Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Ο "ΒΟΥΒΟΣ" ... ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΓΑΛΛΟ



 Αυτό το πολιτικό αστροπέλεκι που προέβλεπε και αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογες της 6ης Μαϊου μέχρι σήμερα δεν τόλμησε  να δημοσδιοποίησει το δικόγραφο με το οποίο έχει παραιτηθεί από την αγωγή διεκδίκησης των αναδρομικών 230.000 € από βουλευτικές αποζημιώσεις.

Το ζήτημα είναι ακρώς  επικίνδυνο, γιατί δεν τολμά ο "Βουβός" να αποδείξει την παραίτησή του ,που δηλώνει με τον Δελτίο Τύπου που εξέδωσε;

Καθε ψήφος στη Νέα Δημοκρατία είναι ψήφος οικονομικής αποκαταστασης του "βουβού" βουλευτή

16 σχόλια:

  1. O BOYBOS-ΣΑΒΑΡΗΣ-Η ΑΜΙΛΗΤΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΑΝΤΡΕΠΕΤΑΙ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΙΑΚΧΕ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάλλον δεν παραιτήθηκε ρε ίακχε, τα λεφτά είναι πολλά. Εδώ έκανε όπως και ο έτερος ο καραφλοκόρακας τούμπα την αξιοπρέπειά του λες εσύ να παραιτηθεί και να μην παντελονιάσει αυτό το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό; Αν δεν είναι έτσι οφείλει να καταθέσει το έγγραφο της παραίτησης, αλλιώς θα είναι μεγάλο πολιτικό κοπρόσκυλο και θα πρέπει ίακχε να μην το αφήσεις το θέμα να περάσει έτσι θα πρέπει να ξεγυμνώνονται τέτοιοι ξεφτιλισμένοι πολιτικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΙΑΚΧΕ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΟΥ Ο ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ …… ΤΟΥ …ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ??? Ο ΙΝΤΕΡΝΕΤΟ – ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ???? ΑΥΤΟ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΣΟΥ

    http://www.logioshermes.blogspot.com/2012/05/blogs-y.html

    ΤΙ ΛΕΕΙ ??? ΓΙΑ ΔΕΣ…

    Απο σημερα,ολα τα Ελληνικα blogs της Google που φιλοξενουνται στη πλατφορμα του Blogspot εχουν πλεον και καταληξη .gr πραγμα το οποιο σημαινει πως πλεον υπαγονται στην Ελληνικη νομοθεσια.

    Αυτο σημαινει πως πλεον, εαν καποιος κανει μηνυση σε ενα blog με καταληξη blogspot.gr για συκοφαντικη δυσφημιση, γινεται αμεσα αρση του απορρητου,καθως η Ελληνικη δικαιοσυνη προβλεπει αρση του απορρητου των επικοινωνιων ακομη και για το αδικημα της συκοφαντικης δυσφημισης,το οποιο ειναι πλημμεληματικου χαρακτηρα.

    Με άλλα λογια,πλεον εαν καποιος ενοχληται απο το τροπο γραφης ενος blogger,ή θεωρει το κειμενο που έχει στο ιστολογιο του,προσβλητικο για το ατομο του,θα μπορει να πηγαινει στην αστυνομια,να καταθέτει μηνυση και επειτα η υποθεση θα πηγαινει στη διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος.

    Καπως ετσι λοιπον,τοσο ευκολα και απλα...η Google μας υποχρεωνει σε ΑΥΤΟΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ εαν δεν θελουμε να γινουμε θαμωνες στα κρατητηρια της ΓΑΔΑ.

    …. ΤΩΡΑ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ…ΠΟΛΛΟΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ…ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΛΥΠΗΘΟΥΝ…ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ…ΘΑ ΦΑΕΙ Η ΜΥΓΑ ΣΙΔΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΑΤΣΑΛΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ Η ΘΕΙΑ ΣΟΥ Η ΕΛΠΙΝΙΚΗ….ΕΙΔΗ ΤΟ ΔΗΛΩΣΑΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΑΥΤΟ ….ΟΤΙ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΝΕΙΣ…ΧΑΙΡΟΜΑΙ….Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΦΤΑΣΕ….ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΩ….ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ Η ΘΕΙΑ ΣΟΥ Η ΕΛΠΙΝΙΚΗ….

    Υ.Γ. -1 ΚΑΙ ΗΡΕΜΑ Ε ΜΗΝ ΜΟΥ ΣΥΓΧΥΖΕΣΑΙ…ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ…ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΗΛΙΚΙΑ…ΜΕ ΓΚΡΙΖΟ - ΑΣΠΡΑ ΜΑΛΛΙΑ.....

    Υ.Γ. – 2 ΤΕΛΙΚΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ oiakxos.blogspot.gr …. ΓΙΑ ΔΕΣ ΡΕ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τέτοιες μαλακίες έλεγε 12.39 και ο Μόσιαλος και είδαμε που κατέληξε ! Σε πειράζει ο ΙΑΚΧΟΣ παπάρα και δεν σε πειράζουν άλλα .

      Διαγραφή
    2. ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ κ.ΣΑΒΑΡΗ ΣΟΦΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΤΟΥ"ΒΟΥΒΟΥ"

      Διαγραφή
    3. ΙΑΚΧΕ , ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΜΑΛΑΚΕΣ , ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο 6.59 . ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ . ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο 12.39 .

      Διαγραφή
    4. ιακχακο μάλλον εσύ δεν γνωρίζεις την ελληνκή νομοθεσία... αγράμματος δικηγόρος είσαι.. και κανόνισε μην σου ασπρίσουν όλα τα μαλλιά απο το άγχο σου... ( φυσικά δεν έχεις.. αλλα ποτε δεν είναι αργά).. οπως θα έλεγε η θεία σου η ΕΛΠΙΝΙΚΗ..

      Διαγραφή
    5. Ρε γελαδι α γελαδι το θεμα ειναι εαν μπουζουριασουν τον ιακχο?Το θεμα ειναι αν ο βουβος αποποιηθηκε των χρηματων! "σεκε με κανταρ" αν πιασουν τον ιακχο ή οχι ,με καιει ομως εαν ο βουβοσαβαρης διεκδικει λεφτα απ τον κρατικο κουρβανα απο που τρωνε κατι παρασιτικα δημοσιουπαλληλακια σαν και σενα...Καταλαβες γελαδι του βουβοσαβαρη ?

      Διαγραφή
    6. 12.19 αν θες να βρίσεις βρίσε επώνυμα ... αλλά όλοι οι ψευτόμαγκες μέσα σε κάτι τέτοια blog βγάζουν τα κόμπλεξ τους μέσα απο την ανωνυμία... Επειδή καταβάθος φοράνε φούστες.... SIR!!!!!

      Διαγραφή
  4. Σερραίε
    Να μην είμαστε το όνειδος των Ελλήνων .
    Να μην γίνουμε ο περίγελος των Ελλήνων .
    Να μην μας θεωρούν ιθαγενείς .
    Να μην μας θεωρούν δεδομένους .
    Ο Σερραίος αγαπάει την Ελλάδα .
    Ο Σερραίος έχει εμπιστοσύνη στον Έλληνα .
    Στις 17 Ιούνη ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ !

    Ιθαγενής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΙΛΑ ΚΑΘΑΡΑ Ιθαγενή ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ . ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΝ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ , Ε ΝΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά 6.56 και εννοώ αυτό . Να τελειώνουμε με τα πολιτικά τζάκια , τους πολιτικούς καιροσκόπους και τους πολιτικούς απατεώνες .
      Η Πάτρα μας δείχνει το δρόμο ( τρίτο το ΠΑΣΟΚ στον νομό , δεύτερο στο χωριό του ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ) , τελείωσε τον ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ .
      Η Καβάλα μας δείχνει το δρόμο ( τεράστια η συγκέντρωση του Τσίπρα ) που από σήμερα είναι δεδομένο ότι θα έρθει πρώτος ο Τσίπρας .
      Ήρθε η σειρά των Σερρών , είμαι ξεκάθαρος !

      Ιθαγενής

      Διαγραφή
  6. 20 ΧΡΟΝΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΑΒΑΡΗΣ.
    ΜΙΣΘΟΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΧΕΔΟΝ 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ
    ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΡΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
    ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 11.08 ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ Ο ΛΕΟ , ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ , ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ? ΚΑΤΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ''ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ'' ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ , ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ?

      Διαγραφή
    2. ΟΛΟΙ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ
      ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΣΑΒΑΡΗΣ
      ΑΥΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
      ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ?
      ΟΥΣΤ

      Διαγραφή
    3. ΑΡΑ 12.14 ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣΣ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΟΥΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ Μ΄ΑΥΤΟΥΣ !

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ