Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ "ΞΥΝΗΣ";


   ΜΠΑΝΤΟΤΑΚΗ , Μ' ΑΚΟΥΣ;

12 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ Η ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ; ΕΚΑΨΕ ΤΟΝ ΣΕΡΕΤΗ ΕΚΑΨΕ ΤΟΝ ΧΑΙΤΙΔΗ ΕΚΑΨΕ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ, ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΝΕΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΟΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΤΕΤΑΡΤΗ. ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ , ΝΕΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ !

      Διαγραφή
    2. Και που ανήκει ρε 9.53 ? Στο νέο πολιτικό προσωπικό η Αραμπατζή ?
      Αν το νέο πολιτικό προσωπικό το ψηφίζουν οι άνω των 70 ετών , ευχαριστώ δεν θα πάρω !
      Αν το νέο πολιτικό προσωπικό είναι απολίτικο , ευχαριστώ δεν θα πάρω !
      Αν το νέο πολιτικό προσωπικό χαρακτηρίζεται από πολιτικό καιροσκοπισμό , ευχαριστώ δεν θα πάρω !
      Αν το νέο πολιτικό προσωπικό το εκλέγουν οι σύζυγοι και οι μπαμπάδες τους , ευχαριστώ δεν θα πάρω !
      Αν το νέο πολιτικό προσωπικό πρέπει να έχει στο βιογραφικό του ένα κανάλι , ένα τζιπ 4.000κ.ε και μερικές χιλιάδες μετοχές τραπεζών , ευχαριστώ δεν θα πάρω !
      Υ.Γ.1. Αν το ΠΑΣΟΚ ήταν στα πάνω του η κ.Αραμπατζή με ποιό κόμμα θα ήταν υποψήφια ?
      Υ.Γ.2. Στις επόμενες εκλογές με ποιό κόμμα θα είναι υποψήφια κ. Αραμπατζή ? Ξέρεις η ίδια να μας το πει ?
      Υ.Γ.3 Για τους παραπάνω λόγους ( και για πολλούς άλλους ) ο ΣΥΡΙΖΑ θα έρθει πρώτος με διαφορά !

      Διαγραφή
  2. ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ ΤΟΥ ΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗ .
    ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. STO TELOS ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΜΠΑΤΟΤΑΚΗ ΤΟΝ ΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΚΙΣΤΗΡΜΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ ΓΙΑ ΘΥΡΩΡΟΙ. ΜΟΝΟ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΟΥΝ. Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΨΙΧΑΛΙΖΕΙ.Η ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΗ. ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΦΩΤΕΙΝΗ.ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΟΝΟ ΧΑΣΙΜΟ ΘΑ ΕΙΧΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σερραίοι , λίγη υπομονή ακόμη , 7 μέρες έχουν μείνει ! Θα τη στείλουμε σπίτι της και στο κανάλι της .
    Προέχει η τιμωρία τέτοιων φαινομένων και τον υποτακτικών της τρόικας . Η Ν.Δ. στις Σέρρες να έρθει δεύτερο κόμμα για να βάλει μυαλό . Όταν θα ξαναγίνουμε μεγάλο κόμμα με ιδεολογία και αρχές τέτοια φαινόμενα , τύπου Βλάχβεη , Αραμπατζή και Κωστάκη Β΄, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αραμπατζη ξυπνα θελουν να σε ταυτισουν με το παλιο πολιτικο κατεστημενο ο ιακχος με την παρεα του θελουν να σε ταυτισουν με τον αποτυχημενο εφοριακο και νυν κουμπαρου ετερου διαχειριστη. Ξυπνα και βαλτους στη θεση τους, ξεχνας το βραδυ της 6ης Μαιου που πηγαν να καρπωθουν τη μεγαλη νικη σου, το καναλι ο μπαμπας σου και Παυλος με την ομαδα του εκαναν ολη τη δουλεια. Ξυπναααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 28% Η Ν.Δ. ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ !

      Διαγραφή
    2. Πολιτικά σκεπτομενε συντοπίτη , αντι να σκέφτεσαι αυτές τις βλακείες ...δεν πας να δουλεψεις κ μια φορά στη Ζωη σου ... Τεμπελχανα της αριστεράς, πρωταθλητή στο τάβλι κ συνδικαλιστή της ξαπλας !

      Διαγραφή
    3. ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΕΝΑ ΘΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΜΕΓΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ . ΑΥΤΟΙ ΖΟΥΝΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ . ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΗ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ .

      Διαγραφή
  6. Τελικά παρατηρώ ότι όσο περνάει ο καιρός όλο κ πληθαίνουν τα σχόλια συμπαράστασης προς την Αραμπατζη ! "καλη δουλεια" έκανες ιακχε !! Αλλα μην πανικοβαλλεσαι ... Η επανεκλογή της είναι προδιαγεγραμμένη... όσο βέβαια έχει το Γιατρο δίπλα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τσιπανδρεακια , αποκαλυφθηκατε επιτέλους ... Η ηρωίδα σας , το αγωνιστικό σας σύμβολο ... Η κα. Δουρου ΥΠΆΛΛΗΛΟΣ του Άκη !!!!!!! Την Κυριακή θα δείτε ότι θα σας τιμωρήσει ο λαός που σας άκουγε τόσο καιρο που (Τ)ΣΥΡΙΖΑ(ΤΕ) κενους λόγους !!! Το παλιο ΠΑΣΟΚ που κουβαλατε στην πλάτη σας θα σας πάρει μαζι του στον πάτο ... Κ μην διανοηθειτε να βάλετε ξανά φωτιές (βλ. κο. Χανια) ... Κουκουλοφόροι δολοφόνοι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ