Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

ΚΥΡΙΕ, AΦΕΣ ΑΥΤΟΙΣ, ΟΥ ΓΑΡ ΟΙΔΑΣΙ ΤΙ ΠΟΙΟΥΣΙ

ΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ...

ΟΙ ΞΕΤΣΙΠΩΤΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ,  ΤΑ ΔΕΚΑΝΙΙΚΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΚΟΥΒΕΛΗΔΩΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ



"Τη δεινή θέση στην οποία έχουν περιέλθει χιλιάδες πολίτες – εκ των οποίων πάρα πολλοί αγρότες – οι οποίοι διέθεσαν τις οικονομίες τους αλλά χρεώθηκαν και στις Τράπεζες σημαντικά ποσά προκειμένου να επενδύσουν στην εγκατάσταση φωτοβολταϊκών, έθεσε ο Βουλευτής κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης στη Βουλή, στην συνεδρίαση της Επιτροπής «Απολογισμού του Γενικού Ισολογισμού του Κράτους και Ελέγχου Εκτέλεσης του Προϋπολογισμού». Το θέμα αφορούσε την ενημέρωση από τον Πρόεδρο της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (Ρ.Α.Ε.) για ζητήματα της αρμοδιότητάς της.
Ο Βουλευτής στην τοποθέτησή του, αναφέρθηκε στην αιφνιδιαστική αύξηση της εισφοράς επί του τζίρου, επενδυτών – κατόχων φωτοβολταϊκών από 25% έως 30%.
Τόνισε επίσης ότι αυτό έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στους ανθρώπους αυτούς αλλά και αβεβαιότητα όσον αφορά το μέλλον αυτής της επένδυσης. Επεσήμανε δε ιδιαίτερα ότι ενώ είχε δημιουργηθεί ένα θετικό κλίμα στην αγορά γύρω από την απόδοση σε εισόδημα από την επένδυση σε φωτοβολταϊκά, καιπολλοί ιδιώτες επενδυτές έσπευσαν να κάνουν τις εγκαταστάσεις, αλλά η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (Ρ.Α.Ε.) ως γνωμοδοτικό όργανο δεν είχε ισχυρό παρεμβατικό ρόλο ώστε να προστατεύει τους επενδυτές"


 Ο εικονιζόμενος βουλευτής της Ν.Δ. αφού ψήφισε "με χέρια και με πόδια" τον προϋπολογισμό του 2013 , όπως θα πράξει ως πιστό ανδρείκελο των εκάστοτε αρχηγών του και για το φορολογικό νομοσχέδιο,  τα οποία περιελάμβαναν και την εισφορά-χαράτσι 30% εφάπαξ στα έσοδα των επενδυτών των φωτοβολταϊκών συστημάτων, χωρίς ντροπή "για να παίξει" με τον πόνο του κοσμάκη και να παραστήσει τον προστάτη των συμφεροντων του, προχώρησε στην παραπάνω ανακοίνωση την οποία μοίρασε σε ολα τα τοπικά ΜΜΕ.

Χέσε μας ρε Νταλάρα, που έλεγε και ο μεγάλος Χάρυ Κλύν, για μαλάκες ψάχνεις ;  

3 σχόλια:

  1. Αυτός έχει πολύ πλάκα και περνάει τους Σερραίους για μαλάκες. Πρώτα τα ψηφίζει όλα και μετά βγαίνει στα κανάλια και υπερασπίζεται όχι αυτά που ψήφισε, αλλά υπερασπίζεται τους πολίτες που θίγονται από αυτά που ήδη έχει ψηφίσει. Ρε γαμώτο είμαι εγώ καλά ή θέλω ψυχίατρο. Θα μας κάψει το μυαλό μας αυτός. Πόσα κιλά μαλάκας μπορεί να είναι, αι στο διάλο ρε ξεσκισμένη πολιτική χαμούρα, νομίζει ότι έτσι μπορεί να ξεγελάσει μαλάκες και γεροντάκια.Του λέω όμως ότι οι μαλάκες τελείωσαν και στα γεροντάκια όπου ποντάρει δεν θα τα αφήσουμε να ψηφίσουν άλλη φορά τέτοιους γομαροξεφτιλισμένους πολιτικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 7:11 ΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ ΑΡΑΜΠΑΤΖΟΥ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΘΕΜΑ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΥΠΕΡΣΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΔΙΚΗΜΕΝΩΝ ΟΜΑΔΩΝ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΤΡΩΝΕ ΑΜΑΣΗΤΟ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΙ ΣΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑ.ΑΝΤΕ ΠΑΝΕ ΚΡΕΜΑ ΚΑΜΜΙΑ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΓΛΥΨΕ ΛΙΓΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΝΙΩΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό κατάλαβες ρε μαλάκα. Πόσα κιλά μαλάκας μπορεί να είσαι. Εσύ μπορεί να ψηφίσεις και την υψηλοτάβανη και αυτόν τον μαλακοπίτουρα εγώ ΠΟΤΕ το κατάλαβες ρε βούρλο.

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ