΕ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΑΜΙΚΟΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποίος Αντιδήμαρχος, στις 13/02/2013 μέρα τετάρτη και περί ώρας 21.00, προσπάθησε να χειροδικήσει σε δημοτικό σύμβουλο της παράταξης του εντός του δημοτικού μεγάρου και στο γραφείο του Δημάρχου!
    Ηταν παρών ο Δήμαρχος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι, γραμματείς κλπ.8-10 άνθρωποι ήσαν παρόντα.
    Πώς αντέδρασε η ηγεσία του Δήμου.
    Τρομοκρατείται τις διαφορετικές απόψεις.
    Εκεί όμως που πέσατε δεν περνάει η μπογία σας, το καταλάβατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ