Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

"XΩΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΝ ΠΟΥΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ..."



    ΩΡΕ ΜΟΥΣΤΑΦΑ, ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ , ΒΙΤΜΑ, ΠΟΙΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ;


"Χώστε άναν πούστη φυλακή επιτέλους" θα έλεγε τωρα η θεία μου η Ελπινίκη

Ενώ στο στεγασμενο εμπόριο μαστίζεται από την ύφεση, ο τζίρος των καταστημάτων εξανεμιζεται, του λουκέτα μπαίνουν καθημερινα, οι άνεργοι αγγιζουν το 1.500.000 ψυχές, ο σερραίοι αιρετοί της τοπικής αυτοδιοίκησης από το 2008 μεχει σήμερα παραλείπουν εκ συστήματος να εισπράστουν το τέλος χρήσης των θέσεων από τους μικροπωλητες της λαϊκης αγοράς των Σερρών.

1.000.000  ευρώ αγγίζουν οι οφειλές των μικροπωλητών προς τον Δήμο μόνο από την Λαϊκη των Σερρών !!! Σωστα διαβαζετε.

Δηλαδή η λαϊκη αγορά των Σερρών από το 2008 λειτουργεί παράνομα, ανταγωνίζεται αθεμιτα το στεγασμένο εμποριο χαριν της ψηφοθηρίας και των πελατειακών σχεσδεων των κοπριτών της τοπικής αυτοδιοίοκησης ενω ο Εμπορικός Σύλλογος με τον Αγγελο Κεχαγιά  ασχολείται με την υποδοχή των φοιτητών του ΤΕΙ  και το Επιμελητηριο με τους Δρογαλομπαλιτηδες με την γαστρονομία και το αυτοδιοίκητο του ΤΕΙ Σερρών ή με τον Μέγκλα με τα φωτοβολταϊκα και την τουριστική συνεργασία του νομού  με τους κωλόΤουρκους.

11 σχόλια:

  1. ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Η ΘΕΙΑ ΣΟΥ 'Η ΚΟΙΝΩΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΣΟΥ,
    ΠΟΣΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΝΥΧΤΙΑΤΙΚΑ?
    ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ "ΕΥΚΟΛΗ"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΠΑΛΙΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΙΑΚΧΕ & ΣΙΑ ΕΠΕ
    ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΑΧΙΛΕΑΣ ΜΑΣ ΚΑΤΣΙΚΩΣΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΜΟΥΓΚΑ.
    ΛΟΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΔΡΑΧΜΗΣ, ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΑΦΟΡΑ ΕΣΕΝΑ ΙΑΚΧΕ ΚΛΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΜΟΥΣΤΑΦΑΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ,ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ.
    ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΕ,ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ!
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LzZ_ugB0Pig

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΕ ΠΑΠΑΡΑ ΙΑΚΧΕ ΓΙΑΛΑΝΤΖΗ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗ
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΞΙΚΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ?
    Η ΕΠΕΙΔΗ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΜΕ ΕΛΛΗΝΑ ΜΑΚΡΥΜΑΛΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΞΑΓΝΗΣΤΙΚΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπήκε ο Άκης για να κάνει παρέα στον Ντερτιλή , κι΄άλλον θέλεις ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. KALA O KEXAGIAS META TO KYLIKEIO POU PIRE STA ASTERIA, MOUGA STI STROUGA, E?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΙΔΟΥ Ο ΝΥΜΦΙΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ( Ο ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ ΣΑΛΩΜΗΣ Ν2 )
    Πληθαίνουν οι επισκεψεις του Καραμανλη του Γ στο νομό .Πλέον αγγίζουν την εβδομαδιαία παρουσία . Συνοδευόμενος πάντα από το υψηλα αμειβόβενο κολ γλερλ ( Νικο Σφελινιώτη , επι τη ευκαιρία ωρα να αλλάξεις και το σιελ κουστουμάκι σου τρε μπαναλ πλεον )
    Το αποφθεγμα του πατριαρχη της οικογενειας Κ.Καραμανλη TOY A εξω παμε καλα μεσα τι γινεται μάλον ταλανίζει την υποψηφιότητα του Καραμανλη του Γ
    Παρά το επικοινωνιακό μπαράζ μέσω των ΜΜΕ δεν υπήρξε ανταπόκριση ( 2 δημοσκοπησεις που έγιναν ΑΠΟ Εταιρεια Δημοσκοπησεων των Αθηνων εχουν ευρήματα το λιγότερο απογοητευτικά. 54% δεν γνώριζαν οτι υπάρχει Κ Καραμανλης ο νεώτεροσ η ο Γ . 62% δεν γνωριζε οτι ήταν υποψήφιος στις εκλογες του Ιουνίου το 2012.
    Αυτά βέβαια δεν τα γνωρίζει το επιτελείο Σερρών
    Στο δια ταυτά τα μετωπά κλείνουν η....... μένουν ανοιχτά
    1 ΜΕΤΩΠΟ Γιαννης Τενεκετζης.
    \Αν και γνωστη η αδυναμια του υπουργου στο προσωπο του πρεπει να θεωρειται παρελθον παιρνοντας μαζι του στον γκρεμο και τον Αντωνη Πουλικιδη πουλεν του και προσωπικη του μεταγραφη απο το επιτελειο του Χαιτιδη το 2007 .Προς προσεγγιση απο το γραφειο του Κ.Καραμανλη του Γ ο Κ Αρβανιτιδης εκ των στρατηγων στην εκλογικη νικη του Μ Βλαχβεη τον Μαιο 2012 ο οποιος διατυμπανιζει σε καθε ευκαιρια την προσηλωση του στον Μενελαο Βλάχβεη τονιζοντας και την διαφοροποιηση του απο Πουλικιιδη και Τενεκετζη .
    2 ΜΕΤΩΠΟ Αθανασιος Μπαρκας .
    Η παραίτηση Γιάννη Τζεβελέκου από τη ν τοπική ΝΔ των Σερρών και του ΠΙΝΟΚΙΟ απο την ΝΟΔΕ ΣΕΡΡΩΝ θολωνούν το τοπίο για τις μελλοντικές κινήσεις του η στέλνει μηνυμα αφου και οι 2 προαναφερόμενοι θεωρούνται ανθρώποι του πολυ στενου περιβηλοντος .
    Θ. Καμπουρης
    το μεγαλο ερωτηματικο αν και
    θυμωμενος μαθαινω απο τις κινησεις και τις κουβεντες των παρατρεχάμενων του Κ Καραμανλη του Γ.
    Ομως εκτος απο τον τίτλο του προέδρου της ΝΟΔΕ διατηρει ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΚΛΗΡΟ ΠΥΡΗΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΤΑΛΙΜΠΑΝ οι οποιοι δεν θα παραδωσουν ευκολα την κομματικη σφραγιδα την επομενη μερα των μελλοντικων κομματικων εξελιξεων
    που σηματοδοτει οτι θα εχει ρ΄λο και στην επομενη μερα της ΝΔ
    Απ. Βαγενας .
    Επιστροφη για τον Αποστολο θυμιζοντας την παρουσια του σε ολους οσους τον λοιδωρουν .Ο Παπαχρηστου ειδε στα μάτια τον Γιαννη Μετοκη αμφισβητωντας τον .Αν και ο συμπαθης Γιανης πανηγυριζει για την επανεκλογη του με 23 ψηφους δεν λεει τιποτα .Θυμιζω τριτος το βαρυ χαρτι Γ. Φουντουκιδης.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ Η ΕΞΥΒΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗΜΑ;ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΝΤΛΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ;ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ;ΑΛΛΟ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΧΥΔΑΙΑ ΑΝΑΙΤΙΑ ΕΞΥΒΡΙΣΗ ΚΑΙ Η ΣΠΙΛΩΣΗ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. BΡΕ ΑΔΑΕΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ΣΠΙΛΩΣΗ; ΤΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΕΞΥΒΡΙΣΗ; ΕΓΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΚΑΝΑ.

      ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΕΠΕΔΕΙΞΑΝ ΒΑΡΕΙΑ ΑΜΕΛΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΝΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΔΟΛΟ, ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ 2010

      Διαγραφή
  10. BΡΕ ΑΔΑΕΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ΣΠΙΛΩΣΗ; ΤΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΕΞΥΒΡΙΣΗ; ΕΓΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΚΑΝΑ.

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΕΠΕΔΕΙΞΑΝ ΒΑΡΕΙΑ ΑΜΕΛΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΝΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΔΟΛΟ, ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ 2010

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ