Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΜΗΡΟΣ ΤΩΝ ΚΟΠΡΙΤΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ...



 Σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας "ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ" με οργανωμένο σχέδιο οι καθ' έξιν εχθροί του ελληνικού λαού , αργόμισθοι εργατοπατερες μπλοκαρουν την καθαρση του Δημόσιου Τομέα από τους κατα Πάγκαλον κοπρίτες, τα πρασινομοκκινομλεροζ κομματόσκυλλα, ποπυ διαχρονικά διορίζονταν ως υπάλληλοι από τους δωσίλογους της μεταπολίτευσης,

Οπως γίνεται σαφές η Δημοκρατία έχει χρεωκοπήσει και αδυνατεί να δώσει λύση στο δράμα της χώρας  το οποίο με τις πρακτικές αυτές θα συνεχίσει να επιδεινώνεται με γεωμετρική πρόοδο υπό τις ευλογίες της κυβερνησης των ΣαμαροΒενιζελοΚουβέληδων


4 σχόλια:

  1. ΙΑΚΧΕ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΡΧΙΣΕΣ ? ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΕΙΣ ΤΟ BLOG .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Ελλάδα είναι όμηρος της τρόϊκας εσωτερικού & εξωτερικού , των τραπεζιτών και των τοκογλύφων και όχι των εργαζομένων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ( ΟΧΙ ΤΟΥ ΤΡΟΪΚΑΝΟΥ )!
    ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΗ ΧΑΣΑΜΕ ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ !
    ΜΗΤΣΟΣ Ο ΤΑΞΙΤΖΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΙΑΚΧΕ να σταματήσεις τις χρυσαυγήτικες βλακείες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ