Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

ΣΩΤΗΡΟΥΛΑ , ΕΧΣΣΣΣΣΣΣ ΞΕΦΥΙΙΙΙΙΙΓ ...

ΞΕΦΥΓΕ Η ΝΕΑΡΑ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ 

Φιλοξενούμενη χθες σε πάνελ του TV EΠΙΛΟΓΕΣ η υποψήφια της ΝΔ ελέω του θείου Αχιλλέα ( "τα κορίτσια μας είναι καλά", η ατάκα στο ΞΕΝΙΑ έγραψε ...) προσπάθησε να αναλύσει το θέμα της ανακεφαλαιοποίησης των Τραπεζών και να δικαιολογήσει την υποτέλεια της ΝΔ στο τραπεζικό σύστημα εκστομίζοντας πολλά "μαργαριτάρια" με τα οποία γέλασε ο κάθε πικραμένος . 
Βέβαια και η ξανθιά παρουσιάστρια της εκπομπής "χαμπάρι" δεν πήρε από τα ατοπήματα της νεαρής φιλολόγου την οποία αποστόμωσε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, καθηγητής των ΤΕΙ Σερρών κ. Παπαϊωάννου.

Νεαρά μου , "ου παντός πλειν εις Κόρινθον" ...

8 σχόλια:

  1. Σιγά την είδηση, την άλλη φορά μπορεί να είναι υποψήφια με το ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχουν άλλον να βγεί να μιλήσει ? Ποιος να βγει ?
    Ο Δημοσθένης ( της Κάτω Τζουμαγιάς ) ή η Ξυνή ?
    Οι άλλοι γιατί να βγούνε στην τηλεόραση ? Τους μαλάκες θα κάνουν ? Θα τρέξουν αυτοί για να βγούνε βουλευτές άνθρωποι που δεν ανήκουν στην Νέα Δημοκρατία ? Στις Σέρρες είναι ανάγκη να φάνε μια μεγάλη καρπαζιά , αλλιώς δεν βάζουν μυαλό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΦΑΛΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΤΗΣ SIEMENS ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΩΝ . ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΕΙΠΕ . Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ - Ν.Δ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ , ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΝΟΧΗΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι Νεοδημοκράτες είναι για γέλια ! Βλέπουν στις μυστικές δημοσκοπήσεις ότι θα πάρουν μια παπάρα να και έχουν ξεφύγ ! Τι είπε ο τάδε του ΣΥΡΙΖΑ , τι είπε ο άλλος κ.λ.π. Τι έγινε ρε παιδιά με το ΕΥΡΩ ή ΔΡΑΧΜΗ ? Πάει κι ΄αυτό ? Ξέρετε όταν σε παίρνει η κάτω βόλτα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα ! Η προδοσία της συγκυβέρνησης με το ΠΑΣΟΚ δεν ξεχνιέται .
    Άλλα όπως θα έλεγε η θεία Ελπινίκη ''Ο πνιγένος από τα μαλιά του πιάνεται !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ ΤΟΥ ΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗ !
    ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Η ΞΑΝΘΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΡΕ ΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.
    ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΝΑ ΤΣΙΡΙΞΕΙ ΚΑΝΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΤΗΣ.
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΔΗ ΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ?
    ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟΣ ΧΑΒΑΛΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΥΡΙΖΑ ... Ένα κόμμα για τους μετανάστες μας !!! Η δουρου ΥΠΆΛΛΗΛΟΣ της μίζας ο Χανιας ειλικρινής παραδέχεται τα σχέδια σας ο Τσίπρας δεν καταδίκασε πότε τα αντιεθνικα φρονηματα των στελεχών του κ την φιλοσκοπιανικη τάση του κόμματος του ! Κι εσείς μη χάσετε .. Να σπευσετε να στηρίξετε τον πορφυρογεννητο κ ακαματη Τσιπανδρεου σας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ