Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ Η "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΝΕΟ ΑΜΟΡΕ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΗΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΕΝΑΣ


«Αποκλειστικά αρμοδιότητα του εισαγγελέα η Χρυσή Αυγή» δηλώνει με συνέντευξή του στο Real.gr ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, εκπρόσωπος Τύπου της Δημοκρατικής Αριστεράς, ενώ επισημαίνει ότι ο Νίκος Δένδιας έδειξε σωστά αντανακλαστικά για τα αποκρουστικά γεγονότα της Ραφήνας. «Έτσι πρέπει να συνεχίσουν τα συντεταγμένα όργανα της χώρας» τονίζει, ενώ υπογραμμίζει πως οι πρακτικές της Χρυσής Αυγής «θυμίζουν περισσότερο μαφία παρά νόμιμη οργάνωση και βεβαίως παραπέμπουν στην περίοδο του Μεσοπολέμου».

Παράλληλα, με αφορμή τη σημερινή σύσκεψη των αρχηγών, ζητά εξάντληση όλων των περιθωρίων στη διαπραγμάτευση. Εμμέσως μάλιστα ζητά από τον πρωθυπουργό να αναλάβει πρωτοβουλία στο επίπεδο της ηγεσίας των δανειστών, επισημαίνοντας: «Αν χρειαστεί, αυτό να γίνει στο υψηλότερο δυνατό πολιτικό επίπεδο, προκειμένου να πείσουμε τους εταίρους μας ότι εκτός από τους αριθμούς υπάρχει και η κοινωνία. Ερήμην της κοινωνίας κανένα πρόγραμμα δεν μπορεί να εφαρμοστεί στην πράξη».

Η συνέντευξη του Ανδρέα Παπαδόπουλου στο Real.gr έχει ως εξής:

Γιατί δημοσίως χαρακτηρίζετε «εγκληματική οργάνωση» την Χρυσή Αυγή;

Στελέχη της Χρυσής Αυγής έχουν απασχολήσει κατά κόρον τη δικαιοσύνη. Επιπλέον το μενού της δράσης της περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, πογκρόμ κατά μεταναστών, επιθέσεις κατά πολιτών με διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό, «προειδοποιήσεις» σε επιχειρηματίες να μην προσλαμβάνουν μετανάστες, εποχούμενες επιθέσεις κατά ανυπεράσπιστων πολιτών και άλλα πολλά. Οι πρακτικές αυτές θυμίζουν περισσότερο μαφία παρά νόμιμη οργάνωση και βεβαίως παραπέμπουν στην περίοδο του Μεσοπολέμου.

 Υπονοείτε ότι θα πρέπει να βγει εκτός νόμου ένα κόμμα που βρίσκεται στη Βουλή;

Νομίζω ότι οι πρακτικές και η δράση της είναι εκτός νόμου! Άρα είναι αποκλειστικά στην αρμοδιότητα του εισαγγελέα.

Ο Φώτης Κουβέλης, δηλαδή, σκέπτεται να θέσει το θέμα στον πρωθυπουργό;

 Θέλω να θυμίσω ότι ο Φώτης Κουβέλης είναι ο μοναδικός πολιτικός αρχηγός που από το βράδυ των εκλογών τις 6ης Μαϊου συμπεριέλαβε στη δήλωσή του το θέμα της Χρυσής Αυγής, ενώ η ΔΗΜΑΡ είναι, ίσως, το μόνο κόμμα που σχεδόν καθημερινά θέτει το θέμα της φασιστικής οργάνωσης. Από κει και πέρα εμείς μελετούμε τι ισχύει σε άλλες προηγμένες χώρες. Δεν νομίζω ότι είναι λιγότερο δημοκράτες ή ευαίσθητοι οι ευρωπαίοι σε τέτοια θέματα. Ο ναζισμός, ο ρατσισμός, η φασιστική μεθοδολογία διώκονται ποινικά. Νομίζω ότι το ίδιο πρέπει να πράξουμε και στη χώρα μας. Πάντως επειδή τα καλά πρέπει να λέγονται ο κ. Δένδιας έδειξε σωστά ανακλαστικά για τα αποκρουστικά γεγονότα της Ραφήνας. Έτσι πρέπει να συνεχίσουν τα συντεταγμένα όργανα της χώρας.

real.gr

9 σχόλια:

  1. πλοφορούν 8 βουλευτές της Χρυσής Αυγής
    Ομαδικά έσπευσαν να καταθέσουν αίτηση οπλοφορίας βουλευτές της Χρυσής Αυγής από τις πρώτες κιόλας εκλογές της 6ης Μαϊου...


    Σύμφωνα με τον “Τύπο της Κυριακής”, συνολικά 15 από τους 18 εκλεγμένους βουλευτές απευθύνθηκαν στις αστυνομικές υπηρεσίες για να ζητήσουν τις σχετικές άδειες.

    Απο τους πρώτους που πήραν την άδεια ήταν ο Ηλίας Κασιδιάρης,για τον οποίο κρίθηκε οτι πληρούνται οι προϋποθέσεις που προβλέπει ο νόμος. Αδεια οπλοφορίας, σύμφωνα με την εφημερίδα πήραν επίσης οι: Γ. Γερμενής, Η. Παναγιώταρος, Π. Ηλιόπουλος, Χ. Αλεξόπουλος, Ν. Μίχος, Α. Γρέγος και Π. Ζησιμόπουλος ενώ έχουν ζητήσει οι: Χ. Παπάς, Ε. Ζαρούλια, Ν. Κούζηλος, Κ. Μπαρμπαρούσης, Μ. Αρβανίτης, Ευ. Μπούκουρας και Α. Ματθαιόπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΙΑΚΧΕ ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΕΙΣ ΤΟ BLOG . ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ . ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ Α.....Α .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ίακχε σε έχω για σοβαρό και ξύπνιο , μην ξεφτιλίζεσαι άλλο . Σταμάτα να είσαι το γραφείο τύπου της χρυσής αυγής στις Σέρρες . Άλλο πατριωτισμός και άλλο ναζισμός , είναι δύο τελείως αντίθετα πράγματα . Εσύ φαίνεσαι για μορφωμένος άνθρωπος , τι δουλειά έχεις μ΄αυτούς τους αγράμματους και τους χωριάτες .
    Σου τα λέω αυτά γιατί εγώ είμαι μαζί σου και φανατικός του bolg σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΙΑΚΧΕ ΑΒΑΝΤΑΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΑΤΕΣ , ΕΛΕΟΣ . ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο 10.11 . ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Χ.Α. ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ .

      Διαγραφή
    2. ΔΕΣ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΞΥΠΝΙΟΥ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥ ΙΑΚΧΟΥ ΣΤΟ YOUTUBE, ΤΙ ΥΜΝΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ,ΤΑ ΕΣ ΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ...
      ΤΙΤΛΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ
      "Ο ΧΙΤΛΕΡ ΥΜΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ", "ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - "ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΣ","ERRICA' SONG at W.W. 2","Παπαδόπουλος για ΕΠΕΝ"," ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΙΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ 1967","Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΒΑΣΤΙΚΑ","ADOLF HITLER O ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ", κλπ,κλπ.

      ΚΑΤΑ Τ'ΑΛΛΑ, "ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ"....ΣΩΠΑ, ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ...ΘΕΛΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ, ΣΥΓΝΩΜΗ,Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ!

      Διαγραφή
    3. Ετσι για την ιστορια. Για να θυμουντε οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεωτεροι τυφλομενοι κομμουνιστες. Ναζιστες αποκαλουνται οι τοτε υποστιρηκτες του εθνο-σοσιαλιστικου κομματος της Γερμανιας. Φασιστες αποκαλουνται οι τοτε υποστιρηκτες του κομματος του Μουσολινι. Οι υποστιρηκτες της Χ.Α. αποκαλουνται Ελληνες-Εθνικιστες. Η πουτσα και η βουρτσα εχουν τελειως διαφορετικη χρηση! Για αυτο προσοχη τι βαζετε στο στομα!

      Και μια εγκυκλοπαιδικη πληροφορηση! Ο γνωστος σε ολους μας απο τα σχολικα βιβλια Στρατης Μυριβηλης ειπε το εξης.... ΕΛΛΗΝ και κομμουνιστης ειναι δυο ιδιοτητες-εννοιες που δεν συμβαδιζουν. Οποιος ειναι συνειδητοποιημενος κομμουνιστης, παυει να ειναι ΕΛΛΗΝ!

      Ανοιξτε κανενα βιβλιο να μαθετε να διαβαζετε και να κρινετε σωστα και μην ψαχνετε το αν οι χρυσαυγιτες ξερουν να γραφουν. Οπως φενεται και να διαβαζω ξερω και να γραφω. Και διαβαζω παρα πολυ! Το προβλημα που εχετε αυτην την στιγμη δεν ειναι η Χ.Α.....ΑΝΟΙΞΤΕ τα ματια σας και δειτε τι ερχεται....!!!

      Διαγραφή
  4. ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ? ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΚΡΥΒΕΙΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ίακχε είναι σοβαρό αυτό έγινε στη Σπάρτη . Πρέπει κάτι να πεις . Έχει δίκιο ο 3.45 .

      Διαγραφή
  5. "Δεν είμαστε ΝΑΖΙστές", τσιρίζουν...Για διαβάστε το παρακάτω...
    Άρθρο-ύμνο στον Αδόλφο Χίτλερ έγραψε πέρυσι ο βουλευτής και εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης. Στο άρθρο που δημοσιεύτηκε στη εφημερίδα των Χρυσαυγιτών στις 20 Απριλίου του 2011, ο Κασιδιάρης χαρακτηρίζει τον Χίτλερ ως «μέγα κοινωνικό αναμορφωτή» και «στρατηγική ιδιοφυΐα».


    Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής αναρωτιέται στο άρθρο του πώς θα ήταν η Ευρώπη εάν είχε επικρατήσει ο Χίτλερ στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Δυστυχώς, κατ' αυτόν, με την ήττα τον ναζιστών σταμάτησε την «αναγεννητική πορεία του Εθνικοσοσιαλισμού».

    Παραθέτουμε μερικά αποσπάσματα του άρθρου που αποτελεί μνημείο ναζιστικής σκέψης:
    http://tvxs.gr/news/ellada/o-kasidiaris-eksymnei-ton-xitler

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ