Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

ΟΙ "ΤΖΙΠΑΤΟΙ" ΤΗΣ Ν.Δ. ΚΑΙ Ο ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΝΗΤΟΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ

ΤΑΛΑΙΠΩΡΕ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ , ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΣΟΥ

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΡΑΜΑ ΜΕ ΣΕΝΑ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ

ΑΥΤΟΥΣ ΔΙΑΛΕΞΕ Ο ΖΙΓΔΑΝΤΩΝΗΣ, ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ...

ΕΣΥ ΣΚΑΣΕ, ΨΟΦΑ ΚΑΙ ΨΗΦΑ !!!






Δανείζομαι για επίλογο ένα ευστοχο σχόλιο αναγνώστη :


ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΟΝΟ ?

ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΕΡΓΑ ?

ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ?

ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ?

ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ 8 ΜΗΝΕΣ ΤΕΒΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ?

ΑΪ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΡΩΤΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ .


15 σχόλια:

  1. ΕΙΝΑΙ ΧΟΡΤΑΤΟΙ ΑΠΟ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. ΘΥΜΑΣΑΙ Η ΦΙΛΗ ΣΟΥ Η ΚΟΛΛΙΑ ΤΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΧΕ ΠΡΙΝ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ; Ο ΚΑΡΥΠΑΣ; Ο ΛΕΟ; ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΙΟΤΗΚΟΤΕΡΟ ΕΧΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΝΩ ΠΟΥ Ο elikopteras ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

    ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

    ΤΟΝ ΦΑΓΑΝΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΟΥ

    Η ΝΤΟΡΑ ΣΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

    ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ

    ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ

    ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ

    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΒΕΣΤΙ

    ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΑΠΟΘΕΩΘΗΚΑΝ

    ΣΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΑΥΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

    ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΔΗΜΟΣΙΑ

    ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΑΡΑΓΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ

    ΠΟΥ ΙΔΡΩΣΑΝ ΜΑΤΩΣΑΝ ΤΣΑΚΩΘΗΚΑΝ

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ;




    ΣΠΟΥΔΑΡΧΙΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΣΠΟΥΔΑΡΧΙΔΗ , ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο elikopteras ( ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ , ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΣΤ΄ΔΙΑΛΟ ) , ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΝΟΥΝ .
      Υ.Γ. ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΑ ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΑΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ .
      ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ

      Διαγραφή
  3. ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ ΒΓΗΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ-ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ-.Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΠΟΥ ΑΝ ΤΟΝ ΠΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΣΕΡΡΕΣ ΣΤΗΝ ΜΟΝΟΒΡΥΣΗ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΒΡΟΝΤΟΥ. ΝΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ. ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΒΡΕ ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΜΕΤΟ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αδερφές και τοιούτους έχει και το Τζιμερόκομα (γι' αυτό λάκησε κι ο Ιπποκράτης) και θέλει να τους μοιάσει (γι αυτό συνεργάζεται με τον κ. Αλλατίνη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο πρωτος αγορασε κανονικα και την υποψηφιοτητα του με χοντρα λεφτα στο κομμα.και επειτα αγορασε την εκλογη του με εκατονταδες 50αρικα και δεκαδες 1000αρικα στα λαμογια-κομματοσκυλα-πυρηνες.η αλλη χτυπησε με τα μμε της.προεδρους προεδρινες συλλογων προβαλοντας του τωρα και στο μελλον.με τους υπαλληλους της απληρωτους να τρεχουν με την απειλη της απολυσης.με τους αρχοντες μας δημαρχους προεδρους συμβουλους κτλ.με την απειλη του κυνηγητου αν δεν βγει.με ολους τους ψευτομασωνιστικους συλλογους.και με τον σαλιαρη να γυρναει απο χωριο σε χωριο και να ταζει και να ψιλοαπειλει.ο δε καινουργιος που μας προεκυψε που απο οτι φανηκε,αυτη ηταν η συμφωνια του θειου με το συγκροτημα.ο ανθρωπος ειναι εντελως ασχετος με το θεμα.ενα κολλεγιοπαιδο ειναι με τα τενις του με τα λονδινα του.το παιδακι του μπαμπα και της μαμας.που τελικα ο μπαμπακας τον εβαλε στο ψηφοδελτιο ηθελε δεν ηθελε.με το ζορι.σαν τους γιους των βασιλιαδων.σονι και καλα διαδοχοι.και πισω απο ολα αυτα η προεδραρα μας. ο ζιγδαντωνης που πολυ σωστα τον βαφτισε ο ιακχος.ο προδοτης που γυρισε στο κομμα και δωρισε την προεδρια μολις θα φυγει στην αλλη την προδοτρια που και αυτη ξαναγυρισε.αυτο ζιγδαντωνη δεν ειναι κομμα συγκεντρωσης της κεντροδεξιας.ειναι κομμα συγκεντρωσης των προδοτων.ολοι αυτοι στο τελος θα σωσουν το σερραιο που δεν εχει λεφτα να δωσει στα παιδια του να βγουνε εξω.δεν μιλαμε για τα χαρατσια για τα τεβε για τους φορους για ετακ.αυτα παει τελειωσαν προ πολλου.μιλαμε για 5 και 10 ευρω για να πιουνε τα παιδια του ενα καφε.ολοι αυτοι απο τα αστραφτερα παλατια τους με τα τζιπ και τις πισινες θα σκεφτονται τον δυσμοιρο τον σερραιο που κυκλοφορει με αδειες τσεπες.ο συνασπισμος των προδοτων της κεντροδεξιας και της προοδου,η νεα δημοκρατια δηλαδη.το κομμα που ιδρυσε ο εθναρχης και καταντησε ετσι.το κομμα αυτο λοιπον με απολυτο εκφραστη τον προεδρο του,καταντησε εμας τους γνησιους δεξιους να σκεπτομαστε να ψηφισουμε συριζα και οχι καμμενο η χρυση αυγη οπως καναμε στις προηγουμενες εκλογες για να μην βγει πρωτο κομμα ο συνασπισμος των προδοτων της κεντροδεξιας και της προοδου.εκει καταντησες την νεα δημοκρατια ζιγδαντωνη.να σκεπτονται οι γνησιοι δεξιοι να ψηφισουν ενα νεαρο κομμουνιστακο για να μην βγεις πρωτο κομμα εσυ και με τις επιλογες σου,οπως νομος σερρων λογου χαρη,διαλυσεις τα παντα.οτι απεμεινε μαλλον.

    καληνυχτα νεα δημοκρατια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΚΑΣΕ ΜΑΛΑΚΑ ΦΑΛΑΚΡΕ ΧΕΣΤΙΚΕΣ ΣΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΤΡΕΞΕ ΝΑ ΓΛΥΨΕΙΣ ΤΟΝ ΜΕΝΕΛΑΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΝ ΕΚΕΙ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΟΛΛΑΣ. Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΣΟΥ, ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ "ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΟΥΣΕΙΑ" ΣΑΝ ΤΙΣ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΕΣ ΣΑΣ.

      Διαγραφή
    2. 9.13 , ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ , ΓΕΜΗΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΚΡΕΑΣ .
      Υ.Γ. ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΘΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ , ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ .

      ο ευγένιος

      Διαγραφή
  6. O κος Καραμανλής ενισχύει την πιθανότητα επανεκλογής της κας Αραμπατζή. Θεωρούν ότι θα ανασχεθούν τα φαινόμενα ολίσθησης της ΝΔ σε ποσοστό κάτω της 6ης Μαίου. Φυσικά στην επόμενη ημέρα σε τοπικό κομματικό επίπεδο θα διαγραφεί καθε πιθανότητα ανάπτυξης και εξέλιξης των λοιπών υποψηφίων καθώς και άλλων μη ευλύγιστων στελεχών. Ευτυχώς τα παιδια μου εχουν φυγει απο τουτο τον τόπο κα προοδεύουν στο εξωτερικό χωρις να γίνουν γλοιώδεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΛΛΑΣ ΤΕΛΟΣ...Καλώς ήρθατε στο Βυζάντιο των πιο σκοτεινών χρόνων και στη Ρώμη της απόλυτης παρακμής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΑ 2 ΠΡΩΗΝ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΤΡΕΧΑΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ 2 ΜΙΣΘΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ,ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΛΑΕΙ,ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΙΝΑΙ ΧΟΡΤΑΤΟΙ ΑΠΟ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. ΘΥΜΑΣΑΙ Η ΦΙΛΗ ΣΟΥ Η ΚΟΛΛΙΑ ΤΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΧΕ ΠΡΙΝ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ; Ο ΚΑΡΥΠΑΣ; Ο ΛΕΟ; ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΙΟΤΗΚΟΤΕΡΟ ΕΧΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ.

    ΧΟΡΤΑΤΟΙ ΑΠΟ ΛΕΦΤΑ ΑΡΑΜΠΑΤΖΑΚΙΑ.
    ΚΑΙ Ο ΓΕΡΟΣΑΛΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΧΟΡΤΑΤΟΙ ΑΠΟ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΤΑ ΑΥΓΑΤΗΣΟΥΝ, ΑΠΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟ.
    ΚΑΙ Ο ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΣΤΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΠΩΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ.
    ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΠΟΥ ΣΤΑ 80 ΠΗΓΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΛΛΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ, ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΞΕΡΩ, ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΟΤΙ ΤΑ LEXUS ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ,
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟΦΙΛΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΑΠΟ ΤΟ 1996 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΒΛΕΠΕ ΧΑΪΤΙΔΗ, ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΣΕΡΕΤΗ, ΚΛΕΙΤΟ, ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ...
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΣΟ, ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ, ΕΝΑΣ ΧΩΡΙΑΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΧΙΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΧΟΡΤΑΤΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.
    ΠΟΙΟΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΟΛΑΡΗΣ, Ο ΚΟΥΤΜΕΡΙΔΗΣ, Ο ΤΖΕΛΕΠΗΣ.
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ.
    ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΟΥ
    ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΚΟΛΛΙΑ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ, ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΛΙΚΗ ΘΑ ΤΟ ΕΒΛΕΠΕ ΜΕ ΤΟ ΚΥΑΛΙ.ΜΑΘΑΙΝΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ.ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΘΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ .
    ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο πρόεδρος σας, συνασπισμενοι τεμπέληδες, με τι αυτοκίνητο νομίζετε ότι κυκλοφορεί ; Τζιπατος φραγκατος κ αεργος ο αλεξακος σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ