Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΕΝ ΝΤΡΑΠΗΚΕΣ ΡΕ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ;


Χωρίς ντροπή ο τουρκολάγνος "προσκυνητής" του Δήμου Nuilfer της Προύσας, o Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης, που αποπειράθηκε κόντρα στην βούληση του σερραϊκου λαού και ερήμην του να αδελφοποιήσει την πόλη μας με τους Τουρκομογγόλους, χωρίς τσίπα κατεθεσε προχθες  στεφάνι στο άγαλμα του Πατριάρχη Σμύρνης  προς τιμήν των σφαγιασθέντων Μικρασιατών Ελλήνων.

Κυριε Σωκράτη Κοτζάογλου δεν τιμά τον Συλλογο Μικρασιατών Σερρών να ανέχεται τον τουρκολάγνο Δήμαρχο να βεβηλώνει την μνήμη των θυμάτων της Μικρασιατικής καταστροφής

13 σχόλια:

  1. Αντε ο δημαρχος δεν εχει ντροπη, ο ΑΡΧΗΓΟΣ σας ομως που συνεργαζεται με αλβανους μαφιοζους εχει;

    http://parallhlografos.wordpress.com/2012/09/17/%CE%B1%CE%AF%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%AE-%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CE%AF%CE%B1-%CE%B1%CE%BB%CE%B2%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΣ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΞΥΠΝΙΟΥ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥ ΙΑΚΧΟΥ ΣΤΟ YOUTUBE, ΤΙ ΥΜΝΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ,ΤΑ ΕΣ ΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ...
    ΤΙΤΛΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ
    "Ο ΧΙΤΛΕΡ ΥΜΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ", "ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - "ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΣ","ERRICA' SONG at W.W. 2","Παπαδόπουλος για ΕΠΕΝ"," ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΙΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ 1967","Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΒΑΣΤΙΚΑ","ADOLF HITLER O ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ", κλπ,κλπ.
    http://www.youtube.com/channel/HC11O-kMHOiV4

    ΚΑΤΑ Τ'ΑΛΛΑ, "ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ"....ΣΩΠΑ, ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ...ΘΕΛΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ, ΣΥΓΝΩΜΗ,Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ!
    Α, ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ, ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ...ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ.
    ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΙΑΚΧΟΥ:"ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΟΥ ΠΕΤΣΟΚΟΨΑΝ ΤΌΣΟ ΚΌΣΜΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ, ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝΑΝ ΕΝΕΔΡΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΑΘΩΟ ΚΟΣΜΑΚΗ..."

    "ΑΛΗΤΕΣ,ΧΙΤΕΣ,ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΗΤΕΣ" ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΟΥ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΕ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑΖΙΣΤΕΣ", χα χα χα!

    Ιδεολογική Βιβλιοθήκη Γυναικών Χρυσής Αυγής
    http://ideology-studies.blogspot.gr/search/label/%CE%95%CE%98%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%A3%CE%9F%CE%A3%CE%99%CE%91%CE%9B%CE%99%CE%A3%CE%9C%CE%9F%CE%A3
    Τίτλοι άρθρων:Η Εθνικοσοσιαλιστική ιδέα,Να είσαι Εθνικοσοσιαλιστής σε όλες σου τις πράξεις,Dr Joseph Goebbels, 1935: Οι πιστοί και οι κριτές τους...,Οικονομική Οργάνωσις (κατά τον γερμανικό εθνικοσοσιαλισμό),Το Κοινωνικό Ζήτημα (υπό το φως του γερμανικού εθνικοσοσιαλισμού), κλπ, κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κατι βλακες σαν και σενα πανηγυριζαν την μικρασιατικη καταστροφη

      Διαγραφή
    2. Κάτι βλάκες σαν και σένα πανυγήριζαν την είσοδο των Γερμανών στην Ελλάδα

      Διαγραφή
  4. ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΟΙΝΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ !
    ΘΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ , ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ? ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΣΕΡΡΩΝ . Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ .
    ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΥ επρεπε ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ .
    ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ίακχε και εγώ το άκουσα αυτό . Ετοιμάσου για τις δημοτικές εκλογές . Ετοίμασε ψηφοδέλτιο , περίπατο θα κάνεις με τον Αγγελίδη απέναντί σου . Όμως μην κάνεις λάθος και βάλεις τους χωριάτες χρυσαυγίτες μέσα . Εγώ χωριάτες και αγράμματους δεν ψηφίζω .

      Διαγραφή
    2. 12.49 επισημαίνεις το πραγματικό πρόβλημα με τον Δήμαρχο . Όλα τ΄άλλα είναι μαλακίες .

      Διαγραφή
  5. «Με την σκέψη και την ψυχή μας δοσμένη στην Μνήμη του Μεγάλου μας Αρχηγού, υψώνουμε το δεξί χέρι ψηλά, χαιρετούμε τον Ήλιο και με το θάρρος, που μας επιβάλλει η Στρατιωτική μας Τιμή και το Εθνικοσοσιαλιστικό μας καθήκον κραυγάζουμε γεμάτοι πάθος, πίστη στο μέλλον και στα οράματά μας: HEIL HITLER!»
    Νίκος Μιχαλολιάκος

    "ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑΖΙΣΤΕΣ", χα χα χα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν πρεπει να υπαρχει πιο μεγαλος βλακας απο σενα ,σιγουρα εισαι νεοδημοκρατης

      Διαγραφή
  6. Δεν υπάρχει ντροπή στην Ελλάδα Ιακχε . Εδώ ο άλλος παραιτήθηκε από βουλευτής για να γίνει υπάλληλος της βουλής και οι άλλοι πήραν την ψήφο για να επανδιαπραγματευτούν το μνημόνιο και το εφαρμόζουν πιο σκληρά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΚΑΙ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Η ΘΕΙΑ ΣΟΥ Η ΕΛΠΙΝΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΣΤΙ!!!ΧΑ ΧΑ ΧΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ