Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

ΡΕ , ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ...

   Ο ΝΕΑΡΟΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ ΜΙΛΗΣΕ .... 





 "ΧΕΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΝΤΑΛΑΡΑ" που λέει και ο Χάρρυ Κλυν

Και εντελώς ξαφνικά θυμήθηκε ο νεαρός εφοπλιστής " το καθήκον όλων μας" και το Σερραϊστάν, το φέουδο της οικογένειας του καθ' υμάς "Εθνάρχη" ... φυτεύθηκε από τα παράθυρο στο ψηφοδελτιο ΝΔ την ύστατη ώρα απροειδοποίητα και την Τρίτη καταφθάνει στην πόλη μας για να μοιράσει καθρεφτάκια στους "ανυπομονούντες" γαλάζιους ιθαγενείς.

Αγοράκι μου στραβά άρχισες και όπως έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη "η αρχή είναι το ήμισυ του παντός"  ...

κατ' αρχήν θα ήθελα να σου θυμίσω ότι η δήθεν μεγάλη πολιτική παρακαταθήκη του προγόνου σου αφορούσε άλλη Ευρώπη , την Ευρώπη  των πεφωτισμένων ηγετών , των εθνικών κρατών και όχι την πολτοποιημένη Ευρώπη της παγκοσμιοποίησης , των τραπεζιτών και των τοκογλύφων πού τώρα εσύ μας καλείς να προσκυνήσουμε ...

 Θα ήθελα επίσης να σου τονίσω επίσης ότι "απαραίτητη  προϋπόθεση για την ασφάλεια της  πατρίδας μας και την ευημερία των Ελλήνων" είναι η καταγγελία των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων που έχουν υπαγάγει των ελληνικό χρέος στο επαίσχυντο υπέρ της πλήρους διασφάλισης των συμφερόντων των τοκογλύφων αγγλικό δίκαιο, με τις απόψεις των  οποίων το από-κομμα του Ζιγδαντώνη που συστρατεύηκες να υπηρετήσεις, ταυτίζεται πλήρως

Υπό αυτές τις προϋποθέσεις "κάθε ψήφος στην Νέα Δημοκρατία" είναι ψήφος υποτέλειας και υποταγής, είναι ψήφος εξασφάλισης των συμφερόντων των τοκογλύφων, είναι ψήφος προς αφανισμό της πατρίδας μας ...

Υπό αυτές τις προϋποθέσεις κ. εφοπλιστά, δεν έχουμε κοινούς στόχους, δεν έχουμε την ίδια οπτική γωνία, δεν έχουμε κοινά συμφέροντα  και όπως αντιλαμβάνεσαι, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ...

 Αυτά προς το παρόν Κωστάκη ... και στο επανειδείν



32 σχόλια:

  1. ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ !
    ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάθε ψήφος στην Νέα Δημοκρατία είναι ψήφος σε Βενιζέλο - Λοβέρδου - Χρυσοχοϊδη ( ναι , αυτού που δεν διάβασε το μνημόνιο ) . Τους θέλουμε να τους βλέπουμε πάλι Υπουργούς ? Δεν σας κάνει εντύπωση που ο Σαμαράς δεν λέει τίποτα γι΄αυτούς που κυβέρνησαν ?
      Ενώ τα έχουν βρει , δεν το λένε στον κόσμο και τολμάει ο Σαμαράς να μιλάει για κρυφή ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ . Όμως στις 17/06/2012 τους στέλνουμε οριστικά στο σπίτι τους .

      Διαγραφή
    2. Εγώ τη θέλω στη βουλή την κυρία Αραμπατζή ,γι΄αυτό και θα ψηφίσω Νέα Δημοκρατία .Για τους άλλους που δεν τη θέλουν δεν μου καίγεται καρφί .Ας κάνουν ότι θέλουν .Την εκλογή της την έχει σχεδόν σίγουρη . Και λιγότερο ποσοστό να πάρει η Ν.Δ. στις Σέρρες και δεύτερο κόμμα να έρθει Πανελλαδικά η κυρία Φωτεινή θα εκλεγεί .Εμένα μόνο αυτό με ενδιαφέρει ,να εκλεγεί και τίποτα άλλο .

      Διαγραφή
    3. ΕΣΕΝΑ ΝΑΒΑΛΗ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΡΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ
      ΘΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΤΩΝ ΣΤΝΕΡΓΑΤΩΝ ΒΟΥΛΕΤΥΩΝ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ Ε?

      Διαγραφή
  2. Ένα έχω να πω , καλά κρασιά Κωστάκη Β΄ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΝΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΠΛΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΤΟΥ ΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ !
    ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ( ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ - ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ) ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ 1950 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ Σ΄ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 6/5 ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 17/6 .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΗ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ .
    ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ .
    ΜΗΤΣΟΣ Ο ΤΑΞΙΤΖΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗΤΣΟ ΤΑΞΙΤΖΗ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.

      Διαγραφή
    2. Κατεβαίνει ο Κωστάκης ο Β΄και χέστηκε η φοράδα στο αλώνι !

      Διαγραφή
  6. Κάποτε ξυπνάμε και εμείς !
    Μετά την Πάτρα ήρθε η σειρά των Σερρών !

    Ιθαγενής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ! Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟ 2012 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥ ΜΑΤΘΑΙΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ !

      Διαγραφή
    2. Σ΄ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΤΟΝ Β΄ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΕΡΡΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ . ΤΟΥΣ ΦΑΓΑΜΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ . ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΤΙ ΕΚΑΝΕ .

      Διαγραφή
  7. Καλή καπότα μας βγήκε και ο Σαμαράς. Ρε Αντωνάκη γιατί διώξαμε τον GAP? Γιατί για να ξεχάσει ο κόσμος το αίσχος του μνημονίου πετούσε την μπάλα στην εξέδρα και μιλούσε για Ευρώ και δραχμή. Τα ίδια λές κι΄εσύ τώρα. Αν πιστεύεις ότι θα τη βγάλεις καθαρή θα δεις στις 17 του Ιούνη τι θα γίνει.
    Αντε γειά , Αντώνη Σαμαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΜΕΝΣ ( ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΕΝΑ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ). ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΕΙ ΤΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ . ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ , ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟ ΛΟΜΠΙ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ !
    ΕΣΥ ΠΡΟΕΔΡΕ ΣΑΜΑΡΑ ΤΙ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ? ΤΟ ΛΟΜΠΙ ΤΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ Ή ΤΟ ΛΟΜΠΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ? ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΣΑΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΕΥΡΩ .
    Υ.Γ. ΣΑΜΑΡΑ ΕΣΥ ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ? ΔΕΣΜΕΥΕΣΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 3.07 , τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια ; Τα τηλεφωνικά κέντρα και οι ''κοινωνικές σχέσεις'' στην Ελλάδα θέλουν λίγο προσοχή !

      Διαγραφή
    2. ΦΙΛΕ 3.07 ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΜΕΝΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ: '' ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ , ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΔΝΤ '' . ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΤΩΝΗ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ ΤΩΡΑ? ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΤΑ Η ΜΕΡΚΕΛ? Α ΡΕ ΑΝΤΩΝΗ ΤΩΡΑ ΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ , ΑΥΤΟ ΕΠΕΛΕΞΕΣ , ΑΥΤΟ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕΣ !

      Διαγραφή
    3. Στις Σέρρες πάντως 3.07 ( για πανελλαδικά δεν έχω εικόνα ) το σκορ είναι 2 - 1 υπέρ των τραπεζών στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. Επιτέλους εκφράστηκε και η συνιστώσα των εφοπλιστών .

      Διαγραφή
  9. Έχουν χεστεί πάνω τους οι δυο τσαρλατάνοι . Μέχρι και τις φορολογικές δηλώσεις τις πήγαν έως τις 16 Ιουλίου . Νομίζουν ακόμη ότι μπορούν να κοροϊδεύουν τον κόσμο . Ρε αλήτες ξέρουμε ότι πήγε το αφορολόγητο στα 5.000 Ευρώ . Ξέρουμε ότι το ΤΕΒΕ είναι υποχρεωτικό αλλά δεν το αφαιρείτε από τις δαπάνες . Ξέρουμε όσοι είμαστε δημόσιοι υπάλληλοι ότι δυο μήνες μισθοί θα πάνε στον νταβατζή το κράτος σας . Όλοι θα πάμε στο λογιστή μας πριν τις εκλογές για να σας στείλουμε τον σωστό λογαριασμό στην κάλπη .
    Βάζετε τον κάθε μπούλη της κάθε πολιτικής οικογένειας να μιλήσει λες και τρώμε κουτόχορτο . Τέλος αυτά .
    Θα σας ρίξουμε μεγαλύτερο μαύρο από ότι στις 6 Μάη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΙΣ 17 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΧΕΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ !
      Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ , ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ .

      Διαγραφή
    2. Εγώ Θέλω να τους δω με βραχιολάκια . Να πάνε εκεί που είναι και ο κουμπάρος .

      Διαγραφή
  10. ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΦΕΡΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟΣΗ ΑΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ . Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ . ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ , ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ . Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ .
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο 3.07 ΓΙΑ ΕΠΙΣΗΜΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ , ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ "ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ" ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΗΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΣΠΥΡΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ

      Διαγραφή
    2. Ποια πρωτιά , μόνο πρωτιά ο Τσίπρας ? Θα τους πηδήξει ο μικρός ! Έχουμε ένα μεγάλο στοίχημα στις Σέρρες να κερδίσουμε , το εξής :
      Η Ν.Δ. στις Σέρρες , να πάρει μικρότερο ποσοστό , από ότι θα πάρει το ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα !
      Αξίζει όλοι να προσπαθήσουμε γι΄αυτό , αλλιώς δεν βάζουν μυαλό !

      Διαγραφή
    3. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ . ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΛΑΝΤΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ .

      Διαγραφή
    4. Ακούω στην τηλεόραση τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο και το μόνο που κάνουν είναι να μεταφράζουν στα Ελληνικά αυτά που λέει η Μέρκελ στα Γερμανικά . Για μεταφραστές καλοί είναι .

      Διαγραφή
  11. ΕΥΡΩ , ΕΥΡΩ , ΕΥΡΩ
    ΜΕ ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΥΙΟ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΑ ΤΟΝ ΘΕΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ιακχε σε ειδα στο ονειρο μου καβαλα σε ασπρο αλογο
    σαλιας 525

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΕΛΑΩ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΥΠΙΕΣ ΚΑΠΟΤΕΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΒΓΕΙ Η Ν.Δ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΕ ΤΗΝ Π....Α ΣΤΟ ΧΕΡΙ .
    ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ! ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΥΤΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ , ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ? ΑΝ ΞΕΡΕΙ , ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ ΗΤΑΝ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ιακχε... βρωμάει σαπίλα ο ΔΙΚΟΣ σου ο "μικρός" τσιπρακος! αλήθεια .. πόσα σου δίνει το κόμμα για τις αναρτήσεις? Τυχερέ, πάλι το έβγαλες το ποτάκι σου στον πεζόδρομο... εκεί που θα το παίζετε όλοι αριστεροί και θα λανσάρετε τα πανάκριβα ρούχα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ