Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΥ ΚΑΙ Η ΣΠΥΡΟΥΛΙΝΑ


  META THN ΝΙΓΡΙΤΑ ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΣΙΝΤΙΚΗΣ  ...

  ΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΥΦΑΡΠΑΓΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΓΗΣ ΚΑΤΗΓΓΗΛΕ Ο ΔΟΜΟΥΧΤΣΙΔΗΣ



Ο "μελετητής" ΛΙΑΝΑΚΗΣ, ο γνωστός κουμπάρος του Καραμήτρου επιχείρησε με πλειστηριασμό ( που αγνοούσε η αντιπολίτευση του Δήμου)  να αποκτήσει 700 στρέμματα γεωθερμικού πεδίου ιδιοκτησίας του Δήμου Σιντικής έναντι 65 ευρώ το στρέμμα όταν ο Δήμος έχει ενοικιάσει στον Ομιλο Μυτηλιναίου για την εγκατάσταση ανεμογεννητριών έκταση έναντι 1.300 ευρώ το στρέμμα όπως κατήγγηλε ο Φώτης Δομουχτζίδης σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή της Ελενίστας.

Ο  γνωστός κουμπάρος διατηρεί ήδη μονάδα παραγωγής σπυρουλίνας στα Θερμά Νιγρίτας, την οποία απέκτησε μετά "την υπόθεση Κουλτσιάκη" επί Νομαρχίας Καρταμήτρου και τώρα ορέγεται το γεωθερμικό πεδίο της Σιντικής.

Η απαίτηση του κ. Λιανάκη προέρχεται από οφειλή του Δήμου για μια  κτηματολογική μελέτη αξίας 290.000 ευρώ  του 2005 ( η οποία σημειωτέον ποτέ δεν παρελήφθη από τον Δήμο αφου ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΑΚΟΜΗ !!!) αλλά κατέληξε τελικά στα 600.000 ευρώ   διότι ο μελετητής με την ανοχή του τότε Δημάρχου κ. Σπάση , χρέωνε  ακόμη και τις πίτσες, τα κοκορέτσια και τα σουβλάκια στο Δήμο, όπως κατήγγηλε ο Φώτης Δομουχτζίδης και τελικά με αγωγή του επιδικάστηκε εντόκως το ποσό των 804.000 ευρώ με δικαστική απόφαση το 2012

Σημειωτέον  ότι  ο Δήμος Σιντικής υπό την Δημαρχεία του "δημοκρατικού αυτοδιοικητικού" Απόστολου Καρύδα δεν άσκησε εφεση κατά της απόφασης με αποτελεσμα αυτή να καταστή εκτελεστή.

Δικηγόρος του Δήμου Σιντικής και επί Σπαση και επί Καρύδα, ο γνωστός από τα αστειάκια του περί της συμμετοχής ομμοφυλοφύλων στο Δημοτικό Συμβούλιο Σιντικής και μη εξαιρετέος κ. Κελεσίδης, γεγονός προφανώς τυχαίον ... 

3 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΑΛΑΙΩΤΕΡΑ ΕΚΑΝΕΣ ΠΙΑΤΣΑ ΩΣ "ΑΔΕΡΦΗ"
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΑ ΕΚΟΨΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΑΤΣΑ ΩΣ "ΤΡΑΒΕΣΤΙ"
    ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟ?
    ΠΟΣΟ ΚΑΚΟΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ.
    ΜΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΕΡΡΩΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΔΥΟ ΒΟΗΘΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΜΟΙΒΕΣ.
    ΤΩΡΑ ΑΝ ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΛΙΑΝΑΚΗΣ.
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
    Ο ΛΙΑΝΑΚΗΣ
    ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΙΔΗ,
    ΜΑΛΑΚΑ, ΕΜΠΑΘΗ, ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΕ ΙΑΚΧΕ ΑΡΧΙΒΛΑΚΑ.
    ΠΟΣΟ ΜΑ ΠΟΣΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ,
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΕΝ ΣΤΑ ΛΕΝΕ ΟΛΑ
    ΒΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΑΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ?...ΧΘΕΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ NTV ΤΟΥ ΔΡΟΒΑΤΖΙΚΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΤΣΕΠΕΛΑ.ΒΓΗΚΕ Ο "ΚΥΡΙΟΣ" ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΡΙΝΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ...ΚΟΙΤΑ ΔΡΟΒΑΤΖΙΚΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΘΡΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ ΟΚ?...ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΝ ΤΟ ΘΥΜΑΣΕ...ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕΦΤΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑΣΑ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟ ΣΕΡΡΕΙΚΟ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ.
    ΟΛΟΙ Η ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΡΩΝΕ ΜΕ 20 ΜΑΣΕΛΕΣ
    ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΟΔΙΑ
    ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ