Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΜΙΝΕΪΚΟ-ΤΣΑΝΤ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ


Την άρση της βουλευτικής ασυλίας του πρώην Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου αναμένεται να ζητήσει ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του enikos.gr, ο κ. Πεπόνης αναμένεται να μεταβεί το αύριο πρωί στη Βουλή για να παραδώσει το αίτημα.

Μέχρι αυτή την ώρα όπως επισημαίνεται παραμένει αναπάντητο ερώτημα εάν το αίτημα της δικαιοσύνης αφορά στην υπόθεση των CDS ή την κατάθεση του πρώην εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ Παναγιώτη Ρουμελιώτη, σύμφωνα με την οποία το Ταμείο γνώριζε την αποτυχία του 1ου μνημονίου.

Η εξέλιξη αυτή αναμένεται να θέσει σε δοκιμασία τις σχέσεις των κυβερνητικών εταίρων, κυρίως της ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ.

20 σχόλια:

  1. Το ωραίο είναι ότι ο Σιώης διορίζεται και με βαθμό Γ', δηλαδή σαν έχει 15 χρόνια προϋπηρεσία. Tόσα θέλει ένας δημόσιος υπάλληλος Πανεσπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ) για να φθάσει στο Γ βαθμό. και αυτός είναι και απόφοιτος λυκείου (ΔΕ) μόνο.
    Α,ρε, κατι "πατριώτες" που θα χρυσοπληρώνουμε (16 μισθοί)!
    Κι όλα αυτά για να γίνει ΒΟΛΕΥΤΗΣ ο γαμπρός Αρτέμης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ ρε 12.05 δεν ήξερες τι ρόλο έχουν αυτοί που μας το παίζουν πατριώτες κατά καιρούς . Εδώ μας το παίζουν πατριώτες ο Ζιγδαντώνης , ο κύριος χαράτσης και ο Αριστερός Καρατζαφέρης !
      Ξεπουλάνε την Ελλάδα , καταστρέφουν τους Έλληνες και λένε ότι το κάνουν για να σώσουν την πατρίδα !

      Διαγραφή
  2. ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΕ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΥΝ . ΔΕΝ ΘΑ ΧΩΡΑΜΕ .

    ΑΚΗΣ Ο ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΚΗ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ , ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ !
      ΜΗΤΣΟΣ Ο ΤΑΞΙΤΖΗΣ

      Διαγραφή
  3. Με εντολή του πρωθυπουργού σταμάτανε οι διορισμοί μετακλητών υπαλλήλων συγγενών των βουλευτών μέχρι β΄βαθμού . Δυστυχώς ο πρωθυπουργός μας είναι εκτός τόπου και χρόνου . Αν τελικά γίνει αυτό , τότε γιατί να ψηφίσουν τα μέτρα οι βουλευτές ? Μόνο για να τους κυνηγάει ο κόσμος ?
    Στις επόμενες εκλογές ( θα γίνουν πολύ σύντομα ) ούτε τους ψήφους των συγγενών τους δεν θα πάρουν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ισχύει και για τους Καλαματιανούς αυτή η εντολή?

      Διαγραφή
  4. ΓΙΑ ΣΙΩΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ Ο ΙΑΚΧΟΣ...ΚΑΛΑ ΡΕ ΤΟΣΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ? ΓΡΑΨΕ ΚΑΤΙ....ΔΕΝ ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΕΣΕΝΑ...ΤΙ ΣΦΥΡΙΖΕΙΣ ΑΔΙΑΦΟΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΙΑΚΧΕ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ . ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ . ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙΣ ΠΩΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΣ ΤΡΥΠΙΕΣ ΚΑΠΟΤΕΣ . ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ( ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ). ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΑ , ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΤΡΑΓΑΚΗ , ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΑΚΗ .

      Διαγραφή
  5. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ . ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΘΕΙ Η ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΦΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΠΟΛΥΔΩΡΑ - ΤΡΑΓΑΚΗ - ΣΑΛΑΓΚΟΥΔΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΡΤ . ΕΞΑΛΛΟΥ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥΕΙ '' ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ ''.
    TA ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ GAP , ΘΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ANTONI .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χθες ο Υπουργός Οικονομικών υπέγραψε τη σύμβαση συμβιβασμού του Ελληνικού δημοσίου με την SIEMENS . Σύμφωνα με συντηρητικούς υπολογισμούς το δημόσιο υπέστη ζημία 2 δισ. Προφανώς υπογράφει για να κάνει τον καλό ο Σαμαράς στη Μέρκελ στη σημερινή συνάντηση . Στους πολιτικούς απατεώνες της συγκυβέρνησης έχω να τους κάνω τις εξής ερωτήσεις :
    . Πόσες συντάξεις και μισθούς θα γλιτώναμε και πόσα νοσοκομεία και σχολεία θα λειτουργούσαν κανονικά αν παίρναμε αυτά τα χρήματα ?
    . Αν διώξουμε τους Καλαματιανούς υπαλλήλους του Μουσείου Ακρόπολης ( όλα ρουσφέτια τους Ευρωπαίου πολιτικού που θέλει να μας σώσει , μόνο αυτός που έχει το κυλικείο δεν είναι Καλαματιανός ) πόσα χρήματα εξοικονομούμε ?
    . Αν διώξουμε όλους τους συγγενείς των Υπουργών και τους κοπρίτες της Χρυσής Αυγής , που δεν προλάβανε να εκλεγούν και κάνουν χειρότερα από τους άλλους , πόσοι Υπάλληλοι γλιτώνουν την διαθεσιμότητα ( η νέα ορολογία των απολύσεων μετά την εφεδρεία ) ?
    Να μερικά από τα ισοδύναμα μέτρα που ψάχνουν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ 8.12 ! ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΑ ΜΙΣΑ ΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ! ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΑ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ?

      Διαγραφή
  7. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΙ .
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΟΙ ΜΕΣΣΗΝΙΟΙ ΗΤΑΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ .
    ΣΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ , ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ?
    ΤΟΝ ΤΙΜΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΤΙΜΗΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ !
    Υ.Γ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΓΑΚΗ , ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝΕ ? ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΦΙΛΟ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΦΑΓΕ ΠΑΠΑΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποια αρχαιότητα, ποιοι Καλαματιανοί και Πελλοπονήσιοι; Αρβανίτες - Αλβανοί και Σλάβοι είναι όλοι τους... Αυτοι μας κυβερνάνε γιαυτό καταντήσαμε έτσι

      Διαγραφή
  8. Οι χειρότεροι είναι οι κοπριές του Κουβέλη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ . ΕΠΡΕΠΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ . ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ .

      Διαγραφή
  9. ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΗ ΠΗΡΕ Ο ΣΩΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΣΟΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ;ΩΡΑΙΑ,ΝΕΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΗΣ Χ.Α.ΚΟΨΟΧΕΡΗΔΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΥΞΗΘΗΚΑΤΕ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΣΩΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ! ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΒΑΖΕ ΠΛΑΤΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΓΑΠ ( ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΛΕΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΕΙ ΣΕ ΕΦΕΔΡΕΙΑ ).
    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΜΩΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΟΥΝ . ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΓΑΠ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ . ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοί οι Δήμαρχοι τι έκαναν όταν ο ΓΑΠ μας έβαζε στο ΔΝΤ και έπαιρνε τα πρώτα μέτρα ? Κουβέντα δεν έλεγαν !
      Να δούμε και τα βλαστάρια μας στον νομό , 6 στους 7 έχουμε .
      Θυμάστε τι έλεγε ο ΓΑΠ στις δημοτικές εκλογές του 2010 ? Αν δεν ψηφίσετε αυτούς που υποστηρίζω , θα πάμε σε εκλογές και θα χρεοκοπήσουμε . Μ΄αυτό το δίλημμα έχουν εκλεγεί . Ήταν η περίοδος που ακόμη κοιμόταν ο Ελληνικός λαός .

      Διαγραφή
  11. ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΠΑΡΜΠΑ ΥΠΟΥΡΓΟ , ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕΤΑΔΗΜΟΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ .
    Υ.Γ. ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. H poreia tis xrysis avgis stoys dromoys tis polis prepei na provlimatisei toys dimotes gia to ti parakratiko sxediazoun. o Dendias katalave ta sxedia toys prepei na ylopoiisei tis diloseis toy.Min ypotomisete tin oligomeli poria.den xreiazete i koinonia mas aytoklitous astynomous kai dioktes.kati epikindino arxizei.etsi eftase i propolemiki Germania stin nyxta ton krystallon ke thn eksousia ton naziston.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ