Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

ΟΚΤΩ ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΟΝ κ. ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΛΑ ... ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΞΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ





Καταδικάστηκε  ο Δήμαρχος Νέας Ζίχνης από το Μονομελές Πρωτοδικείο Σερρών διότι το δικαστήριο δέχθηκε ότι τα όσα διέδωσε ο κ. Δαϊρετζής σε Δελτίο Ειδήσεων της 23ης Ιουλίου 2009 στο κανάλι ΔΙΚΤΥΟ του κ. Αραμπατζή ήταν αναληθή και τούτο έγινε εν γνώσει της αναλήθειας αυτών.

Διαβάζω στον "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ" :

"Συγκεκριμένα ο καταδικασθείς ισχυρίστηκε ότι ο πρώην Νομάρχης είχε ύποπτες συναλλαγές με τον Τρομπούκη στον οποίο πούλησε άμμο και αμμοχάλικο χωρις να εισπράττει το τιμημα , ότι πούλησε αθέμιτα και ύποπτα σε εξευτελιστικές τιμές δημόσια κτήματα σε τρίτα πρόσωπα και σε φίλους , ότι πήγε στο δικαστήριο και καταδικάστηκε και ότι έχει ελαστική συνείδηση. Το δικαστήριο δέχθηκε ότι οι διαδόσεις ήταν αναληθείς πράγμα που γνωριζε ο Δήμαρχος Ν. Ζίχνης και ότι μποτέ δεν καταδικάστηκε ο Φωτιάδης ".

Θεωρώ ως έγκυρο το δημοσίευμα της εφημερίδος  και συνεπώς έσφαλε το δικαστήριο στην εκτίμησή του διότι τα όσα ισχυρίστηκε ο Ανδρέας Δαϊρετζής , (ο οποίος σημειωτέον είχε προκληθεί  τόσο απο τον Καραμήτρο όσο και από την Δερέμπεη  στο επίμαχο Δελτίο Ειδήσεων,) ήταν στην πλειοψηφία τους αληθή και τα υποτιθέμενα ως ψευδή έχουν παραποιηθεί ως προς τον τρόπο που εκφράστηκαν  κατα την διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας. Αυτό απλά σημαίνει ότι ο δικηγόρος του Ανδρέα, που όπως πληροφορήθηκα ήταν ο γνωστός ΚουτκοΓκολέμης,  ήταν αλλού κατά την διάρκεια της δίκης ... 

Η συνέχεια της υπόθεσης Καραμήτρο θα είναι διαφορετική, διότι τώρα "έχουν γνώση οι φύλακες"

4 σχόλια:

  1. IAKXE, ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ. Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΦΩΤΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΞΥΛΟΚΟΠΗΘΗΞΕ ΑΣΧΗΜΑ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΩΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενημερώστε
      η τον Εισαγγελέα
      ή τον Αστυνομικό Διευθυντή
      Αξίζει τον κόπο,εστω και ανώνυμα,γιατί η τρομοκρατία
      ΔΕΝ πρέπει να περάσει.

      Διαγραφή
  2. ΕΓΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ.ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΩΣΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΝ ΠΑΤΑΝΕ ΣΥΝΗΘΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΤΑΙΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΕΛΙΚΑ ΙΑΚΧΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ
    ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ
    ΠΑΝΤΟΤΕ ΦΤΗΝΟΙ
    ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ
    ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΡΓΟΠΟΡΗΜΕΝΟΙ
    ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ