Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ...

  ΝΙΚΗΤΑ, ΟΝΤΩΣ ΤΑ "ΟΧΙ" ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΤΑΞΑΔΕΣ


Ο Νικήτας Σιώης με την πρόσφατη παραίτηση του από την θέση του βουλευτή έπραξε το αυτονόητο για κάθε Χρυσαυγίτη, "τίμησε τον λόγο του και την υπογραφή του".

Η συνέπεια λόγων και πράξεων είναι τρόπος ζωής για τους Χρυσαυγίτες , είναι το νέο ήθος που έρχονται να επιβάλουν στην πολιτική ζωή του τόπου.

Κάποιοι πρέπει να κατανοήσουν ότι η "Χρυσή Αυγή" δεν είναι ένα αστικό πολιτικό κόμμα, σαν τα μορφώματα της μεταπολίτευσης. Η προσπάθεια για την απελευθέρωση της χώρας είναι συλλογική προσπάθεια όλων μελών του κινήματος. Με αυτό το σκεπτικό στελεχώθηκαν και τα ψηφοδέλτια σε όλη την χώρα. Ολιγομελή και μόνο από πρόσωπα με προσφορά και αγώνες στο κίνημα την τελευταία πενταετία. Σε κάθε ψηφοδέλτιο με κοινή συμφωνία όλων των συνυποψηφίων υπήρχε "ο βασικός υποψήφιος", δηλαδή το άτομο που επέλεξε το Πολιτικό Συμβούλιο του κινήματος για να καταλάβει την θέση του βουλευτή ανεξαρτήτως της σειράς του στην κατάταξη των υποψηφίων με βάση τους σταυρούς προτίμησης.


14 σχόλια:

  1. Και γιατί δεν μας το είπατε από την αρχή, ότι δηλαδή πρέπει να βγεί ο βασικός (γαμιάς)υποψήφιος.
    Συγγνώμη αλλά το ΚΚΕ τα καταφέρνει καλύτερα.
    Χάθηκε η γραμμή ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΓΡΑΜΜΗ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ Ο ΜΑΘΙΟΠΟΥΛΟΣ. ΔΕΝ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΙΟΣ ΘΑ "ΣΤΑΥΡΩΘΕΙ" ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν το ΚΚΕ αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα με την δικηγόρο από τη Νιγρίτα, απλά δεν την κατέβασε.
      Στις επόμενες εκλογές, κόσμος επειδή δεν γουστάρει τον δοτό Αρτέμη, θα τα δώσει όλα στον Νικήτα.Προβλέπω ότι δεν θα τον ξανακατεβάσετε τον Σιώη.
      Έχετε πολλά να μάθετε από το ΚΚΕ.

      Διαγραφή
    2. ΚΑΛΑ ΜΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΗΡΩΑ ΤΟΝ ΣΙΩΗ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ "ΤΟ ΚΟΡΟΪΔΑΚΙ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΙΔΟΣ" ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ, ΜΝΗΣΤΗΣ ΤΟΥ (ΜΕ ΛΕΝΕ) ΑΡΤΕΜΗ ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΟΥ...ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ...ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙΣ, ΑΜΑ ΤΟ "ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ" ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΝ, ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙΣ...

      Διαγραφή
  3. ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ ΙΑΚΧΟΥΛΗ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥΛΗ ΦΥΡΕΡ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ;;;ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ..Ε,ΡΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ "ΑΣΤΙΚΑ" ΚΟΜΜΑΤΑ (ΩΠΑ, ΜΕΓΑΛΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ),ΤΙ "ΖΩΑ" ΘΑ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΕΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ..ΕΝΩ ΤΩΡΑ, ΟΛΑ ΚΑΛΑ...
    ΑΣΤ, ΚΑΗΚΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙΑ ΣΟΥ...ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΟ ΝΤΕΜΕΚ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ...ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΑΣΤΩΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ..ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΣΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ..ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΥΣΤΥΧΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΜΟΝΟ..ΚΑΙ ΕΚΕΙ, ΔΕΚΑ-ΔΕΚΑ ΑΤΟΜΑ, ΑΝΤΡΙΚΙΑ..ΟΥΣΤ,ΞΕΦΤΙΛΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο αρμόδιος για την πώληση - σκάνδαλο της Αγροτοκης υπουργός Οικονομικών, Γ. Στουρνάρας, ενδέχεται και να αποφύγει τον κοινοβουλευτικό έλεγχο,
    καθώς ακόμη δεν έχει συγκεντρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός υπογραφών βουλευτών
    για να κληθεί στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων.
    Ο κανονισμός της Βουλής ορίζει ότι πρέπει να υπάρχει αίτημα
    από τα 2/5 των μελών της επιτροπής.

    Εχουν συνυπογράψει μεχρι στιγμης μόνο οι 12 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ,
    οι 3 βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων
    και οι 2 του ΚΚΕ.

    Αντίθετα, οι 2 βουλευτές της ΔΗΜ.ΑΡ.,
    οι 6 του ΠΑΣΟΚ,
    οι 23 της Ν.Δ.
    και οι 3 της Χρυσής Αυγής,
    μπλόκαραν την διαδικασία.

    Έτσι, έως τώρα, από τους 51 βουλευτές,
    τη σύγκληση της Επιτροπής έχουν ζητήσει οι 17
    και χρειάζεται να υπογράψουν τουλάχιστον άλλοι δύο βουλευτές για να συμπληρωθούν τα 2/5.

    Η Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής δεν έχει ανακοινώσει ακόμη τους λόγους που την έκαναν να συμπορευτεί με την κυβερνητική πλειοψηφία.

    ΙΑΚΧΟΣ:"η "Χρυσή Αυγή" δεν είναι ένα αστικό πολιτικό κόμμα, σαν τα μορφώματα της μεταπολίτευσης"...
    ΧΑ ΧΑ ΧΑ!
    Καλό, το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δικαιολογεις τα αδικαιολογητα.Ασε δεν πειθεις.Και ειναι μολις οι πρωτες βδομαδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρυσωμα χαπιού;Παραπλάνηση των ψηφοφόρων,άρα ατιμία;αυτο το νεο ήθος;ο αρχηγός αποφασισε τον "βασικό βουλευτή";αρα οικογενειακη υποθεση η αποφαση.και εις αλλα με υγεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΤΕΡΑ ΤΑ ΜΑΘΕΣ ΤΑ ΝΕΑ; Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΛΛΑΞΕ ΟΝΟΜΑ.ΤΗ ΛΕΝΕ ΧΡΥΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτές τις μαλακίες που γράφεις κ. «Ίακχε», έλα να μας τις πεις και μέσα στα γραφεία αν σε πάει. Άντε, γιατί πολλά έχουμε και για την πάρτη σου και όπως το πας δεν θα τις γλιτώσεις τις καρπαζιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΑΚΧΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:

    ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ(ΕΤΣΙ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ Ο "ΑΡΧΗΓΟΣ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ)ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΑΣΤΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ, ΔΗΛΑΔΗ, ΤΙΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ, ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ "ΒΑΣΙΚΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ" ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΣΤΑΥΡΟΥΣ).ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΘΑ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ "ΖΩΑ",ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΑΚΧΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ ΠΟΛΥ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
    ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΒΑΡΩΝΟΙ, ΤΣΑΤΣΟΙ, ΣΥΜΠΛΕΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ
    ΚΡΙΜ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ακχε μην σε γαμησω και σενα,ο Αρτεμης θα φαε φαπες πολλες και θα τρωει καθε φορα που θα παταει το ποδι του στις Σερρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ιακχε μηπως μαζι με την κορη του λεχριτη γαμαει και σενα ο Μαθιοπουλος...δεν θα ξερει απο που θα του ρχονται ας ερθει προς τα δω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ