Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

ΓΛΥΚΑΝΑΛΑΤΟΣ Ο ΠΡΟΦΥΡΟΓΕΝΝΗΤΟΣ ...



 Άοσμη, άχρωμη, άνοστη και βαρετή η εμφάνιση του "Πορφυρογέννητου" Κώστα Καραμανλή του Γ'  στην τηλεόραση του ΤVS στην συνέντευξη  έδωσε ο εφoφοπλιστής μας, μέσα στην αίθουσα "Κωνσταντίνος Καραμανλής" της Νομαρχίας στον Γρηγόρη Θωματίκο ( σιγά μην πήγαινε ο μπρούκλης στα studio του ΤVS).

Με πλαστικό πολιτικό λόγο η μόνη είδηση που βγήκε από την φλυαρία του νεαρού ήταν ότι στις επόμενες  εκλογές εφόσον γίνουν με λίστα δεν θα είναι υποψήφιος σε εκλόγιμη θέση !!! ( τι αλτρουϊσμος βρε παιδί μου) 

Δηλαδή πάλι πλάτη για την "Ξυνή" βάζει το καραμανλεϊκο ( ποιός μπορεί να ξεχάσει την φράση του Θείου στο ΞΕΝΙΑ "τα κορίτσια μας είναι καλά")  αλλά υπάρχει εμπλοκή διότι πρώτος πρέπει να μπεί στην λίστα ο γιατροτραπεζίτης της Κάτω Τζουμαγιάς.

Να λοιπόν ένας ακόμη λόγος που κόλλησε βδέλα η Ξυνή στον Ψυχάρη , χτίζει υποδομές , αφού ο Συμπιλίδης που είναι ο διαυλος του Βλαχμπεη με τον Σαμαρά μια δεν πιάνει μπροστα στο βλασταρι του ΔΟΛ 


3 σχόλια:

  1. ΝΙΚΟ ΑΛΕΞΗ ΛΙΑ, ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΤΕ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ!!! ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΑ Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΚΑΙ ΤΡΙΒΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ!!!ΝΑ ΚΑΤΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ Η ΞΥΝΗ!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΛΑΧΒΕΗ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΗΡΘΕ- ΕΙΔΕ - ΕΦΥΓΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΟΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΥΤΕΨΕΤΑΙ ΔΥΜΑΡΧΟ..ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ Η ΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΦΥΛΟΔΩΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΑΝΙΑΤΙΚΑ ΓΛΕΝΤΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΞΕΠΕΣΜΕΝΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΤΗΣ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ..Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΑΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. περίμενε κανείς από τον κρυόκωλο Θωματικό καμια καλύτερη προκοπή; Το παιδάκι είναι μαθημένο στο καθησιο. Βρήκε τον μικρό Κωστή και τα είπαν ένα χεράκι. Αλλά έμεινασ στο χεράκι. Α ρε αθάνατε Θωματικό με τις εκκπλήξεις σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ