Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ

ΚΑΤ' ΕΝΤΟΛΗΝ Η ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΤΑΞΕΙ
 "ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ" ΠΟΥ ΚΑΠΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑ
Τη σύλληψη των υποκινητών των ρατσιστικών επιθέσεων στην Ελλάδα, ζήτησε από την κυβέρνηση εκπρόσωπος της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες.
Το αίτημα υπεβλήθη από τον περιφερειακό αντιπρόσωπο της Ύπατης Αρμοστείας, Laurens Jolles κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε την Πέμπτη με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης.

Βασικό θέμα της συζήτησης τους αποτέλεσε η έξαρση των κρουσμάτων ρατσιστικών επιθέσεων από ομάδες ακροδεξιών που παρατηρείται τον τελευταίο χρόνο στην Ελλάδα.

Ο Laurens Jolles επισήμανε στον υπουργό Δημόσιας Τάξης ότι το φαινόμενο έχει λάβει εξαιρετικά ανησυχητικές διαστάσεις καθώς, από ό,τι φαίνεται, οι επιθέσεις διεξάγονται με συστηματικό και συντονισμένο τρόπο, από ομάδες και άτομα που ισχυρίζονται ότι δρουν προς το συμφέρον της δημόσιας ασφάλειας, ενώ στην πραγματικότητα απειλούν τη δημοκρατική ομαλότητα και τους θεσμούς της χώρας.

Ο εκπρόσωπος της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες συζήτησε με τον Υπουργό την ανάγκη λήψης μέτρων για να αντιμετωπιστεί η αύξηση της βίας με ρατσιστικά κίνητρα, ζητώντας: Να προστατευτούν τα θύματα και να διωχθούν ποινικά τόσο οι θύτες της βίας όσο και οι υποκινητές της.

27 σχόλια:

  1. τα "ωφέλη"* απο την ασπρη,κόκα,χασίς ,χάπια,πουτάνες
    στον νομό σερρών
    που επενδύονται ,σε χορηγίες?

    Δυο τρειςεμπόροι οι βαρώνοι

    *σε καθημερινή βάση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΙΜΑ - ΨΥΧΗ........................................
    .................
    ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ .....ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ
    .........
    ΠΛΗΡΩΝΕ ΕΛΛΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΛΗΡΩΝΕ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΑ , ΠΛΗΡΩΝΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ .

      Διαγραφή
  3. ΡΕ ΓΚΑΥΛΙΑΡΗ ΙΑΚΧΕ....
    ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΣΑΛΙΑΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΞΙΝΗ ΚΟΡΟΥΛΛΑ -ΛΑΤΡΗ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ "ΟΖΙ"
    ΜΗΠΩΣ ,,,,ΡΩΤΑΩ,,,,,,ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΚΟΛΗΤΟΣ ΣΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ,
    ΦΑΦΛΑΤΑΣ, ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ
    ΔΙΝΕΙ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟΝΟΜΑΤΟΥ ΑΠΟ Κ ΚΑΙ ΤΕΙΩΝΕΙ ΣΕ ΑΣ;;;ΔΩΣΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ...

      Διαγραφή
    2. Η περιγραφή που κάνεις 11.56 κάποιον μου θυμίζει. Είναι πράγματι τσαμπουκάς του κώλου.

      Διαγραφή
  4. Η κόρη του Ρασούλη απαγορεύει στην Χρυσή Αυγή να χρησιμοποιεί τραγούδια του πατέρα της

    «Μέχρι να δοθεί το επίσημο ανακοινωθέν, και σε συμφωνία με την συνθέτρια του τραγουδιού, Βάσω Αλαγιάννη, ως δικαιούχος διαχειρίστρια του πνευματικού έργου του πατέρα μου και στιχουργού του τραγουδιού «Αχ Ελλάδα σ' αγαπώ», Μανώλη Ρασούλη, απαγορεύω ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ την χρήση του εν λόγω τραγουδιού από την οργάνωση «Χρυσή Αυγή», λόγω εξαιρετικά μεγάλου πολιτικού και ιδεολογικού χάσματος της έννοιας του τραγουδιού αυτού, με τις δράσεις της συγκεκριμένης οργάνωσης. Οποιαδήποτε χρήση του τραγουδιού «Αχ Ελλάδα σ' αγαπώ» από την οργάνωση «Χρυσή Αυγή», τη θεωρώ άκρως επικίνδυνη και εθνικά παραπλανητική».
    Ναταλία Ρασούλη
    http://tinyurl.com/cdne49u

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "θολοφασίστας, θολοπατριώτης, θολοεθνίκι"

    Ορισμος

    Σημαίνουν έναν εθνικιστή ο οποίος ψαρεύει σε θολά νερά και προκαλεί συγχύσεις προκειμένου να πείσει με παραπλανητικά επιχειρήματα, ή στερείται και ο ίδιος την ικανότητα διαυγούς λογικής ανάλυσης. Οι όροι αποτελούν ρεβάνς των αντιεθνικιστών για τον όρο θολοκουλτουριάρης, προκειμένου να καταδειχθεί ότι η θολούρα δεν αποτελεί αποκλειστικό τσιφλίκι των δυνάμεων της Αριστεράς και της Προόδου, αλλά μπορεί εξίσου να χαρακτηρίζει και τον χώρο της Δεξιάς και της Συντήρησης. Και ως θολούρα σε εθνικά θέματα εννοούνται συχνά κάποιες επίτηδες συγκεχυμένες σπερματολογίες πληροφοριών, προκειμένου να μπλεχτεί ο ακροατής και να βγάλει από ελλιπή στοιχεία το ποθούμενο για τον θολό ινστρούχτορά του συμπέρασμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΑΛΑΚΑ ΙΑΚΧΕ ΤΙ ΕΜΑΘΑ.....
    ΜΕ VOLVO ΤΟ ΛΙΓΟΥΡΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ?
    ΜΕ ΛΙΜΟ Ο ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΔΕΞΙΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ?
    ΔΕΝ ΦΤΥΝΕΙΣ Τ΄ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ ΠΑΛΙΟΛΙΝΑΤΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΚΑΣΕ ΗΛΙΘΙΑ ... ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΓΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΝΤΟ ΕΧΕΙ Ο ΣΙΩΗΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΟ. ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΘΕΙ ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ή ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΓΚΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ

      Διαγραφή
    2. ξύσε αρχίδια ΙΑΚΧΕ

      Διαγραφή
  7. Η τρικομματική κυβέρνηση εφαρμόζοντας μια ακραία δεξιά πολιτική τόσο σε οικονομικά θέματα , αλλά και έχοντας σε προτεραιότητα στην ατζέντα της τις σκούπες μεταναστατών ( με τις οποίες μεταφέρει το πρόβλημα από την Αθήνα στην περιφέρεια ) είναι πολύ φυσικό να πριμοδοτεί οργανώσεις τύπου χρυσής αυγής . Η ούτε μία σύλληψη για τις εκαντοντάδες δολοφονικές ρατσιστικές επιθέσεις , προκαλεί πολλά ερωτηματικά .
    Ο συνδιασμός λοιπόν των έντονων οικονομικών και κοινωνικών προβληματων με το μεγάλο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης ( όταν απουσιάζει η σοβαρή πολιτική αντιμετώπισής της ) θα οδηγεί ένα τμήμα της κοινωνίας κοντά σε ακροδεξιές οργανώσεις χωρίς να ασπάζεται τις ακραίες απόψεις τους .
    Στην Ελλάδα βάβαια σε αντίθεση με την υπόλοιπη Ευρώπη υπάρχει ισχυρή Αριστερά ( με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ ) που μπορεί με την πολιτική της να βάλει φρένο σε τέτοια φαινόμενα . Η ευθύνη λοιπόν του ΣΥΡΙΖΑ είναι τεράστια .

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ιακχούκο
    τα λαιμάκια *σου πόνεσαν με την μαλακία του χωριάτη*
    τουλάχιστον παρτόμαγκας
    τωρα φάτε τη σκόνη του κ την ΙΔΕΑ λογία του
    χαχαχαχαχα πρρρρρρρρρρρρρρ σωημοη πως σε λενε μέέέέσα

    *μπεταντιν
    *μην διαβασω καμμια μαλακία για το χωριάτης ,ξερεται τι εννοώ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ποιος Ρασούλης και πράσινα άλογα. Η ΧΑ έχει τον Ματθαιόπουλο και θα ζηλέψει τα τραγούδια του Ρασούλη; Απορία: Με τον στίχο "μίλα ελληνικά ή ψόφα" ο Ματθαιόπουλος να φανταστώ ότι αναφέρεται στους Νεάντερταλ ομοϊδεάτες του, που όπου σταθούν και όπου βρεθούν κατακρεουργούν την ελληνική γλώσσα σα να ήταν λαθρομετανάστης;
    Όπως όλοι παρατηρώ τα εξής στα σχόλια χρυσαυγιτων: Α) Γραφουν με κεφάλαια - πράγμα άκομψο στο διαδίκτυο Β) Κάνουν πληθώρα ορθογραφικων λαθών Γ) Είναι ας άσχετοι με θέματα ιστορίας, πολιτισμού και γενικής παιδείας. Δεν φαίνεται απο τα γραφόμενα πως είναι άνθρωποι των γραμμάτων Δ) Αντί επιχειρημάτων, απλα βρίζουν - δείγμα ανωριμοτητας Ε) Αρέσκονται στην χρήση αρχαίων συνθημάτων έχοντας παντελη έλλειψη αρχαιοελληνικής παιδείας ΣΤ) Σίγουρα δεν γνωρίζουν γιατί το 6ο το λέμε "ΣΤ" και οχι "Ζ"!!! Αγαπητοί φίλοι και μέλη της χρυσαυγης, δυστυχώς για σας, απλα δεν αξιζετε το κόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οπως είχε πει και ο μεγάλος συγγραφέας Albert Camus,

    "Αγαπώ υπερβολικά την πατρίδα μου για να είμαι εθνικιστής".

    https://strangejournal.wordpress.com/2012/06/22/%CE%B5%CE%B9%CE%BC%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B1%CF%83-%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CE%B9/

    http://www.youtube.com/watch?v=MfwzZ8jJFNk&feature=player_embedded

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. http://serraia.blogspot.gr/2012/08/blog-post_2490.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καληνύχτα Ελλάδα.

    Τα χειρότερα έρχονται.

    https://strangejournal.wordpress.com/2012/06/18/%CE%BF%CE%B9-%CE%BC%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CF%83-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B5%CF%83/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΙΑΚΧΕ , ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΩΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΨΕΙΣ , ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν κόβεις τις μαλακίες 3.55 . Για πολλά μπορεί να κατηγορήσουμε τον ΙΑΚΧΟ ( σε πολλά διαφωνώ μαζί του ) , αλλά βήμα δίνει σε όλους . Άσε που τους τελευταίους μήνες βλέπω πολλούς αριστερούς να γράφουν στο συγκεκριμένο blog .

      Διαγραφή
  14. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ Ν.Δ. ΘΑ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ''ΤΥΧΟΝ'' ΑΞΙΟΠΟΙΝΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ! ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΛΑ , ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΘ , ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ? ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ !
    ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ Ο ΚΛΙΝΤΟΝ ΚΑΙ Ο ΜΠΛΕΡ ΕΒΓΑΖΑΝ ΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΕΙΝ ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ-ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΟΜΙΛΙΕΣ , Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΚΑΡΙΕΡΑ ΩΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ ?

    Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΛΕΙΔΩΣΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΛΟΜΠΙ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΜΑΧΗ !
    ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ίακχε, δεν είδα τα "εθνίκ" συντρόφια σου(αυτά με τα πολλά ποντίκια και το λίγο μυαλό) να τα βάζουν ποτέ με καμιά οργανωμένη αλλοδαπή μαφία (π.χ. ρωσοποντιακή, αλβανική, βουλγάρικη κ.λ.π.) που λυμαίνεται τη χώρα εδώ και χρόνια, μια και παριστάνουν τους παλληκαράδες και ευαγγελίζονται το "ξεβρώμισμα του τόπου". Εκεί να δω την μαγκιά και τον τσαμπουκά των χρυσών αυγών και πόσα απίδια έχει πραγματικά ο σάκος, όπως λέει και η αρχηγάρα σας. Παρά μόνον την πέφτουν δέκα-δέκα σε κανέναν σκελετωμένο αφρικανό (που συνήθως εκμεταλλεύεται κάποιος καπάτσος "ελληναράς") για να δείξουν το αντριλίκι τους και να εκτονώσουν τα συσσωρευμένα συμπλέγματά τους. Βέβαια θα μου πεις με τον υπόκοσμο θα τα βάλουν με τον οποίο κάποιοι έχουν ιδιαίτερες σχέσεις ή μήπως με άλλους λευκούς "αρίους" μια και το πρόβλημά σας είναι κατά βάση η καθαρότητα της λευκής φυλής και όχι βέβαια η εγκληματικότητα που αποτελεί το πρόσχημα για να τσιμπάει ο άσχετος λαός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μισό, για να καταλάβω... Ζητάς να πάρει η Χρυσή Αυγή τα όπλα ώστε να αντιμετωπίσει τους αλλοδαπούς πιστολάδες; Καλός είσαι...

      Α ρε καημένε, για καναπέ, τηλεόραση, και καμιά μπούρδα ανώνυμα (πάντα...) στο ίντερνετ είσαι. Γιατί δεν πας απ' το γραφείο της Χρυσής Αυγής να τα πεις αυτά; Μήπως είσαι κι εσύ του τετράπτυχου «Μαγκιά-κλανιά-φάπα-ξάπλα»; Άντρακλας και έξυπνος πίσω απ' το γυαλί, στρινγκάκι & μίνι φούστα από κοντά. Σαν τον άλλον του ΛΑΟΣ προχθές έξω απ' το δικαστήριο.

      Άντε γειαααααα

      Διαγραφή
  17. Για το μόνο που ενδιαφέρεται και ετοιμάζετε το Υπουργείο δημόσιας τάξης είναι πως θα αντιμετωπίσει τις αντιδράσεις των πολιτών για τα μέτρα που θα πάρουν . Σ΄αυτό θα τους βοηθήσει και η Χρυσή Αυγή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΑΙΔΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΙΝΑΙ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ . ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ , ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Οι χειρότεροι είναι οι κοπριές του Κουβέλη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ