Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

AΚΡΙΒΗ ΜΟΥ ΜΑΡΙΑ ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ ;


        ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΒΑΡΚΑ ΜΠΑΖΕΙ ΝΕΡΑ  ...



  Αναμένουμε τον αντίλογο ...

14 σχόλια:

  1. http://tvxs.gr/news/ellada/anoikto-gramma-ellinon-mathiton-tis-germanias-kata-tis-xrysis-aygis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ισχύς εν τη ενώσει.
    Συγχώνευση της ΝΔ με την χρυσή αυγή προτείνει ο Φ. Κρανιδιώτης!

    Συζητήσεις προκάλεσε στο εσωτερικό της ΝΔ η πρόταση για άνοιγμα του κόμματος προς την χρυσή αυγή.
    Ηγετικά στελέχη της ΝΔ χαρακτήρισαν την πρόταση πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί όπως εξήγησαν, οι διαφορές με την χρυσή αυγή είναι ελάχιστες.
    “Είναι οι ίδιοι ηλίθιοι που ψήφιζαν εμάς μέχρι πριν λίγους μήνες”
    Ο κ Κρανιδιώτης εξήγησε τον τρόπο που η ΝΔ πρέπει να προσεγγίσει τους ψηφοφόρους της που πήγαν στην χρυσή αυγή:
    “Θα τους πούμε πόσο πατριώτες είμαστε και πόσο αγαπάμε την Παναγία, θα προσθέσουμε λίγο αρχαία Ελλάδα μαζί με εγκληματικότητα αλλοδαπών”

    Ο κ Κρανιδιώτης πρότεινε αν γίνει τελικά η συγχώνευση, την μετονομασία της ΝΔ σε ‘Χρυσή Δημοκρατία’ ή σε ‘Αυγή της Δημοκρατίας’.
    http://mao.gr/kranidioti/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά θα σκοτωθούνε μεταξύ τους:
    Παραλίγο τραγωδία με βουλευτή της χρυσής αυγής σήμερα το απόγεμα στην ορεινή Κορινθία.
    Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου ο βουλευτής.

    Ομάδα κυνηγών, όλοι μέλη της χρυσής αυγής, κυνηγούσαν στην περιοχή Ζήρεια όταν κάτω από ακόμα αδιευκρίνιστες συνθήκες, συνέβη το ατύχημα.
    Από την προανάκριση της αστυνομική διεύθυνση Κορινθίας, διέρρευσε ότι το τραγικό περιστατικό είναι αποτέλεσμα της ασυνεννοησίας αλλά και της άγνοιας στοιχειωδών κανόνων ασφαλείας από την συγκεκριμένη ομάδα.

    Το πιο πιθανό σενάριο είναι πως ένας από τους ακροβολισμένους κυνηγούς φώναξε “ΛΑΓΟΣ” βλέποντας ένα θήραμα.
    Ο βουλευτής της χρυσής αυγής Ιωάννης Λαγός νομίζοντας ότι τον φωνάζουν, τινάχτηκε από την θέση του πίσω από ένα θάμνο, με αποτέλεσμα να δεχθεί μία ομοβροντία πυροβολισμών από τους υπόλοιπους.

    Ο Λαγός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου του αφαιρέθηκαν τα σκάγια, ενώ κλιμάκιο της χρυσής αυγής ντυμένοι με άσπρες στολές και με επικεφαλής τον Η. Κασιδιάρη, έκανε αναπαράσταση του ατυχήματος, κατά την διάρκεια της οποίας δυστυχώς υπήρξε και δεύτερος τραυματισμός, του εθελοντή που έκανε τον Λαγό.
    Η προανάκριση συνεχίζεται.

    SXY
    Τελικά θα σκοτωθούνε μεταξύ τους: Παραλίγο τραγωδία με βουλευτή της χρυσής αυγής σήμερα το απόγεμα στην ορεινή Κορινθία. Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου ο βουλευτής. Ομάδα κυνηγών, όλοι μέλη της χρυσής αυγής, κυνηγούσαν στην περιοχή Ζήρεια όταν κάτω από ακόμα αδιευκρίνιστες συνθήκες, συνέβη το ατύχημα. Από την προανάκριση της αστυνομική διεύθυνση Κορινθίας, διέρρευσε ότι το τραγικό περιστατικό είναι αποτέλεσμα της ασυνεννοησίας αλλά και της άγνοιας στοιχειωδών κανόνων ασφαλείας από την συγκεκριμένη ομάδα. Το πιο πιθανό σενάριο είναι πως ένας από τους ακροβολισμένους κυνηγούς φώναξε “ΛΑΓΟΣ” βλέποντας ένα θήραμα. Ο βουλευτής της χρυσής αυγής Ιωάννης Λαγός νομίζοντας ότι τον φωνάζουν, τινάχτηκε από την θέση του πίσω από ένα θάμνο, με αποτέλεσμα να δεχθεί μία ομοβροντία πυροβολισμών από τους υπόλοιπους. Ο Λαγός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου του αφαιρέθηκαν τα σκάγια, ενώ κλιμάκιο της χρυσής αυγής ντυμένοι με άσπρες στολές και με επικεφαλής τον Η. Κασιδιάρη, έκανε αναπαράσταση του ατυχήματος, κατά την διάρκεια της οποίας δυστυχώς υπήρξε και δεύτερος τραυματισμός, του εθελοντή που έκανε τον Λαγό. Η προανάκριση συνεχίζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «ΕΣΑ - ΕΣ ΕΣ ανθρωπιστές». Το φωνάζουν και ακούγεται πεντακάθαρα.

    Χρυσαυγίτες στην Καλαμάτα σε συγκέντρωσή τους την Πέμπτη 6 Δεκέμβρη, αποθεώνουν χαιρετώντας ναζιστικά τους βασανιστές και δολοφόνους του λαού στην κατοχή! Τα πλάνα προβλήθηκαν στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού BEST της Μεσσηνίας.

    Όσα θα δείτε και θα ακούσετε, επιβεβαιώνουν ότι είναι απόγονοι των κουκουλοφόρων - συνεργατών των χιτλερικών, που έστελναν στο εκτελεστικό απόσπασμα, Έλληνες αγωνιστές.

    Δεν είναι απλά συστημικοί .

    Είναι ό,τι πιο σάπιο έχει να επιδείξει το αστικό πολιτικό σύστημα...

    Είναι ό,τι πιο επικίνδυνο για τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα...

    Γι' αυτό ο λαός πρέπει να τούς απομονώνει όπου κι αν τούς βρίσκει...

    http://www.youtube.com/watch?v=uxHHJ8gafZo&feature=player_embedded

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. «Το ΔΙΚΤΥΟ τηλεόραση είναι ο πρώτος τηλεοπτικός σταθμός των Σερρών, που έχει ενταχθεί στην δορυφορική πλατφόρμα του OTE TV μαζί, δίπλα σε μεγάλα περιφερειακά κανάλια της χώρας, όπως : ΚΡΗΤΗ TV, TRT, 4E, TV100, ΔΕΛΤΑ TV, ΗΠΕΙΡΟΣ TV κ.α.
    Πλέον οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV & Conn-x , μπορούν να παρακολουθούν το ΔΙΚΤΥΟ τηλεόραση όπου και αν βρίσκονται. Είτε μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας του OTE TV, είτε μέσω δορυφόρου (Eurobird 9°).
    Η σημαντική αυτή εξέλιξη για το ΔΙΚΤΥΟ τηλεόραση, ήταν αποτέλεσμα της άριστης συνεργασίας του Τεχνικού Διεθυντή Δημήτρη Παπαμιχαλάκη και των συνεργατών του, με τον OTE TV.»

    ------------------

    Ρε Ίακχε, ανακοινώθηκε ότι τον Αθανάσιο θα τον βλέπει πλέον όλη η Ελλάδα κι εσύ ασχολείσαι με την Κόλλια; Τι να κλάσει η κυρά-Μαρία μπροστά στο έγκυρο, έγκριτο και αιχμηρό σχολιασμό του Αθανασίου από την εκπομπή του «Στο Στόχαστρο»;

    Αυτή είναι πραγματική είδηση, αλλά την κάνεις γαργάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΪΔΕΎΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. ΚΥΡΙΑ ΚΟΛΛΙΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ 100.000€ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ? ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΤΕ ΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΕΛΛΑ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ. ΟΛΗΜΕΡΗΣ ΚΑΙ ΟΛΗΝΥΚΤΙΣ ΤΑ ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ. ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΑΣΗ ΤΟ ΣΤΕΛΙΟ. ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕΤΑ.Η ΚΥΡΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΙ ΛΕΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΟ ΚΩΛΟΚΑΝΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΝΑΒΗΔΕΣ
    ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
    ΖΙΚΟ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΙΣ ΒΙΖΙΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΠΛΑΚΩΣΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εδω γιατι δεν εχει κατιτις
    για γκοτσης φορ πρεζιντεντ
    γκοτσης φορ σαμιθινκ ναναι κιοτι ναναι
    γκοτσηςγκοτσης γκοου φορεστ ραννννννν

    ΥΓ θελω την γνωμη του για την πανσεληνο στις 28/12

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΙΑΚΧΕ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΡΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ :

    1.Ο ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ ΗΤΑΝ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , ΝΑΙ Ή ΟΧΙ ?
    2.Ο ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΣΗΜΙΤΗ - ΚΥΡΚΟΥ - ΚΟΥΒΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΣΤΕΡΑΣ , ΝΑΙ Ή ΟΧΙ ?
    3.ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΜΕ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν κάνει καμιά μαλακία η Μαρία και φύγει από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και πάει με τις καβάτζες του Σαμαρά είναι πολιτικά τελειωμένη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βολευτήκατε μουνοπανα κατα απο την φουστα σας ε εκβιαστες της δεκάρας αφου ειναι τοσο θυμα και σας φοβαται, αλλα ξερεται να παιζεται το παιχνιδακι σας μουνοπανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΟΤΑ Η ΚΟΛΛΙΑ ΜΑΡΙΑ - ΤΣΑΡΟΥΧΑ;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΟΝ ΙΑΚΧΟ;
      Ο ΑΛΕΚΟΣ, Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, Ο ΒΑΣΙΛΗΣ, Ο ΝΙΚΟΛΑΣ, ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΑΚΟΜΗ ΓΡΑΜΜΗ; ΣΥΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛ. ; ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΜΠΑΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΩΝΑ, ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ;

      Διαγραφή
  13. Η κ.ΚΟΛΙΑ ΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ