Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Η "ΣΒΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ" ... ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

 Αυτό ακριβώς μας εξόργισε. Βλέπαμε πλάνα δυστυχίας και φτώχειας από το Γαλάτσι και στη συνέχεια είδαμε πλάνα από τη Βουλή της ευτυχίας των "πετυχημένων", στους οποίους οφείλεται η φτώχεια των πάντων. Βλέπαμε πλάνα από την προσέλευση των βουλευτών για την ορκωμοσία της νέας Βουλής και μέσα σ' αυτά διακρίναμε τον Καραμανλή ...

Τον γνωστό Καραμανλή, που στην Ελλάδα της πείνας προσπαθεί να κάνει δίαιτα ...Τον γνωστό Καραμανλή, ο οποίος στα χρόνια που κυβέρνησε το μόνο που κατάφερε ήταν ν' ανοίξει "δρόμο" για τον Γιωργάκη. Αυτός μας έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση. Γιατί;

Γιατί σε μια Βουλή που "γιόρταζε" και όλοι με τα "καλά" τους τα ρούχα προσπαθούσαν να μπουν στα πλάνα των καναλιών, αυτός είχε μια ασυνήθιστη συμπεριφορά. Τον είδαμε να βαδίζει βιαστικά με σκυφτό το κεφάλι, σαν να προσπαθούσε να περάσει απαρατήρητος ...Μας θύμισε "νοικοκυραίους" έξω από τα πορνεία. Γιατί όμως το έκανε αυτό; Τι ήθελε ακριβώς να αποφύγει; Αυτό, το οποίο ήθελε να αποφύγει, ήταν η προσοχή του κόσμου ...Η προσοχή του κόσμου, ο οποίος υποφέρει ΚΑΙ εξαιτίας του. Αυτό μας εξόργισε. Μας εξόργισε, γιατί αυτή η συμπεριφορά του είναι η απόλυτη απόδειξη ότι έχει συνείδηση των πράξεών του και όχι άγνοια. Προσπαθούσε να αποφύγει την προσοχή του κόσμου, γιατί γνωρίζει αυτό, το οποίο δεν καταλαβαίνουν οι απλοί πολίτες. Έξω από τη Βουλή φέρθηκε σαν πραγματικός κακοποιός, γιατί γνωρίζει ότι "κλέβει" τη βουλευτική έδρα από κάποιον άλλον Έλληνα πολίτη. "Κλέβει" μια έδρα πολύτιμη, την οποία, αν την είχε κάποιος άλλος, μπορεί να υπήρχε μια ελπίδα περισσότερη για τους Έλληνες να γλιτώσουν από την κόλαση. Γι' αυτόν το λόγο προσπάθησε να περάσει δίπλα από τις κάμερες απαρατήρητος ...Χωρίς δηλώσεις στα κανάλια, χωρίς φασαρία, χωρίς κουστωδία" ...Βιαζόταν να ορκιστεί και να φύγει απαρατήρητος ... Βιαζόταν να ολοκληρωθούν τα τυπικά , να "καπαρώσει" της θέση του βουλευτή, για να την "κοπανήσει".


Ο ελέω θείου κληρονομικός "άρχοντας" βιαζόταν να ορκιστεί με τους "παρακατιανούς" βουλευτές και να πάει σπίτι του. Ο μη αιρετός βιαζόταν να "ανακατευτεί" με τους αιρετούς, για να συνεχίσει την πολυτελή διαβίωσή του εις βάρος του κορόιδου ...Να συνεχίσει να αγναντεύει τα πλοία στη Ραφήνα, αφήνοντας σε εμάς το άγχος να θρέψουμε τα παιδιά του ...Να συνεχίσει να χαϊδεύει την κοιλιά του και εμείς να φροντίζουμε να βρίσκει κάθε μήνα δέκα χιλιάδες ευρώ κάτω από το μαξιλάρι του ...Να συνεχίσει να είναι άεργος εισοδηματίας και να πληρώνουμε εμείς τους φόρους του ...Ο κληρονόμος, που, μετά τη θητεία του, "μιλάει" με τη σιωπή του ...Ο άνθρωπος, ο οποίος ήταν από τους βασικούς υπεύθυνους της σημερινής καταστροφής και δεν έχει δώσει ακόμα εξηγήσεις στον κόσμο, ο οποίος τον εμπιστεύτηκε και τον ψήφισε δύο φορές. Από τη στιγμή που τελείωσε η πρωθυπουργική του θητεία, μόνο εστιάτορες και σερβιτόροι έχουν το προνόμιο να ακούνε τη φωνή του.

 ...Κατά τα άλλα φρεσκαδούρα ...Με τις μπουτάρες του, τις κοιλάρες του και την κωλάρα του ...Επαγγελματικά πράγματα ...Θρεφτάρι κανονικό ...Μηδέν άγχος. Η πατρίδα χάνεται και παριστάνει και τον χιουμορίστα με την "βιοπαλαίστρια" Κεφαλογιάννη. Γιατί να μην το κάνει; ...Ο μήνας έχει εννιά ...Η τυρόπιτα να είναι ζεστή και ο γύρος ξεροψημένος.

Λίγο ακόμα να μεγαλώσει ο κώλος του και θα περάσει στην αρμοδιότητα της τροχαίας, εφόσον θα πρέπει να πληρώνει τέλη κυκλοφορίας για να περπατάει στους δρόμους ...

Ο αποτυχημένος. Αυτός, που ο λαός νόμισε ότι τον τιμώρησε, αλλά, όπως αποδεικνύεται, δεν τιμωρήθηκε. Αυτός, που, ενώ "έβλεπε" την καταιγίδα να έρχεται, δεν πήρε ούτε ένα μέτρο να προστατεύσει τη χώρα από το ΔΝΤ ...

Ο εθνικός μας ανεψιός. Τρία πράγματα κατάφερε ο Κωστάκης στην πρωθυπουργική του θητεία. Να κάνει τη Νατάσσα χειρουργό, τον Θόδωρο πτυχιούχο και τον Γιωργάκη πρωθυπουργό. Αυτά ήταν τα επιτεύγματά του ...Ο Πρωθυπουργός του Αρούλη, του Πάκη, του Αλογοσκούφη και του "ακαδημαϊκού" Θοδωρή.

2 σχόλια:

  1. Γιατί τόση πίκρα και χολή εναντίον της Ν.Δ και ειδικά του Καραμανλή;;
    Σαν απατημένη σύζυγος κάνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΙΚΡΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΡΓΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΠΡΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ