Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

ΩΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ, ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;



  Βλέπω ωρε Καραμήτρο ότι με την αιγίδα του "Πολίτη TEONDOR" άρχισες έντονο προεκλογικό αγώνα για την κατάληψη του δημαρχιακού θώκου και ανοίγεις πολλά ζητήματα ...

Μετά την επίθεση "στον λαδέμπορα"  της ΚΕΔΗΣ , πέρασες στο ζήτημα λειτουργίας του ΧΥΤΑ  αλλά επιδερμικά χωρίς να μπαίνεις στο ψητό. Και μιλάω  για το πάρτυ που εγινε με τον γνωστό εργολάβο , όμως αυτά έχουμε καιρό να τα πούμε  αλλά   μιας και ήσουν "η προξενήτρα" της δημιουργίας του γηπέδου "Κωνσταντίνος Καραμανλής" στον Δήμο Λευκώνα, τώρα που αυτός πέρασε στον Δήμο Σερρών , μπορείς να μας πεις ως αρχηγός της ελάσσονος αντιπολίτευσης εάν ήταν σύννομη πράξη  η παραχώρηση δημοτικής έκτασης σε μια ιδιωτική εμπορική εταιρεία  ; 

 Μπορείς να μας πεις εάν η απόφαση της παραχώρησης έτυχε της απαραίτητης έγκρισης νομιμότητας της τοτε Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας;

Ο δικηγόρος σου , ο Καρύπογλου τι λέει ; Θα δούμε το ίδιο έργο με αυτό του Αθλητικού Οργανισμού για την παράνομη παραχωρηση του Δημοτικού Γηπέδου στον φίλο σας "τον περούκα" με πρωταγωνιστες τους Γούνα - Χρυσανθίδη ;  

Y.Γ.  Θυμίζω  ότι αυτά τα αστροπελέκια υπέκλεψαν την μακέτα του γηπέδου του Παναθηναϊκου στο Γουδί, την οποία παρουσίασαν ως δική μας  και γίναμε ρόμπες πανελληνίως μετά την αντίδραση της πράσινης ΠΑΕ 

22 σχόλια:

  1. ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ , ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ
    ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΑ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι να σε κάνω ρε μπαγλαμά ΙΑΚΧΕ ? Δήμαρχο θα σε βγάζαμε , αλλά έμπλεξες με τους χωριάτες και τους αγράμματους . Έχει καεί η υποψηφιότητα σου για τον Δήμο . Η Χρυσή Αυγή δεν έχει πρόσωπα στο Δήμο που μπορούν να είναι υποψήφιοι .
    Μόνο τον Σεδαρίδη έχει , αλλά κι΄αυτός ούτε το αριστερό α@@@@ι του Φωτιάδη δεν είναι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο ο Γκότσης μπορεί να κερδίσει τον Δήμο . Καμιά τύχη δεν έχουν ο Αγγελίδης και ο Φωτιάδης απέναντί του .
      Πρέπει να τον στηρίξουν όλοι οι Νεοδημοκράτες . Είναι ο πιο συνεπής από όλους .

      Διαγραφή
    2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ 9.50 . Ο ΗΛΙΑΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ .

      Διαγραφή
    3. Γεια σας κυριε Γκοτση......!!!!μονο αυτος θα υποστηριζε τοσο τον εαυτο του δεν μπορει.....!!!

      Διαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ . ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ , ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΑΥΡΟ , ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΕΡΓΟ , ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΣΤΕΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΙΠΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όσοι προσπαθήσουν να στήσουν ανάλογο σκηνικό λάσπης με τις δημοτικές εκλογές του 2010 για τον Φωτιάδη , πρέπει να ξέρουν θα τους επιστραφεί και θα βρεθούν προ εκπλήξεων !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στέφανε μη κάνεις καμιά μαλακία και πας στον εισαγγελέα , σ΄αυτές τις εκλογές θα τους ξεβρακώσουμε .
    Έχουν αλλάξει τα πράγματα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΕΦΑΝΕ,ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΚΑΝΕΣ; ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΠΑΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ. ΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ;

      Διαγραφή
  6. ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ !
    ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΑΚΧΕ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΑ ΛΕΝΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΑΝΝΑΚΗ
    "Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ Γ@Μ@ΣΕ"
    ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΑΝ ΘΥΜΑΣΕ ΧΕΡΕΣΕ
    Ή ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΟΤΑΝ ΣΤΑ ΧΩΝΟΥΝ ΧΟΡΟΠΗΔΑΣ Ή ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.
    ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΤΑΡΙΦΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΠΡΟΤΗΜΗΣΟΥΜΕ.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΥΒΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΑΡΓΑΡΑ.
    ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.
    ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΩΣ ΕΦΑΓΕΣ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ, ΛΑΜΟΓΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ PUBLIC ISSUE
    Πέντε μονάδες κάτω Χρυσή Αυγή και Ν.Μιχαλολιάκος
    http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63734870

    Δημοκοπική πτώση και κλίμα διάλυσης στην χρυσή αυγή!

    Εικόνα διάλυσης παρουσιάζει η χρυσή αυγή καθώς το κόμμα δεν “τραβάει”, με αποτέλεσμα να αναπτύσσονται φυγόκεντρες δυνάμεις.
    Τα προβεβλημένα στελέχη της να ψάχνουν απελπισμένα για το επόμενο πολιτικό σχήμα που θα τους στεγάσει, και πληροφορίες θέλουν τους Χρήστο Παππά και Ι. Λαγό να είναι σε συζητήσεις με την Νέα Δημοκρατία, ενώ ο Μιχάλης Αρβανίτης είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα πάει στο ΠΑΣΟΚ.
    Άγνωστο παραμένει τι θα πράξει ο Κ Μπαρμπαρούσης από το Μεξικό που βρίσκεται (η γυναίκα του είναι από εκεί,άρα και τα παιδιά του συμφωνα με τον 100% Έλληνα Παναγιώταρο δεν είναι Ελληνάκια, όπως και ο Σχορτσιανίτης).

    Οι υπόλοιποι θα μεταπηδήσουν στο νέο κόμμα του πατριωτικού/ ψυχωτικού χώρου που θα ανακοινώσει σε λίγες μέρες ο Δημοσθένης Λιακόπουλος με τίτλο "Ελλαδοχίμ".
    Την ίδρυση του νέου κόμματος χαιρέτησε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χρήστος Παππάς(Χρυσή Αυγή) προς βουλευτές ΝΔ: «Εσείς είστε οι φασίστες και οι δωσίλογοι. Ο γιος του κατοχικού πρωθυπουργού, Γ. Ράλλης ήταν αρχηγός της δικής σας παράταξης».
    Οι χρυσαύγουλοι έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν τελείως. Ποιος το περίμενε ότι θα τους ακούγαμε να αποκηρύσσουν το ανδρείκελο των πολιτικών τους προγόνων, τον ιδρυτή των αγαπημένων τους ταγμάτων ασφαλείας, τα οποία άλλωστε τιμούν σε κάθε ευκαιρία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καιάδας ή κατά κόσμον Γερμενής,βουλευτής της Χρυσής Αυγής, στην Βουλή: "Εγώ προσωπικά επί 10 χρόνια ξύπναγα κάθε μέρα στις 4 το πρωί για να πάω στο φούρνο".

    Πολύ πρωτότυπο επάγγελμα για ναζιστή.Μπρρρρρρρρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΞΕΣΤΟΜΙΖΕ ΤΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ? ΞΕΧΑΣΑ ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑ...

      Διαγραφή
  11. Η σημερινή Παγκόσμια μέρα κατά του Φασισμού και του Αντισημιτισμού αποτελεί ημέρα μνήμης της «Νύχτας των Κρυστάλλων». Σαν σήμερα, πριν από 73 χρόνια, έγινε ένα μαζικό πογκρόμ κατά των Εβραίων τη νύχτα της 9ης προς τη 10η Νοεμβρίου 1938.
    H νύχτα εκείνη αποτέλεσε την απαρχή των συστηματικών ενεργειών εξολόθρευσης των Εβραίων σε όλη την Ευρώπη, γνωστής ως «Ολοκαύτωμα».

    http://ecoleft.wordpress.com/2012/11/09/%CE%B7-%CE%BD%CF%8D%CF%87%CF%84%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BA%CF%81%CF%85%CF%83%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CF%89%CE%BD-kristallnacht/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ελληνική νύχτα Κρυστάλλων-Τορόντο 1918

    «Χωρίς ποντίκια και χωρίς Ελληνες»
    http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_2_08/11/2012_500945

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οι βρισιές που ανταλασονται σε μπλόγκ το μόνο που κανουν είναι να το κιτρινιζουν και να λειτουργεί απαξιωτικά για ολους.Θα ηταν χρησιμο να ανταλασονται στοιχεια και επιχειρήματα για τα θεματα που παντα δεν εγιναν σωστα και φανερα.Δωσε στοιχεια για τους αναγνωστες να καταλαβουν τι συμβαινει στον τοπο μας.Αλλοιως βοηθουμε στη γκαιμπελικη τακτικη αυτων που θελουν τη φιμωση της γνωμης και της αληθειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τα 153 Τσίου της Βουλής. Έλαβαν μέρος με τυχαία σειρά...

    http://www.youtube.com/watch?v=lkCZFd1oMpM&feature=player_embedded

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Άντε να πιάσουμε δουλειά...

    ΣΤΕΦΑΝΟΣ-ΗΛΙΑΣ

    Τον έναν τον έχουμε για να γελάμε και τον άλλον για να κλαίμε.
    Τον έναν τον έχουμε χεσμένο και τον άλλον τον για τις καραμπόλες.

    Η γελοιοποίηση του πολιτικού-θεσμικού-κοινωνικού σκηνικού.

    Βάλτε ρε κουπούκια κανέναν νέο στην συζήτηση.

    Η ψήφος στις Δημοτικές εκλογές όπως και στις Ευρωεκλογές συζητιέται περισσότερο μετά το αποτέλεσμα απ΄ότι πριν. Είναι γνωστό στους περισσότερους πως εξελέγησαν ο Φιλόλογος, ο Δάσκαλος και ο Κτηνίατρος. ΠΡΟΣΕΞΤΕ γιατί μετά θα σας φταίει ο Χίτλερ και ο Μουσουλίνι.

    Αναγνωρίστε ότι σας φτύνουν όλοι και σαν σιχάθηκαν.

    Με τις πορδές που σκέφτεστε να προτείνετε για να ψηφιστούν, ούτε 10% θα πάρετε και δεν θα βρίσκετε λόγια στα κανάλια να δικαιολογηθείτε.

    Απολύουν οι Δήμοι εργαζόμενους γιατί κάποιοι Δημαρχο-αντιδήμαρχοι έφτιαχναν τις αυλές τους με μηχανήματα του Κράτους.

    Στερούνται οικογένειες το φαγητό γιατί κανένας Δήμαρχο-αντιδήμαρχος δεν σκέφτηκε τους υπέρογκους μισθούς των υπαλλήλων στις δημοτικές επιχειρήσεις.

    Οι απολυμένοι ψάχνουν να βρουν φάρμακα μη μπορώντας να καταλάβουν τα αυτονόητα. Ότι δεν έχουν όλοι ίσα δικαιώματα, ούτε στην εργασία αλλά ούτε και στην υγεία.

    Προσλαμβάνονται προσωρινά τέως Δημαρχο-αντιδήμαρχοι για να πληρώνονται και να μην δουλεύουν.

    Την πείνα μπορεί μερικοί να την αντέξουν. Το άδικο κανείς.

    Μην ξεχνάτε κάτι. Τώρα πολώνεται η κοινωνία έντονα. Αν συνεχίστε έτσι, εσείς θα στείλετε τους ψηφοφόρους στους πόλους και θα ψάχνετε να βρείτε υποψήφιους εκεί μέσα.

    Βρείτε λύση που να μην είναι για γέλια και για κλάματα.

    Νέες ιδέες, νέα πρόσωπα, νέοι σχηματισμοί, νέα προγράμματα προς όφελος κυρίως των ανέργων και μετέπειτα των εργαζομένων.

    ΙΝΔΙΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ