Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

KAI O "BOYBOΣ" TON XABA TOY ... ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥ



Επιμένει o Leo να προσπαθεί να καπηλευτεί την ήδη δρομολογημένη υπογραφή από την κυβέρνηση των δωσιλογων "χορήγηση του κατάπτυστου επιδόματος στους κοπρίτες (δημοσίους υπαλλήλους) των παραμεθορίων περιοχών", το οποίο με πρόσφατη ανακοινώσή του αποδίδει σε δικές του ενέργειες.


Βέβαια πρόκειται για μια απο τις προσφιλείς αλχημίες του "βουβού" βουλευτή, αφού σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ" η υπόγραφή της σχετικής ρύθμισης ήταν αποφασισμένη από τους υπηρεσιακούς αρμόδιους υπουργούς κκ Παυλο Αποστολίδη και Γιώργο Ζανιά αλλά προελογικά ανεστάλη προκειμένου να θεσπιστούν ενιαία κριτήρια για ολες τις κατηγορίες υπαλλήλων.

  Ασφαλώς και η σχετική ρύθμιση είναι σκανδαλώδης και αντισυνταγματική για τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα στις παραμεθόριες περιοχές αλλά είπαμε εδώ είναι Ελλαδιστάν  , τα χαϋβάνια ψηφίζουν Λεονταρίδηδες και Κουτμερίδηδες.

6 σχόλια:

  1. Φίλε μου, χωρίς να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου , θέλω να σου πω δυο τρία πράγματα.
    Αυτούς τους "κοπρίτες δημοσίους υπαλλήλους" παρακαλάει η αγορά για να κινηθεί λιγάκι. Όμως πέταξε το πουλάκι. Με τρεις και εξήντα ούτε καν επιβιώνουν.
    Αυτούς τους "κοπρίτες δημοσίους υπαλλήλους" παρακαλάμε όταν πάμε να τελειώσουμε μια δουλειά σε μια υπηρεσία και όταν βλέπουμε τις μεγάλες ουρές θυμούμαστε ότι είναι λίγοι.
    Αυτούς τους "κοπρίτες δημοσίους υπαλλήλους" ψάχνουμε όταν νοσηλευόμαστε σε ένα νοσοκομείο και λέμε ότι δεν μας προσέχουν γιατί είναι λίγοι και έχουν φτάσει στα όριά τους.
    Οι περισσότεροι από αυτούς τους "κοπρίτες δημοσίους υπαλλήλους" σπούδαζαν μέχρι τα 30 τους ή και περισσότερο ξοδεύοντας χρήματα από τις οικογένειές τους τη στιγμή που οι άλλοι, αφού θέλεις να κάνουμε τον διαχωρισμό, δουλεύουν από τα 18 τους ή και νωρίτερα βγάζοντας κάποια χρήματα.
    Αυτούς τους "κοπρίτες δημοσίους υπαλλήλους" πιάνει πρώτους η τσιμπίδα της ΔΟΥ χωρίς να μπορούν να μπουν "στο παιχνίδι της απόκρυψης εισοδημάτων" στο οποίο φυσικά διαπρέπουν οι έμποροι και διάφοροι ελεύθεροι επαγγελματίες.
    Σε μια κοινωνία φίλε μου όλοι χρειάζονται. Δεν είναι σωστό λοιπόν όσοι δεν είναι στο δημόσιο να βλέπουν με φθόνο αυτούς που είναι και να τους βρίζουν όλη μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α ΡΕ ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗ
    ΠΟΣΟ ΤΥΧΕΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ.
    ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ
    ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΣΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΦΤΑΣΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο.Κ. 11.02 , ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ . ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ Ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ( ΤΗΣ ΚΑΤΩ ΤΖΟΥΜΑΓΙΑΣ ) ΚΑΙ Η ΞΥΝΗ !

      Διαγραφή
  3. εδω ψηφίσατε Αραμπατζή και Βλάχβεη ρε χαιβάνια σερραίοι, ο Λεό σας φταίει;πιο καθυστερημένοι....πεθαίνετε γιοβανάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΙΑΚΧΕ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΠΑΛΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΩΝ ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗ…ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ???? ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΤΣΟΥΖΕΙ??? ΤΟ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ….ΑΣΕ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ….ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΣΙΤΕ ΤΟΥ…ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΞΕΙΣ ΛΑΣΠΗ , ΤΟΥ ΕΚΛΑΣΕΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ….Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ….ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…ΕΧΕΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΕΚΕΙ…ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ 11:02 ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΦΙΛΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ …7 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ….ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΕΣΥ…ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ….ΚΑΦΕΝΕΙΟ – ΚΑΝΑΠΕ – ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ….ΞΥΠΝΑ ΦΙΛΑΡΑΚΟ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χαχα..Τον Κουτμεριδη που τον θυμηθηκες? Ε...βρε εμμονη..χαχα..Τι σου κανε και πινεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ