Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

ΙΟΡΔΑΝΗ , ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ !!!




"O Ε.Ο.Σ. διατηρούσε κάποτε τμήματα ορειβασίας που όργωναν όλα τα βουνά της Ελλάδας. Σκι δρόμου αντοχής και διάθλου που έβγαζε πρωταθλητές. Ομάδα snowboard, την πιο δυνατή στην Ελλάδα. Τμήμα αναρρίχησης με ορειβάτες αναρριχητές, που κατακτούσαν δύσκολες κορυφές σε Ευρώπη και Ασία. Τώρα τι γίνεται; Τι φταίει; Τι έμεινε;

Ξεχάσατε τα ανταμώματα των ορειβατών και των φίλων τους; Τώρα που είναι οι φίλοι; Μόνο εχθρούς και υποτακτικούς βλέπω! Η παράδοση 80 ετών της κοπής της βασιλόπιτας, την ημέρα των Θεοφανείων, στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου, έσβησε. Μια παράδοση που γινόταν για δεκαετίες, πολύ πριν βγουν τα BMW 4X4 και τα μέλη του συλλόγου πήγαιναν με τα πόδια.

 Μήπως τελικά κάποιοι καπηλεύονται το όνομα και την ιστορία του Ε.Ο.Σ. προς όφελος των ιδίων και των οικογενειών τους, για να αναδειχτούν, για να αναδείξουν τα παιδιά τους, για να γλυτώσουν χρήματα από την εφορία με εικονικές δωρεές, όπως μου λεγάτε και να έχουν στόχο τους την αύξηση των περιουσιακών στοιχείων και εσόδων του συλλόγου, λες κι αυτός ήταν ο σκοπός της ίδρυσής του; ΧΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ!

======
Απόσπασμα της νέας επιστολής του ενοικιαστή του chalet στο Λαϊλια που εξώθηκε από τον ιδιοκτήτη του κτηρίου Ορειβατικό Σύλλογο Σερρών λόγω οφειλομένων ενοικίων από το 2008 !!!


Ιορδάνη , "την κοντή την χλούτσα οι τρίχες την φταίνε" ελεγε η θεία μου η Ελπινίκη. Συνιστώ ψυχραιμία


Το διαβάσατε:
http://www.anexartitos.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=9551&Itemid=1#ixzz21TTfqPJ1
 Follow us: @anexnews on Twitter | anexartitos on Facebook


 

3 σχόλια:

  1. Την παραίτησή του υπέβαλε ο Νικήτας Σιώης, βουλευτής της Χρυσής Αυγής στο νομό Σερρών.
    Σύμφωνα με πληροφορίες, επισήμως η Χρυσή Αυγή αναφέρει ότι ο κ. Σιώης παραιτήθηκε επικαλούμενος φόρτο εργασίας. Σημειώνεται ότι ο Νικήτας Σιώης είναι διαιτητής ποδοσφαίρου.
    Αντικαταστάτης του είναι ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος, ο οποίος ήδη ορκίστηκε.


    Ας δούμε τι έγραφε το "Βήμα" για το συγκεκριμένο θέμα, λίγο μετά τις πρώτες Εκλογές του Μαϊου:
    Στις Σέρρες για παράδειγμα δεν έχει εκλεγεί ο κ. Αρτέμης Ματθαιόπουλος (φίλος της κόρης του «αρχηγού» Ουρανίας), αλλά έχει εκλεγεί ο κ. Νικ. Σιώτης που μάλλον έχει εκλεγεί τυχαίως, αφού η Χρυσή Αυγή δεν φρόντισε να ενημερώσει τους 440.000 ψηφοφόρους της ποιούς θέλει να εκλέξει και ποιούς όχι ο «αρχηγός». Άρχισαν, μαθαίνω, οι πιέσεις στον κ. Σιώτη να παραιτηθεί και να καταλάβει τη θέση του ο κ. Ματθαιόπουλος.


    Το παραπάνω δημοσίευμα είχε διαψευστεί μετά βδελυγμόιας από την Χ.Α. Τώρα τι έχουν να μας πουν άραγε, που όσα έγραφε η φυλλάδα του Ψυχάρη επιβεβαιώνονται;;;
    Η δε δικαιολογία περί...φόρτου εργασίας, μόνο τρανταχτά γέλια προκαλεί!
    Αλήθεια, έχουν...πρωταθλήματα και τον Ιούλιο, για να διαιτητεύσει ο κ. Σιώης;


    Τελικά, όπως μαθαίνουμε, άνεργος τα τελευταία χρόνια, ο έως πρότινος βουλευτής Σερρών της Χρυσής Αυγής, Νικήτας Σιώης, επικαλέστηκε «φόρτο εργασίας» για να παραιτηθεί από την θέση του, περίπου 1,5 μήνα μετά την εκλογή του. Ο ίδιος ωστόσο, έως και αυτή τη στιγμή δεν έχει προχωρήσει σε κάποια επίσημη δήλωση για την απόφασή του, αν και ΜΜΕ των Σερρών κάνουν λόγο για «πιέσεις» που δέχτηκε από τα κεντρικά του κόμματος, ώστε να ορκιστεί βουλευτής ο επιλαχών Αρτέμης Ματθαιόπουλος, κορυφαίο στέλεχος της Χρυσής Αυγής.


    Όπως αναφέρουν τα σερραϊκά ΜΜΕ, τοπικά στελέχη της Χρυσής Αυγής, εξέφρασαν τη δυσφορία τους προς τα κεντρικά του κόμματος, επισημαίνοντας πως δεν μπορεί να είναι βουλευτής Σερρών, πρόσωπο που δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την περιοχή και στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος, που καταλαμβάνει την θέση του παραιτηθέντα Νικήτα Σιώη, ο οποίος ζει και εργάζεται στην Θεσσαλονίκη.
    http://ellinonpaligenesia.blogspot.gr/2012/07/blog-post_9582.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κορίτσιαααα
    μαλώνετε στο τσιφλίκι του Αχιλλέα και σας αφήνει ?

    ΥΓ Χατζηπαζαρλη,καφεστιδη ...ΑΝ δεν τον μηνύσετε
    γιαυτα που γράφει
    αρα ΣΩΣΤΑ τα γράφει
    για σας....
    φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΕΡΡΕΣ 30-07-2012
    ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΕΡΡΩΝ ΑΡ. ΠΡΩΤ: 20/2012
    ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΑΪΛΙΑ Α.Ε.
    ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ 36 - Τ.Κ. 62123 ΣΕΡΡΕΣ
    ΤΗΛ-FAX: 2321020057
    e-mail:foreas.lailias@gmail.com

    ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ:
    ΝΥΚΤΟΠΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-6941598880
    ΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-6974121512



    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



    Το Δ.Σ. του Φορέα Διαχείρισης Λαϊλιά Α.Ε., συνεδρίασε σήμερα 30 Ιουλίου 2012 και έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

    Συμμετοχή στη Δ.Ε.Θ. 2012 στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Σερρών
    Σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης στις 29 Αυγούστου 2012 στην αίθουσα του Διοικητηρίου και ώρα 19:00, με θέματα:

    Α. Tην ανάκληση του μέλους του Δ.Σ. Ιωάννη Μαρμαρέλλη και την εκλογή νέου μέλους, αφού ελήφθησαν υπ’ όψη τα παρακάτω:

     ότι ο πρόεδρος του Ε.Ο.Σ. και μέλος του Δ.Σ. του Φορέα Διαχείρισης Λαϊλιά Α.Ε. δεν έχει συμμετάσχει στις τελευταίες συνεδριάσεις του Δ.Σ.,

     ότι στην γενική συνέλευση που έγινε τον Φεβρουάριο του 2012, δήλωσε ευθέως ότι δεν θέλει να συμμετάσχει διόλου στο Δ.Σ. του Φορέα Διαχείρισης Λαϊλιά Α.Ε.,

     ότι δεν έλαβε μέρος στην τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων που πραγματοποιήθηκε στις 28 Ιουνίου 2012, πράγμα που υποδηλώνει, κατά την κρίση μας, την παντελή αδιαφορία του για το μέλλον του Φορέα Διαχείρισης Λαϊλιά Α.Ε.,

     ότι ανταγωνίζεται ευθέως τους σκοπούς και τις δραστηριότητες του Φορέα Διαχείρισης Λαϊλιά Α.Ε., όχι με την παράλληλη λειτουργία του Ε.Ο.Σ. (πράγμα που πάντοτε ίσχυε), αλλά κυρίως με την υπονόμευση, δημόσια κριτική και στηλίτευση κάθε προσπάθειας που γίνεται εκ μέρους του Φορέα για την Ανάπτυξη του ορεινού όγκου του Λαϊλιά Σερρών.

    B. Ενημέρωση των μετόχων για τον φάκελο που θα υποβάλλει ο Φορέας στο πρόγραμμα Leader.

    Με τιμή
    Ο πρόεδρος

    Νυκτοπάτης Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ