Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ


 
Στην Ιταλία σε απεργία κατέρχονται σήμερα οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι οποίοι διαμαρτύρονται για τις περικοπές των δαπανών, που εξήγγειλε η κυβέρνηση Μόντι.

Χιλιάδες διαδηλωτές αναμένεται να κατακλύσουν το κέντρο της Ρώμης για να πάρουν μέρος στην πορεία που θα πραγματοποιηθεί κοντά στο Κολοσσαίο. 

«Σταματήστε να χτυπάτε τους ασθενέστερους. Έχουμε ήδη δώσει αρκετά» είναι το σύνθημα, το οποίο δημοσιεύτηκε στις ιστοσελίδες των δύο μεγαλύτερων συνδικάτων που συμμετέχουν στην απεργία.

Τα αυστηρά μέτρα λιτότητας έχουν πλήξει σοβαρά τις δαπάνες των νοικοκυριών, ενώ παράλληλα έχουν ενισχύσει την ύφεση στην Ιταλία. Το ποσοστό ανεργίας στη χώρα αυξήθηκε στο 10,7% τον Ιούλιο, το υψηλότερο από το 2004.

Στην Πορτογαλία την προηγούμνενη εβδομάδα πραγματοποιήθηκαν σε 40 πολεις διαδηλώσεις διαμαρττυρίας, οπι στρατιωτικοί δήλωσαν οτι θα αναγκαστούν να παρεμβουν διότι με το Μνημόνιο προσβάλεται η ιστορία και η αξιοπρεπεια της χώρας τους αναγκαζοντας την Κυβέρνηση να παρει τα μετρα πίσω

Στην Ελλάδα με εποίση ανεργεία στο 25%,αλήθεια που ήταν οι 1.500.000 άνεργοι να βγούν να διαδηλώσουν για την κατάντια τους ; Τραγική η εικόνα των κινητοποιήσεων. Και παλι πρωτοστάτησαν οι γνωστοί επαγγελματίες συνδικαλιστές, τα βολεμένα κομματικά κοπρόισκυλα ενω ο λαός ήταν απών

1 σχόλιο:

  1. ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΕ ΙΑΚΧΕ , ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΣ .
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΠΩΣ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΑΝ ΟΤΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ .
    Ο ΡΟΛΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ