Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΕΛΟΣ ... ΑΝΕΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


ΠΑΛΙ ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΕ Ο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 17ης ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ


 ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ !!!

Κριστίν Λαγκάρντ : Καμία διάθεση επαναδιαπραγμάτευσης


Η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο CNBC ότι «δεν έχει καμία διάθεση» να επαναδιαπραγματευθεί τους όρους του πακέτου διάσωσης της Ελλάδας.

Παράλληλα εμφανίστηκε σίγουρη ότι η ελληνική κυβέρνηση θα παρουσιάσει στην τρόικα σημαντικά αριθμητικά στοιχεία. «Ανυπομονώ να δω τι έχει υλοποιηθεί τους τελευταίους μήνες», πρόσθεσε.

7 σχόλια:

  1. ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΕΜΗΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΗ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΑΥΤΟ , ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΣΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΚΡΕΑΣ .

    Ευγένιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι γνωστό ότι οι μνημονιακές δυνάμεις και οι οποίες έκαναν τελικά κυβέρνηση , είχαν για προεκλογικό πρόγραμμα την μετάφραση του μνημονίου . Τα περί διαπραγμάτευσης κ.λ.π ήταν λόγια για τους αφελής που τα πίστεψαν και τους ψήφισαν . Από δω και πέρα θα έχουμε μια πλήρη και σκληρή εφαρμογή του μνημονίου ( ξεπούλημα των ασημικών του κράτους , απολύσεις , μειώσεις μισθών και συντάξεων , κατάργηση κοινωνικών επιδομάτων , διάλυση της δημόσιας υγείας και παιδείας κ.λ.π. ).
    Όμως πλέον υπάρχει κυβερνητική εναλλακτική πρόταση στην κοινωνία και αυτή είναι του ΣΥΡΙΖΑ . Έχοντας αυτή την ελπίδα η κοινωνία , η αντίδρασή της θα είναι πιο εύκολη σε όποιο μέτρο θα πάει να πάρει αυτή η κυβέρνηση .
    Η πλήρη εφαρμογή του μνημονίου ακριβώς από αυτό εξαρτάται , δηλαδή από την αντίδραση της ίδιας της κοινωνίας . Αυτή η αντίδραση πολύ σύντομα θα την δούμε και δεν θα έχει τα ίδια χαρακτηριστικά που είχε έως τώρα , γι΄αυτό και οι κυβερνώντες πάλι θα αιφνιδιαστούν .

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΗ , ΧΑΣΑΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ !
    Η ΠΥΡΡΕΙΟΣ ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ !
    ΜΗΤΣΟΣ Ο ΤΑΞΙΤΖΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι επαναδιαπραγμάτευση και μαλακίες . Υπάρχει κανένας βιαστής που συζητάει πως θα το κάνει ?
    Έχουν βγει όλα τα παπαγαλάκια οι δημοσιογράφοι και την γρήγορη εφαρμογή του μνημονίου την ονομάζουν επαναδιαπραγμέτευση !
    Δεν πειράζει , το Φθινόπωρο κοντά είναι και όπως θα έλεγε η θεία Ελπινίκη ''κάθε κατεργάρης στον πάγκο του''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν ξέρω τι λέτε εσείς ,αλλά εδώ στις Σέρρες με Δημοσθένη (της Κάτω Τζουμαγιάς) ,με Ξυνή ,με Μουγκό (αν και μετά τις εκλογές όλο εκπλήξεις είναι ) και Μοσχαροκεφαλή , δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΖΑΧΑΡΗΣ . ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕ Ο ΖΙΓΔΑΝΤΩΝΗΣ , Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ