Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Τ.Ο. ΣΕΡΡΩΝ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

23-08-2012

Σήμερα τα ξημερώματα θρασύδειλοι αναρχοκομμουνιστές επιτέθηκαν στα γραφεία της Τ.Ο. Σερρών επί της οδού Βασιλέως Βασιλείου 25. Οι δράστες κατέστρεψαν τις ελληνικές σημαίες και προκάλεσαν φθορές στην πρόσοψη των γραφείων.

Συνελήφθησαν από τις αστυνομικές αρχές επ'αυτοφόρω και οδηγούνται στην δικαιοσύνη προκειμένου να λογοδοτήσουν για τις θρασύδειλες και προσβλητικές για όλους τους Έλληνες ενέργειές τους.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δηλώνει ότι θα εξαντλήσει κάθε νόμιμο δικαίωμά της ενώπιον των ποινικών  και αστικών δικαστηρίων. Η περίοδος της ατιμωρησίας και της ασυδοσίας των ακροαριστερών εγκληματιών έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. 

Περιφερειακή Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης

8 σχόλια:

  1. Διορισμοί στο Δημόσιο για να ξεβρομίσει ο τόπος.

    http://tinyurl.com/bl4h5ql

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ Ο "ΑΡΧΗΓΟΣ" ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΟ,ΜΝΗΣΤΗΡΑ ΤΗΣ 24ΧΡΟΝΗΣ ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΚΟΡΗΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ (ΑΝ ΗΤΑΝ 25 ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΣΑΝ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΗΣ) ΤΟΝ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΑΛΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΕ ΣΤΑΥΡΟΥΣ,ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΙΩΗ. "ΠΑΡΑΙΤΕΙ" ΤΟΝ ΑΝΕΡΓΟ ΣΙΩΗ "ΛΟΓΩ ΦΟΡΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΒΟΛΕΥΤΗΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ (ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ) ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟΝ ΣΙΩΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.ΟΜΟΡΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλλα το κορυφαιο του Δημαρχου που εγινε κλητηρας για να βολευτει το αγορι της κορακλας... Ωραια ηθη... ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΙΣΩ, ΟΥΤΕ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΕΣΩΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 4 ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΒΥΣΜΑΤΙΕΣ... Αιμα-"τιμη" κατ' αλλα...μαλλον τιμη σε ειδος εννουσαν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ντρεπομαι και μετανιωνω που ψηφισα Χ.Α. Κριμα Νικητα και σ ειχα για παληκαρι ατοφιο..Τραμπα κανατε...Αν μας προδωσατε και εσεις....δεν υπαρχει ελπιδα...Κριμα και παλι κριμα...Ο,τι και να λετε απο δω και περα η "μουτζουρα" εμεινε..Κι ειμαστε ακομα στην αρχη...Δεν μπορω να σταθω στο καφενειο γιατι εψησα κι αλλους και μας ψηφισαν σαν Χρυση Αυγη..Τελικα ο χρυσος (τα φραγκα δηλ) πουλησαν και την ....Χρυση Αυγη...Μηπως αυτο εννοειται με το...Χρυση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ψηφισε αυτους που ψηφιζες τοσα χρονια ,αλλα μην ερθεις παλι κλαιγοντας οταν θα σε ξανααπογοητευσουν ,ποτε προλαβες και εκρινες την χρυση αυγη σε 1 μηνα??

      Διαγραφή
  5. Καλά τον γνωστό ρουφιάνο με τα τυρόγαλα ακόμη τον κρατάνε στην Χρυσή Αυγή

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ