Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΑΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ... ΠΙΟΥ

ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ Η ΕΛΛΑΔΑ U19 ... KAI ΜΕ ΔΕΚΑ ΠΑΙΚΤΕΣ !!!
Τη δίκαιη πρόκρισή της στον τελικό του Euro U-19, πανηγυρίζει από χτες η Εθνική ομάδα Νέων. Κέρδισε, με παλικαρίσιο τρόπο, στην παράταση (κ.α. 1-1) την αντίστοιχη της Αγγλίας με 2-1 (38' Μπουγαΐδης, 108' Λυκογιάννης - 56' Αφόμπε). Και την Κυριακή (21.30, «Eurosport 1») θα διεκδικήσει το τρόπαιο από την Ισπανία, η οποία, στον έτερο ημιτελικό, επιβλήθηκε της Γαλλίας με 3-2 στα πέναλτι (2-2 η κανονική διάρκεια, 3-3 η παράταση).

 

Οι νεαροί τήρησαν την υπόσχεσή τους, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και τελικά δικαιώθηκαν. Ξεπερνώντας κάθε εμπόδιο που συνάντησαν. Είτε από τους αντιπάλους τους, είτε από τον (κακό) Δανό διαιτητή, Κεν Χάνσεν. Ο οποίος μια... ανάσα πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου είδε ανατροπή του Καπίνο στον Αφόμπε. Υπέδειξε πέναλτι (απόφαση που βασιμότατα αμφισβητείται) και αποβολή του Ελληνα τερματοφύλακα. Ο Διούδης, που τον αντικατέστησε, πάντως απεσόβησε την ισοφάριση.

 

Φυσικά περιχαρής ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας, Κ. Τσάνας, δήλωσε: «Ηταν μια πανάξια πρόκριση γιατί παίξαμε με δέκα παίκτες για μεγάλο χρονικό διάστημα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Υπήρχε θέληση, πάθος, ψυχή και οι παίκτες έβαλαν την ομάδα πάνω και από τον εαυτό τους και έδωσαν ό,τι είχαν. Νιώθω καταπληκτικά. Ηταν μια νίκη που την ήθελα και την πίστευα. Τώρα, θα φροντίσουμε να ξεκουραστούμε και να ανασυγκροτηθούμε για να παρουσιαστούμε έτοιμοι στον τελικό».

 

Η νέα επιτυχία των νεαρών διεθνών αποτελεί άλλη μια αποστομωτική απάντηση σε νοοτροπίες και συμπεριφορές, της πλειοψηφίας των «ταγών» (αλλά και υπολογίσιμης μερίδας των φιλάθλων) που σίγουρα θα σπεύσουν να τους συγχαρούν και (έμμεσα) να καρπωθούν μέρος της αναγνώρισης. Οι «γαλανόλευκοι» «βροντοφώναξαν» ότι δικαιούνται διαφορετικής αντιμετώπισης από τις ΠΑΕ.

ΑΓΓΛΙΑ: Τζόνστοουν, Ντιέρ (57' Γκάρμπατ), Ρόμπινσον, Κιν, Θορπ, Μπάρκλεϊ, Τσαλομπά, Μπεραχίνο (74' Ρέντμοντ), Χολ, Αφόμπε, Λούντστραμ (91' Θορν).
ΕΛΛΑΔΑ: Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Σταφυλίδης, Μπουγαΐδης, Κουρμπέλης, Φουρλάνος (71' Μπουχαλάκης), Μπάλλας, Κατίδης (104' Μπακασέτας), Γιαννιώτας, Λυκογιάννης, Διαμαντάκος (45+' Διούδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ