Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΗΛΙΘΙΟΙ


Σήμερα 9η Νοεμβρίου είναι η Παγκόσμια ημέρα κατά του φασισμού και του αντισημιτισμού ...

Σήμερα γιορτάζουν  οι παραπληροφορημένοι πολίτες , οι ηλίθιοι και οι θεραπαινίδες με τα τσιράκια της Παγκοσμιοποίησης


9 σχόλια:

  1. ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΝΝΗ ΣΕΔΑΡΙΔΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΤΡΥΠΙΑ ΚΑΠΟΤΑ ΙΑΚΧΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.onalert.gr/stories/evraioi-nyxta-kristallon-nazi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://press-gr.blogspot.gr/2012/11/blog-post_5211.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δραστηριότητες Τοπικών Οργανώσεων: Σερρών



    Τ.Ο. Σερρών: Αντιμνημονιακή πορεία στα γραφεία της ΝΔ
    Αντιμνημονιακή πορεία πραγματοποίησαν φίλοι και μέλη της Τ.Ο. Σερρών της Χρυσής Αυγής το βράδυ της Τετάρτης, λίγες ώρες πριν ψηφιστεί το νέο εθνοκτόνο μνημόνιο από τις μαριονέτες των διεθνών τοκογλύφων. Πάνω από 50 Συναγωνιστές συγκεντρώθηκαν στο γραφείο της Τ.Ο. Σερρών, όπου και ανακοινώθηκε ότι η πορεία θα περνούσε και από τα τοπικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας. Αγνοώντας το ψιλόβροχο, οι Συναγωνιστές παρατάχθηκαν επί της οδού Βασιλέως Βασιλείου και σήκωσαν στο πόδι με τα συνθήματα τους το κέντρο των Σερρών. Οι περαστικοί ανταποκρίθηκαν θετικότατα στη θέα των Εθνικιστών, καθώς επρόκειτο για μια πορεία πολύ διαφορετική από τις τυποποιημένες συγκεντρώσεις ρουτίνας που καπελώνουν οι μαρξιστές σε ανάλογες περιπτώσεις. Η αστυνομία έδειχνε αιφνιδιασμένη και απροετοίμαστη, καθώς είχαμε φροντίσει να μην διαρρεύσει η παραμικρή πληροφορία για την πραγματοποίηση πορείας.
    Φτάνοντας στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως, η πορεία σταμάτησε και για αρκετή ώρα η περιοχή πάλλονταν με συνθήματα κατά των προδοτών που κυβερνούν τον τόπο. Η διοίκηση της Τοπικής Οργάνωσης μας, επιχείρησε να εισέλθει στο κτήριο που στεγάζονται τα γραφεία, και να θυροκολλήσει ανακοίνωση ενάντια στους Σερραίους βουλευτές του προδοτικού δεξιού μαντριού, που εκείνη την ώρα ετοιμάζονταν να καταδικάσουν όλους τους Έλληνες σε ακόμα μεγαλύτερη δυστυχία. Οι Συναγωνιστές βρέθηκαν αντιμέτωποι με τη σθεναρή αντίσταση της αστυνομίας, η οποία τους περικύκλωσε και τους απαγόρευσε να ανέβουν στον όροφο των γραφείων παρότι ήταν ολοφάνερο ότι δεν υπήρχε περίπτωση επίθεσης από μέρους μας. Εν τέλει, η ανακοίνωση αναρτήθηκε στην είσοδο της οικοδομής.
    Πριν αποχωρήσουν από τα γραφεία της ΝΔ, οι Συναγωνιστές έψαλλαν τον Εθνικό μας Ύμνο. Η πορεία επέστρεψε με τον ίδιο παλμό και την ίδια ένταση πίσω στα γραφεία μας, όπου και ολοκληρώθηκε με την ανάκρουση του ύμνου της Χρυσής Αυγής. Λίγη ώρα αργότερα, ομάδα Συναγωνιστών επισκέφτηκε απροειδοποίητα τα πολιτικά γραφεία των τριών βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, όπου και ανάρτησε την ίδια ανακοίνωση στις πόρτες τους.
    Καλά θα κάνουν να καταλάβουν όλοι αυτοί οι ανθέλληνες, που αδίστακτα καταδικάζουν το λαό στη φτώχεια και την εξαθλίωση και παράλληλα ξεπουλάνε ότι υπάρχει στην Πατρίδα μας, ότι η Χρυσή Αυγή δεν πρόκειται να κάνει ούτε βήμα πίσω. Η Χρυσή Αυγή θα αγωνιστεί με όλες της τις δυνάμεις για να απαλλαχτεί επιτέλους η Πατρίδα μας από τους ανθέλληνες πολιτικούς που μας έχουν φτάσει ως εδώ και για να αποκτήσει επιτέλους ο τόπος μια Εθνική Κυβέρνηση που θα φροντίζει για τα συμφέροντα των Ελλήνων και όχι των τοκογλύφων.
    Χρυσή Αυγή - Τ.Ο. Σερρών, Βασιλέως Βασιλείου 25, 1ος όροφος,
    Ώρες κοινού: Δευτέρα & Τετάρτη 20:00 - 22:00
    Τηλέφωνο: 6938 721350

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ώρες κοινού;;;

      Χα, χα, χα! Πιο γελοίοι δεν γίνεται!

      Διαγραφή
    2. ξύσε αρχίδια . . .
      TERIS XRYSOS

      Διαγραφή
  6. Γιορτάζουν οι ηλίθιοι; Χρόνια πολλά τότε ΙΑΚΧΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. σθεναρή αντίσταση της αστυνομίας......χαχαχα!Ποιούς εννοείς?Αυτούς που φυλούσαν τα γραφεία σας στην τελευταία μεγάλη απεργιακή κινητοποίηση απο την οποία λείπατε?χαχαχα!Γελοίοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ