Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ...

  ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΟ ΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΩΝ Μ.Κ.Ο.
ΑΝΟΙΞΕ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ




Eίναι θλιβερή η εικόνα να βλέπεις πτυχιούχους πανεπιστημιακής εκπαίδευσης να συνωστίζονται μαζί με αγρότες, νοσηλεύτριες , γύφτους και  ανειδίκευτους εργάτες προκειμένου  να υποβάλουν αιτήσεις για να διεκδικήσουν μια θέση πεντάμηνης εργασίας ως υπάλληλοι σε Δήμους του νομού μας με ειδικότητες καθαρίστριας, εργάτη υπηρεσίας πρασίνου , υπαλλήλου γραφείου κτλ



Ακόμη πιο θλιβερό είναι να βλέπεις τον σώγαμπρο από την Εύβοια , τον κρατικοδίαιτο σοσιαλιστή συνδικαλιστή, το πράσινο κομματικό θρεφτάρι , μέλος του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου,  τον κ. Στεργίου, (αλήθεια τι σχεση μπορεί να εχουν οι προνομιούχοι υπάλληλοι του ΟΤΕ με τα συμφέροντα της εργατιάς;)  να διασκεδάζει με την αγωνία των υποψηφίων ανέργων και να κάνει δηλώσεις φόρα παρτίδα σε όλα τα τοπικά κανάλια, ότι αυτή η απαίσχυντη διαδικασία αφορά ανακούφιση κατά της ανεργίας και οι «τυχεροί» θα αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία, απαραίτητη για μελλοντικό διορισμό τους στο Δημόσιο  μέσω ΑΣΕΠ.

Τώρα τι δουλειά θα κάνουν όλοι αυτοί στους Δήμους και στις Δημοτικές επιχειρήσεις με πλεονάζον προσωπικό ; Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων "θα τα ξύνουν" για πέντε μήνες και μετά θα επιστρέψουν στο μαρτύριο της ανεργίας αφού θα σπαταληθούν και πάλι με αντιπαραγωγικό τρόπο εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ κοινοτικών πόρων σε μια χώρα που ονειρεύεται την ανάπτυξη ενώ ετοιμάζεται να επιβάλλει εξοντωτικά χαράτσια και περικοπές εισοδημάτων στους πολίτες της ύψους 11,8 δις ευρώ !!!


4 σχόλια:

  1. Κοπρόσκυλα πράσινα κουνάβια με τις μπλε υαινες κ τον βιβλιοπώλη της τσατσαφωταινας
    πακιστανο παριανο να σας γαμαει με 49,99 ευρω προσφορα θελεται ΥΓ τι δυστυχια νασαι δεξιος στα σερρας ε? απο βουλευτες ,μαλακα μου ΣΚΙΖΕΤΕ 'η σας σκίζουν...γαμιεστε σοσιαΛΗΣΤΕΣ...τι ΤΙ ειπες ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ποσο μαλακας εισαι ιακχε?ρε παλιοξεφτυλα πισω απο το πληκτρολογιο, ολοι εχουν δικαιωμα εστω και για 5 μηνες δουλεια.Ποιος εισαι εσυ που μιλας για ανεδικευτους,για αγροτες,εργατες,για γυφτους και δεν ξερω γω τι?σε γαμησε ανεδικευτος η γυφτος και δεν ικανοποιηθηκες?βλακα θα μιλας καλυτερα για ολους τους ανθρωπους.ειδικα τωρα που ολοι ψαχνουν για ενα κοματι ψωμι να πανε στα παιδια τους.γιατι αγροτες,εργατες,νοσηλευτες,γυφτοι σαν και σενα,ολοι πεινουν το ιδιο αν δεν εχουν μεροκαματο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΞΕΦΤΥΛΙΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 150.000 ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ .

      Διαγραφή
  3. Ηθελεστα και παθεστα Ιακχε , τες παντων .Μαθαινω πως στο Εργ. Κεντ. ετοιμαζεται ανταρτικο ,στο τελευταιο συμβουλιο η φωνες ακουγοταν μεχρι το μετροπολις ολοι οι κηφηνες του δημοσιου μαλωνουν για τις καρεκλες ...Καταλαβαν πως το πλοιο του πασοκ βουλιαζει και φευγουν οπως τα ποντικια για συριζα μερια ,2-3 αν μεινουν βενιζελου μερια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ