Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ Ν.Δ. και ΤΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ ΤΩΝ ΟΥΤΙΔΑΝΩΝ




Οπως είχε προαναγγείλει ο iakxos (http://oiakxos.blogspot.de/2012/08/blog-post_30.html) κυοφορούνταν η διαγραφή 30 περίπου "απείθαρχων"  στελεχών της Νέας Δημοκρατίας , αλλά οι ουτιδανοί που σήμερα διαχειρίζονται τις τύχες του κόμματος στο Νομό , υπερέβησαν τα εσκαμμένα. Εκτός των εκ προϊμίου άστοχων και άκαιρων διαγραφων 35 γνωστών σερραίων πολιτών από τις τάξεις του κόμματος ( εκτός των επιβεβλημένων), οι ινστρούχτορες προχώρησαν και "σε κολλασμό" του πρώην Νομάρχη Κώστα Παπαπαναγιώτου με την επιβολή της ποινής της αναστολής της κομματικής του ιδιότητας επί ένα εξάμηνο !!!

Επίσημα δεν έγινε γνωστό εαν τηρήθηκε η προβλεπόμενη καταστατικά πειθαρχική διαδικασία κατα του πρωην Νομαρχη αλλά και για ποιον λόγο "τιμωρήθηκε" χωρίς να κληθεί να δώσει εξηγήσεις στα αρμόδια όργανα του κόμματος για το υποτιθέμενο παραπτωμά του.

Το τραγελαφικό της όλης ιστορίας έγκειται στο γεγονός , ότι οι άνθρωποι που μεθόδευσαν και εκτέλεσαν αυτήν την απρέπεια είναι τα ίδια πρόσωπα που ως στελέχη του πολιτικού γραφείου του τότε βουλευτή  Ευγένιου Χαϊτίδη είναι τα ίδια πρόσωπα που βιάζοντας απροκάλυπτα την κομματική νομιμοφροσύνη και το συμφέρον της παραταξής τους , υπονόμευσαν ανοικτά την υποψηφιότητα του Κώστα Παπαπαναγιώτου στις Νομαρχιακές εκλογές του 2006 και προσέφεραν ανοήτως "στο πιάτο" τον Νομαρχιακό Θώκο, στον γνωστό πολιτικάντη δασκαλάκο απ' το Καβακλί.

Δηλαδή εαν καταλάβατε καλά  "σηκώθηκαν τ'αγγούρια, να γαμήσουν τον μανάβη" που έλεγε και η θεία μου η Ελπινίκη
 

7 σχόλια:

  1. Η Θεία Ελπινίκη θα έλεγε και το άλλο ,Οι μούτσοι που γαμούσαμε γίναν καπεταναίοι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. PINOKIO,ΜΗ ΜΑΣΑΣ,ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ,ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ, ΚΡΑΤΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ , ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πλάκα έχει . . . Ασχολείται κανένας μαζί τους ? Ο μισός νομός μπαλαρίνες τους έλεγε προεκλογικά !
    30% πήραν στις εκλογές , το άλλο 10% ( στις δεύτερες ) τους το πήγαν εμείς και η Ντόρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Χρυση Αυγη τιμά την κορυφαία δωσίλογο Σίτσα Καραισκάκη
    Στην σελίδα του Μετώπου Γυναικών της Χρυσής Αυγής,εκθειάζεται και μπαίνει στο Πάνθεον των Ηρώων,η δωσίλογη Καραισκάκη,η Ελληνίδα επικεφαλής των Γερμανικών μυστικών υπρεσιών στον τομέα της προπαγάνδας, η οποία μάλιστα λέγεται ότι ήταν προσωπική επιλογή του Φον Κανάρις γι αυτή τη θέση-κλειδί στο Τρίτο Ράιχ.

    Και εις ανώτερα...
    http://lefteria-news.blogspot.gr/2012/09/blog-post_4622.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΡΚΕΤΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΠΛΕΧΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟ, ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ,ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΙΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ