Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

ΜΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΡΙΦΗΣ ;

"ΒΟΥΒΟΣ" ΚΙ ΑΥΤΟΣ ;



Του "Κουτρούλη ο γάμος" γίνεται στο Νοσοκομείο Σερρών με τις απλήρωτες εφημερίες των γιατρών και την επίσχεση εργασίας αλλά ο γιατροτραπεζίτης που μας έλεγαν ότι είναι μέσα στις επιλογές του Ζηγδαντώνη για το Υπουργείο Υγείας είναι άφαντος !!! Ούτε μια παρέμβαση, ούτε μια δήλωση για το θέμα που υποτίθεται είναι του αντικειμένου του.

Μάλλον ο πρώτος βουλευτής του νομού μας δεν ευκαιρεί διότι τώρα όπως μαθαίνω ασχολείται με την έκδοση αδειών λαϊκών αγορών για τους γύφτους της Κάτω Τζουμαγιάς ...όπως τους έταζε προεκλογικά.

5 σχόλια:

  1. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΙΑΚΧΕ ΤΟΝ ΣΟΥΤΑΡΑΝ ΤΟΝ ΣΙΩΗ; ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΓΚΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΟΥ; ΓΑΡΓΑΡΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΘΕΜΑ; ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ; ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΠΟΣΟ ΤΑΓΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΟΥΤΑΡΑΝ; ΕΜΕΙς ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΡΡΑΙΟ ΟΧΙ ΤΟΝ ΦΥΤΕΥΤΟ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΩ Η ΚΟΡΗ ΣΟΥ Ε;ΞΕΣΚΙΣΤΗΚΕ ΣΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ....ΧΑΡΗ ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΤΣΕΚΕΒΑΡΑ Ο ΛΙΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ...ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΩΡΑ, ΤΡΕΧΑΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑ ΛΥΣΑΣΜΕΝΟΙ, ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ 3 ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.parapolitika.gr/ArticleDetails/tabid/63/ArticleID/472446/Default.aspx.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτος ο Βλαχβεης, μεγαλο "παλτο" μας βγηκε, δεν φαινεται πουθενα, δεν κανει τιποτα, εξαφανισμενος, α ρε κοροιδα Σερραιοι πρωτο τον βγαλατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 0 6:51 υποννοει κατι;γιατι στη φωτογραφια ειναι η κορη της Κολλια..δεν βλεπω και απο σενα ιακχε να σχολιαζεις κατι,ολη σου την εμπαθεια μονο στη σαββαρη τη βγαζεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ