Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ...

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ "ΣΚΟΡΠΙΣΕ" ΤΟ ΤΣΟΥΡΜΟ ΤΟΥ ΠΕΡΟΥΚΑ
ΚΑΙ ΤΩΝ 5-6 ΚΛΑΚΑΔΟΡΩΝ ΤΟΥ


ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΓΑΖΩΡΟΣ 0 - 1 και ΤΕΖΑ Ο ΠΕΡΟΥΚΑΣ

Μόνο  με τον Χρυσανθίδη , τον νυν manatzer και πρώην μπαταχτσή πιτσαδόρο τον Μπιτζίδη που κουβαλάει από την Αθήνα στα ζόρια του και τους γραφικούς τύπους του "CHE GUEVARA CLUB , " στο πλευρό του έμεινε ο "περούκας" ενώ ο καραφλός σχολιαστής άρχισε να κράζει  "από τα 11 βήματα" στο γυαλί , ότι ο Πρόεδρος δεν πληρώνει , έχει φεσώσει κόσμο  ...

1 σχόλιο:

  1. Από το μήνυμα (δε το λέω καν άρθρο, πλέον με τον τωρινό οχετό του internet δε μπορεί να θεωρείται κάθε μήνυμα και ως άρθρο) δε σε βλέπω να στεναχωριέσαι και πολύ για την ήττα του Πανσερραϊκού. Καλό θα είναι, στην επόμενη αναμπουμπούλα να μην το παίξεις Πανσερραϊκός για άλλη μια φορά. Άσε τον Πανσερραϊκό σε αυτούς που τον αγαπάνε συνέχεια, και όχι ανάλογα με τα εκάστοτε συμφέροντά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ