Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

... ΧΩΜΑ ΑΠ' ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ !!! ΟΛΓΑ Τ 'ΑΚΟΥΣ;

  • 205
     
 Ό. Κεφαλογιάννη: ”Ακολουθώ τα βήματα του Ελευθέριου Βενιζέλου”

Η ”νέα” – ουσιαστικά παλιά – κυβέρνηση έσπευσε να μας δείξει τις προθέσεις της:

ο κ. Αβραμόπουλος επέλεξε η πρώτη του συνάντηση να είναι με τον τούρκο ΥΠΕΞ Α. Νταβούτογλου, η κ. Κεφαλογιάννη έδωσε την πρώτη της συνέντευξη σε τουρκική εφημερίδα. 

Μπορεί οι Τούρκοι να αμφισβητούν την κυριαρχία μας στο μισό Αιγαίο και στη Θράκη, να αρνούνται να δώσουν πληροφορίες για τους Έλληνες αγνοούμενους από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, να απειλούν με πόλεμο σε επέκταση των χωρικών μας υδάτων και να κανακεύουν τους Σκοπιανούς, ενισχύοντάς τους στις διεκδικήσεις τους εναντίον μας, αλλά οι ελληνόφωνες κυβερνήσεις δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Καρφωμένες.

Έτσι και η κ. Κεφαλογιάννη, ξεχνώντας τις πυρκαγιές που έβαζαν οι Τούρκοι εν μέσω τουριστικής περιόδου, πλήττοντας τον ελληνικό τουρισμό, τις διεκδικήσεις των Τούρκων στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, τις καθημερινές πτήσεις πολεμικών αεροσκαφών πάνω από ελληνικές κατοικημένες περιοχές που βάζουν σε κίνδυνο επιβατικές πτήσεις, τον αρχιφασίστα Γκρίζο Λύκο που μας ήρθε τελευταία – για να ενισχύει τον τουρισμό μας, προφανώς.. -, προτείνει συνεργασία με την Τουρκία.

Αγνοεί φαίνεται η κ. Κεφαλογιάννη ότι η Τουρκία δεν τηρεί καμία από τις συμφωνίες που έκανε με την Ελλάδα – εκτός κι αν τουρίστες θεωρεί η κ. Κεφαλογιάννη, τα εκατομμύρια μουσουλμάνων λαθρομεταναστών που μας στέλνει η Τουρκία. Ή το ότι με τις βίζες που έδωσε ο Γ. Παπανδρέου στους Τούρκους έρχονται ανενόχλητοι στην Ελλάδα παντός είδους Τούρκοι πράκτορες με ποικίλες δραστηριότητες. Την ίδια στιγμή που η ελληνική πλευρά της συνεργασίας αποφέρει εκατομμύρια ευρώ εξοπλισμών στη γείτονα – εξοπλίζουμε οι ίδιοι τα όπλα που μας σημαδεύουν, αλλά, όταν το συνειδητοποιήσουν οι… εγκέφαλοι που παρακολουθούν αποχαυνωμένοι τις τουρκικές σειρές και όνειρό τους είναι να επισκεφτούν την Τουρκία, θα είναι αργά: τότε θα περιμένουν από τους ”γραφικούς” ”ανόητους” που τους προειδοποιούσαν να τους σώσουν…

Κατά τα άλλα, μάλλον και η πρόταση για ”συνεργασία” στον τουρισμό με την Τουρκία της κ. Κεφαλογιάννη εντάσσεται στην εναγώνια προσπάθεια των ελληνόφωνων κυβερνήσεων να μας καταστήσουν μέρος της νεο – οθωμανικής αυτοκρατορίας των ονείρων του κ. Νταβούτογλου και του κ. Γιανναρά. Πώς αλλιώς να ερμηνεύσει κανείς την εμμονή των ελληνόφωνων κυβερνήσεων να οργανώνουν κοινά υπουργικά συμβούλια με μία ξεκάθαρα εχθρική και διαρκώς πολεμικά διακείμενη απέναντί μας χώρα;


Συνεργασία Ελλάδας-Τουρκίας στο τουρισμό προτείνει η Κεφαλογιάννη Στη τουρκική εφημερίδα Hurriyet Daily News επέλεξε να δώσει τη πρώτη της συνέντευξη ως υπουργός Τουρισμού η Όλγα Κεφαλογιάννη.Τόνισε σ΄αυτή ότι η Ελλάδα έχει ως προτεραιότητα τη συνεργασία με τη Τουρκία στον τομέα του τουρισμού.Και πρόσθεσε ότι η Ελλάδα δεν βλέπει τη Τουρκία ως ανταγωνίστρια αλλά ως εταίρο 

Η κ. Όλγα Κεφαλογιάννη μίλησε για κοινές επενδύσεις και εκστρατείες για την προσέλκυση τουριστών. “Για μας είναι πολύ σημαντικό να συνεργαστούμε. Όταν μιλάμε για τις αγορές του εξωτερικού, όπως η Κίνα, για παράδειγμα, οι άνθρωποι που θα έρχονται από την άλλη άκρη του κόσμου να επισκεφτούν τη χώρα μας, είναι αυτονόητο ότι θα μπορούσαμε να προσφέρουμε ένα κοινό πακέτο που θα οφελούσε τις οικονομίες των δύο χωρών », είπε. “Στο πλαίσιο αυτό έδωσε το παράδειγμα μιας νέας μαρίνας στη Λέσβο, ακριβώς απέναντι από την τουρκική πόλη του Αϊβαλιού, η οποία λειτουργεί από κοινού από τουρκικό όμιλο και μια ελληνική εταιρεία που εργάζονται μαζί”, γράφουν οι Τούρκοι. 

Πως δικαιολογεί η κα.Κεφαλογιάννη αυτά τα ανοίγματα; Ακολουθεί τα βήματα του Ελευθέριου Βενιζέλου όπως λέει.

 filologos10.wordpress.com

1 σχόλιο:

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ