Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

ΕΥΓΕΝΙΕ, ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΙ;


Προφανώς ο κ. Χαϊτίδης δεν κατάλαβε την σοβαρότητα της καταγγελίας του για τους πρώην συνεργάτες του, την οποία σας θυμίζω:

"Δυστυχώς, ενώ μέχρι πριν λίγα χρόνια ήμασταν συνηθισμένοι σε υποστήριξη υποψηφίων βουλευτών με βάση κριτήρια ιδεολογικά, εντιμότητας και ικανοτήτων τους, από το 2007 γίνεται μια ανεπίτρεπτη εξαγορά  επαγγελματιών σαλτιμπάγκων της πολιτικής, οι οποίοι μεταπηδούν από κόμμα σε κόμμα, από γραφείο σε γραφείο και από υποψήφιο σε υποψήφιο, μεταφέρουν πληροφορίες και καταστάσεις ψηφοφόρων και οι ίδιοι εισπράττουν αδίστακτα τα «αργύρια» της ανεπίτρεπτης συμπεριφοράς τους".


Αγαπητέ Ευγένιε επειδή η παράνομη πρόσβαση σε οργανωμένο αρχείο, η υποκλοπή , διάδοση και διάθεση στοιχείων προσωπικών δεδομένων συνιστά σοβαρότατο ποινικό  αδίκημα, επειδή για την τήρηση των αρχείων αυτών στο βουλευτικό σου γραφείο θα έπρεπε να έχεις λάβει σχετική άδεια της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και να έχεις ορίσει  Υπεύθυνο Επεξεργασίας ο οποίος φέρει καίρια την ευθύνη για τις διαρροές που καταγγέλλεις (ν. 2472/1997) , περιμένω να κατονομάσεις τα λαμόγια που παραβίασαν τα αρχεία των ψηφοφόρων σου και θησαυρίζουν με την χρήση προϊόντων εγκλήματος διότι μην ξεχνάς ότι υπάρχουν και εισαγγελείς σε αυτήν την πόλη ...

2 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΕΝΕΚΕ ΠΡΩΗΝ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΤΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΘΥΜΗΖΕΙΣ ΡΕ ΦΑΛΑΚΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ