Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

ΡΟΜΠΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗ Ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ ...

              "ΤΟΝ ΦΤΥΝΑΝ ΤΟΝ ΠΑΥΡΑΡΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΖΗΤΑΓΕ ΟΜΠΡΕΛΑ"

Η  ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΞΟΡΓΙΣΕ ΤΟΥΣ ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ


Νάβαλη και Κοτρώνης «ξεβράκωσαν σήμερα το μεσημέρι τον Αντιδήμαρχο Εργων , τον γραφικό Παυλάρα αλλά και όλη την "Παιδική Χαρά" του Κτηνίατρου

Οι πεζόδρομοι των Σερρών στήθηκαν παράνομα από την Δημοτική Αρχή διότι οι αποφάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων από το 2005 δεν έχουν τύχει έγκριση νομιμότητας από την Περιφέρεια ενώ δεν έχουν συνταχθεί οικονομοτεχνικές μελέτες και κανονισμοί λειτουργίας πεζοδρόμων.

Αποκαλύφθηκε ακόμη ότι η πεζοδρόμηση των 70 μέτρων της οδού Ιακώβου Ορεινού έγινε σύμφωνα με επίσημο έγγραφο του Δήμου ( υπογράφων ο Παπαδίκης) κατόπιν προφορικού αιτήματος δημοτών αλλά ουδείς γνωρίζει από τον Δήμο τους ιδιώτες αυτούς ενώ όλοι γνωρίζουν ότι σκοπός ήταν να εξυπηρετηθούν τα οικονομικά συμφέροντα γωνιακής καφετέριας γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση των καταστηματαρχών της περιοχής που συγκέντρωσαν 31 υπογραφές διαμαρτυρίας.

Χαρακτηριστικό δε είναι το γεγονός ότι στο σχέδιο ανάπλασης του ιστορικού κέντρου  ( προϋπολογισμού 5.500.000 ευρώ της Δημοτικής Αρχής του Γ. Βλάχου που ήδη εκτελέστηκε από τους Μουσταφάδες) η οδός Ιακώβου Ορεινού καταγράφεται ως προσπελάσιμη και μάλιστα προβλέπεται και ο σχεδιασμός «διάβασης πεζών επ’ αυτής»

Ομοίως αποκαλύφθηκε ότι και η οδός Αίνου μονοδρομήθηκε παράνομα και αυθαίρετα από τους κομπογιαννήτες της Δημοτικής Αρχής χωρίς την έγκριση νομιμότητας από την Περιφέρεια και την σύνταξη οικονομοτεχνικής μελέτης , κατόπιν αιτήσεως μιας κυρίας «που είναι κολλητή» με τον Δήμαρχο (!!!) όπως αποκάλυψε εκπρόσωπος των περιοίκων που μόλις άναυδοι διαπίστωσαν την μονοδρόμηση συνέλλεξαν καλοκαιριατικά 17 υπογραφές διαμαρτυρίας.

Τι είπε για όλα αυτά , «το πολιτικό κτήνος» της Δημοτικής Αρχής, ότι όλα είναι νόμιμα και θα ζητηθεί εκ των υστέρων η νομιμοποίηση των παρανομιών τους


4 σχόλια:

  1. για ολα φταιει ο ηλιας. ηθελε να αξιοποιήσει και την ιακώβου ορεινού όπως εκει διπλα απο την ΑΤΕ. ενδιαφερεται παντα για την ασφαλεια των πεζων. οσο ναι κανα τραπεζοκαθισμα συμβάλει στο να μην αναπτυχθουν υπερβολικες ταχύτητες απο τους πεζούς.αχ αυτη η ανιδιοτελή προσφορα στα κοινα και τους δημοτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είπα και το ξαναλέω, Μακάρι το πρόβλημα του Δήμου να ήταν η
    »Ορεινού» που πεζοδρομήθηκε και η μονοδρόμηση της «Αίνου» όπου τα πρωϊνα του χειμώνα δεν τολμάς να περάσεις γιατί φοβάσαι μην τυχόν έρχεται κάποιος από το αντίθετο ρεύμα. Ο πολίτης που διαμαρτυρήθηκε για την Αίνου ανέφερε ότι «για να παρκάρω στην πυλωτή μου πρέπει να κάνω τον γύρο του τετραγώνου» ???????????????????
    Τι να πεις … Κατάντια δημοσιογράφων , πολιτικών και θεατών. Για παιδικούς σταθμούς τίποτα. Για προσέλευση εκδρομέων τίποτα. Για την αξιοποίηση στρατοπέδων τίποτα. Για τέχνες, τίποτα. Για εκπαίδευση , τίποτα. Που πήγαν και τι κάνουν όλοι αυτοί που παρακαλούσαν για την ψήφο μας; - Indianos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παυλαρα ποσα εδωσες στον κτηνιατρο για να σε κανει αντιδημρχο?θα μας πεις η να πω εγω που ξερω το νουμερο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ