Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Η ΑΥΘΑΙΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΖΙΓΔΑΝΤΩΝΗ ΣΤΗΝ ΦΡΑΟΥ ΜΕΡΚΕΛ



7 σχόλια:

  1. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΙΑΚΧΕ , ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΕΜΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι και ο George με τον Mr Χαράτση για την πατρίδα τα έκαναν όλα ! Για την πατρίδα έφεραν το μνημόνιο και το ΔΝΤ . Για την πατρίδα ξεπούλησαν την Ελλάδα και κατέστρεψαν τους Έλληνες !

      Διαγραφή
  2. ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΖΑΧΑΡΗΣ . ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΣΤΑΣΗ ΘΑ ΤΗΡΗΣΟΥΝ . ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασικά φίλε 6.20 αναφέρεσαι στους 4 κυβερνητικούς βουλευτές του νομού . Συμφωνώ με την άποψή σου .
      Όμως όσο και ιθαγενή να θεωρούν οι Σερραίοι τον εαυτό τους ( το έδειξαν τα αποτελέσματα των εκλογών ) , ελπίζω αυτό τουλάχιστον να μην το επιτρέψουν να γίνει.

      Ιθαγενής

      Διαγραφή
    2. Εγώ μόνο από τον Θεόφιλο περιμένω να αντιδράσει, είναι γνωστό γιατί οι άλλοι τρεις ήταν στα ψηφοδέλτια των κομμάτων τους.

      Διαγραφή
  3. Μία από τις βασικές προεκλογικές δεσμεύσεις του Αντώνη Σαμαρά ήταν η σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την οικονομία και πως φτάσαμε στο μνημόνιο και το ΔΝΤ ! Στις προγραμματικές εξαγγελίες δεν περιλαμβάνετε αυτή η δέσμευση ! Γιατί άραγε ?
    Η βασική προεκλογική δέσμευση του Αντώνη Σαμαρά ήταν η επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου . Δεν μας είπε όμως ότι για να κάνει επαναδιαπραγμάτευση πρέπει να εφαρμόσει το μνημόνιο πρώτα ! Η δήλωση του νέου Υπουργού Οικονομικών ( και εκπροσώπου της τρόϊκας στην κυβέρνηση ) ότι δεν μπορώ να ζητήσω τίποτα από τους δανειστές μας γιατί δεν έχουμε τηρήσει τα συμφωνηθέντα , τα λέει όλα .

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕΤΕΝΕΡΓΕΙΑ - ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ - ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ , ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΡΩΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ