Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ Ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΣΤΟΥΣ ΥΓΡΟΥΣ ΣΤΙΒΟΥΣ



Κυριάρχησε ο Πανσερραϊκός στους υγρούς στίβους σε πανελλήνιο επίπεδο και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να δικαιούται εύλογα μεγαλύτερο χρόνο χρήσης του Κολυμβητηρίου των Σερρών. Ηδη ο ΚΟΣ , του μίζερου Μπουσμπούκη που επιδίδονταν σε ανούσιες καταγγελίες κατά της διοίκησης του ΟΠΑΚΠΑ και της Δημοτικής Αρχής , ανεστειλε την λειτουργία του και έμεινε μόνο ένας σύλλογος, ο "ΣΕΡΡΕΣ 2005" να διεκδικεί χρόνο χρήσης του Κολυμβητηρίου, κάποιου συνταξιούχου στρατιωτικού με 2,5 αθλητές. Βλέπετε στην Ελλάδα οι "πρόεδροι" φυτρώνουν σαν μανιτάρια και η πολυδιάσπαση φρενάρει καθε σοβαρή προγραμματισμένη προσπάθεια.

Σημειώνω ότι το μυστικό της επιτυχίας του ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ είναι made in Serras, αφού ο σύλλογος συνεργαζεται αποκλειστικά και μόνο με Σερραίους προπονητές , οι οποίοι είναι και παλαίμαχοι αθλητές του συλλόγου, όπως και ο Γ.Γ. , Ζήσης Γκράτζιος που καθιέρωσε αυτή την πρακτική.  

   

5 σχόλια:

  1. ΙΑΚΧΕ ΣΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ Γ.Κ. ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ. Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΥΨΗΛΕΣ ΤΑΡΙΦΕΣ.
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ.
    ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΜΕ ΔΕΞΙΑ ΤΣΕΠΗ!
    ΠΑΝΤΩΣ ΨΑΞΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ.
    Δεξιός με αριστερές τσέπες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αρχισες γερνεις προς χρυσαφη βλεπω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αισχος,ιακχε.μια μέρα πριν τη ψήφιση των μέτρων και καμια ανάρτηση για τους εθνοπατέρες μας που θα ψηφίσουν αύριο και με τα 2 χέρια τα μέτρα.Ακόμη έχεις τον Καρύπα και τον Λεό που παν και ένα όχι, έστω μισό, και για τα μπουμπούκια μας τα νέα ούτε γάτα ούτε ζημιά.Αναρτάς μαλακίες για το κολύμπι του πανσερραικού και για τον ΓΑΠ που γιουχαρίστηκε πριν μια βδομάδα.Ο σκοπός να βγούν οι Βλάχβεης και Αραμπατζή επετεύχθη ξεφτύλα ε;Ο υπουργός σου γιατί θα πεί όχι,που πολύ αμφιβάλλω;τέρμα το υπουργιλίκι τώρα ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΚΡΑΤΣΙΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΣΟ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΕΡΡΕΣ 2005 ....ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟΝ Μ.Γ.Σ. ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ...Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΘΛΗΘΗΚΕ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΠΟΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΛΛΕΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΥΜΠΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. με μοναδικο διαβατηρο το γαμο με την παπαδακαινα..δημαρχος δεν βγαινεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ