Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

ΚΙ ΕΓΙΝΕ Η ΑΓΑΠΗ ΜΙΣΟΣ ...

TΩΡΑ ΕΠΙΣΤΕΦΕΙ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ

26 Απριλίου 2012 ...
Η Αρετή Τσοχατζοπούλου παρέδωσε απολογητικό υπόμνημα στον ανακριτή της υπόθεσης, στο οποίο διατυπώνονται οι θέσεις της για την κατηγορία που αντιμετωπίζει. Σε δηλώσεις που έκανε ο συνήγορός της, η Αρετή Τσοχατζοπούλου υποστηρίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με τις off shore και σημείωσε: «Αγαπάει και θα συμπαρασταθεί στον πατέρα της σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές τις οποίες περνάει. Σε ό,τι αφορά το ακίνητο στο κέντρο της Αθήνας, αυτό προέρχεται από χρήματα τα οποία έχουν δηλωθεί στην Εφορία μέχρι τελευταίο ευρώ. Επίσης, είναι χρήματα προερχόμενα από την εργασία της σαν αρχιτεκτόνισσα και σαν μικροκατασκευάστρια οικοδομών».

ΤΙ ΛΕΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ...
Η Αρετή Τσοχατζοπούλου, με επιστολή της στον ανακριτή, έκανε γνωστή την απόφασή της να εκχωρήσει στο Δημόσιο περιουσιακά στοιχεία που απέκτησε με χρήματα του πατέρα της Άκη Τσοχατζόπουλου.


Η επιστολή που απέστειλε στον ανακριτή αναφέρει τα εξής: «Σε συνέχεια της από 26 Απριλίου 2012 απολογίας μου τονίζω έτι μία φορά ότι ουδέποτε προέβην εν γνώσει μου και με σκοπό βιοπορισμού μου σε πράξης νομιμοποίησης εσόδων προερχόμενων από εγκληματική δραστηριότητα του συγκατηγορούμενου πατρός μου Απόστολου - Αθανάσιου Τσοχατζόπουλου ή οιουδήποτε άλλου προσώπου. Ωστόσο, με το βάρος της ευθύνης που φέρω ως θυγατέρα προσώπου το οποίο διαδραμάτισε πρωταγωνιστικό ρόλο στη δημόσια ζωή της χώρας αυτής επί 25 συναπτά έτη, και με κάθε σεβασμό προς τους Έλληνες πολίτες, δηλώνω διά της παρούσης ότι εκχωρώ ανεγκλήτως και θέτω υπό τη διάθεση του ελληνικού Δημοσίου ευρισκόμενα στην κατοχή μου περιουσιακά στοιχεία τα οποία απεκτήθηκαν με χρήματα του πατρός μου και κρισιολογηθεί ότι προέρχονται εξ εγκληματικής δραστηριότητάς του».

ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ