Κυριακή 29 Απριλίου 2012

ΤΟ ΑΡΑΜΠΑΤΖΟBLOG ΑΒΑΝΤΑΡΕΙ ΤΗΝ "ΞΥΝΗ"

ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΛΟΥΣΤΗΤΕ ΤΟΥΣ ... 



Ο υπέργηρος θείος Αχιλλέας, απολίθωμα της πολιτικής ζωής του τόπου αφού "έφαγε πόρτα" στις εκλογές του 2009 από τον Σερραϊκό λαό , θέτωντας άδοξα τέρμα την πολιτική του καριέρα, αφού εισέπραξε την άρνηση τόσο  της κόρης του Φωτεινής όσο και του γιού Κωάστα Καραμανλή να πολιτευτούν αντ' αυτού, εθισμένος στις λάθος κατά κανόνα πολιτικές του επιλογές, που τις εχει πληρώσει ακριβά στο παρελθόν αυτός ο ευλογημένος τόπος, σήμερα κατήντησε  το εφαλτήριο της πολιτικής καριέρας της κ. Μαγκριώτη, της κόρης του κατά συνήθεια υβριστή και πολέμιου του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας του γνωστού pensioner, Aθανάσιου Αραμπατζή.

Ο Σερραϊκός λαός έχει και γνώση και μνήμη και θα δώσει ένα ηχηρό χαστούκι στην στρεβλή επιλογή του ανθρώπου που ενώ το 2009 τον έστειλε στα αζήτητα της πολιτικής, αυτός επιμμένει να ταλαιπωρεί αυτόν τον ευλογημένο τόπο ...

Αγαπητοί μου συμπολίτες (όσοι φυσικά μείνατε στο από-κομμα του Ζιγδαντώνη) προσέχτε , "μετά την απομάκρυνση εκ του Ταμείου, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται", έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη

24 σχόλια:

  1. "Πολιτικοί παιδοκτόνοι" όλοι τους....
    Αχιλλέα μη τιμωρεις τα παιδιά σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. διαπιστωνω γι αλλη μια φορα την προπαγανδα που κανεις υπερ της φωτικας , νομιζεις σε χοχολια απευθυνεσαι ? ριξε λασπη-ριξε λασπη στον πεεριγυρο , πας να μας παρουσιασεις κυρια την βατραχοφατσα-φωτικα --ο Αχιλλεας την εβαλε στο ψηφοδελτιο(γνωστο τοις πασι)ομως είπε ξεκαθαρα οτι αυτο που μετραει ειναι η πειρα και η εμπειρια, που δεν διαθετει η εκλεκτη σου Ιακχε- οπως δεν διαθετει και τιποτε που να μας πεισει οτι κατι αξιζει,,το αντιθετο μαλιστα ολα δειχνουν το τερας (καλα κρυμενο αυτο τον καιρο )που ονομαζεται φωτικα - επειδη στηθηκε επιδεικτικα διπλα του η σιχαμένη το μεταφραζεις οπως θες? κι αυτο ηταν στημενο απο το βρωμοκαναλο τους -εκτος απ το να κυνηγαει με βρωμικο πολεμο ολους τους ΝΔκρατες ολα αυτα τα χρονια δεν εκανε τιποτε αλλο και προσπαθειτε τωρα με γκαιμπελικη προπαγανδα να μας ψησετε ? μαυρο φιδι που την εφαγε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΧΕ ΤΡΥΠΩΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ; ΠΛΑΚΑ ΕΙΧΕ Η ΦΑΣΗ ΜΕ ΑΜΗΧΑΝΟ ΤΟΝ ΒΛΑΧΒΕΗ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΙΟ ΓΕΡΟΝΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΠΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ. ΑΧ ΜΕΝΕΛΑΕ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥΤΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΝΟΜΙΣΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΖΕΨΕΣ ΟΛΕΣ ΕΠΙ ΧΡΟΙΜΑΣΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. με 800 ατομα κοσμο αστα να πανε. οσο για τον ΑΧ και με τον σταθη και με τους αλλους απο κοντα ηταν . ασε τι λεει το αραμπομπλοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Δημητρης που εγινε Δημητρα (serraia)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Αχιλλέας έκανε δηλώσεις διπλα σαυτη ή αυτη καρφωθηκε διπλα στον Αχιλλέα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ και επαυξάνω! Το θέμα είναι ότι η υποψηφιότητα αυτή είναι από μόνη της καταδικασμένη!

      Διαγραφή
  7. αυτους που εχει λουστει ο σεραιος ειναι οι αχρηστοι καρυπιδιδες και λεονταριδιδες που ειναι μια ζωή βολευτες η φωτεινη δεν εχει καμια σχεση με το χαλι μας αλλα εχει κονε να τα καταφερει ο γιατρος που τον σπρωχνουν με 1000 ποιον ξερει στην αθηνα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ . ΤΟ 2009 ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΚΥΡΙΑ ΜΑΓΚΡΙΟΤΗ ?????????ΟΕΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΜΗΠΟΣ?

      Διαγραφή
  8. http://www.parapolitika.gr/ArticleDetails/tabid/63/ArticleID/428496/Default.aspx αν εχεισ κουραγια βαλτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΟΛΑτζήδες την Κυριακή το βράδυ, σκάψτε ένα λαγούμι να κρυφθείτε.
    Οδηγείτε τη Νέα Δημοκρατία στην καταστροφή.
    Θα την κάνετε σαν την ΠΟΛΑ.
    Ούτε εμείς οι Νεοδημοκράτες δεν μπορούμε να ψηφίσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗ ( ΚΑΤ΄ΑΛΛΟΥΣ ΞΥΝΗ ) ΗΤΑΝ ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ. , ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΙΑΚΧΕ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΒΑΝΤΑΡΕΙΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ας της δωσει ψηφο ο Δαιρετζης και ολοι οι αλλοι πασοκοι που στηριζε στις εκλογες για τους δημους τοσα χρονια . ουτε ενας δεξιος ψηφος στην ΜΑΓΚΡΙΟΤΗ την κουμπαρα του ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ και του ΛΙΑΛΙΩΤΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εγώ αυτό που πρόσεξα στο Ξενία είναι η στάση και του Σαμαρά και του Καραμανλή απέναντι στον Πανταζή . Η αβάντα που του έκαναν ήταν προκλητική . Λέτε ο Σταθούλης για ορισμένους να μας γίνει Πανταζής το βράδυ των εκλογών ? Για την πόλη που ξέρω και ακούω παρατηρώ ότι πάει πολύ καλά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το 2006 η κυρία τιμούσε το στεφάνι της και τα έδωσε όλα για να εκλεγεί Νομάρχης προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ.
    Το 2010 το ίδιο έγινε για το Δήμο Σερρών , γι΄αυτό και φορτωθήκαμε τον άχρηστο κτηνίατρο .
    Όμως έχω να κάνω τρεις ερωτήσεις :
    1. Η εκ Νιγρίτας ορμόμενη υποψήφια με ποιον συνεργαζόταν τόσα χρόνια ? Μήπως με το ΠΑΣΟΚ ?
    2. Οι δύο παλιοί βουλευτές μας τι έκαναν ? Μήπως χόρευαν τσάμικο ?
    3. Οι δύο παλιοί βουλευτές μας τι έκαναν για να μην πάρει το ΠΑΣΟΚ τους 6 από τους 7 δήμους στο νομό Σερρών ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 2 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΑΠΟΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ
    ΠΟΙΟΣ ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ
    ΦΑΓΩΘΗΤΕ ΖΩΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΕΡΡΑΙΩΝ.
    ΣΚΥΒΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ 9 ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ.
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. πιο αχρηστος απο σενα ρε κωλομπινα του δικτυο,υπλαλληλε των 300 ευρω (03:33) υπάρχει;μια ζωη πλενεις τα πιατα της γυναικας που στα φοραει και κρινεις τους αλλους;ποσο μαλλον αυτους που τους ψηφιζουν χιλιαδες σερραιοι;εσυ ουτε διαχειριστης στη πολυκατοικια σου μπορεσες να βγεις.ειδες που καταλαβα ποιος εισαι;βουλγαροβλαχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ο γυμνασιαρχος με την αραμπατζή; φωτεινη για ψαξτο λιγο περισσοτερο; αληθεια ποιος εκτυπωνει δημοσιευματα και τα διαβιβαζει τελειως αθωα σε γνωστους του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μας έχεις σπάσει τα αρχίδια με την ξινή παλιομαλάκα . Μην καρφώνεσαι και έτσι . Σ΄αυτήν και στις μέχρι χθες Φιλιππινέζες της μαύρο θα ρίξουμε .
    υ.γ. Τάσο θυμάσαι τα μαϊμού γλέντια για το ΠΑΣΧΑ στο δίκτυο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΜΠΑΝΤΗ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΣΟΥ Ο ΜΠΑΤΟΤΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΑΥΤΟΣ ΣΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ; Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΕΔΩΣΕ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. http://www.enimerosi24.gr/66893/%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CF%83%CE%B5%CF%81%CF%81%CE%B1%CE%AF%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AC-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%B1-%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B6/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ.
    ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΧΤΥΠΙΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΕΙΧΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΤΟ ΡΑΜΟΛΙ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ.
    ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ?
    ΔΗΛΑΔΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΠΕΙ
    ΑΑΑΑΑΑ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ Ή ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΩ.
    ΜΑΚΡΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ.
    ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ Η ΚΙΝΗΣΗ
    ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΖΕΙΤΕ?
    ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΛΗΘΦΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ?
    ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ
    ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΣΑΣ.
    ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ.
    ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΤΗΣ ΝΔ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΡΥΔΙ ΑΧΙΛΛΕΑ
    Ή ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΠΑΛ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. βλακάκια που τα κονομάτε αππ'τα πολιτικα γραφεια το βολεμα τελειωσε κι εχετε αρχισει να αχωνεστε και να καρφωνεστε,χελιδονοφολια καριπιδι και σάβαρη θα παρετε τοσα μαβρα που δεν θατο πιστευετε!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΜΑΥΡΟ ΒΡΕ ΖΩΟΝ ΟΧΙ ΜΑΒΡΟ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ;ΟΤΑΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΣΕ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΝΝΟΕΙ ΗΤΑΝ ΜΑΒΡΗ ΑΛΛΑ ΜΑΥΡΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΑ ΧΘΕΣ!!!!ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΧΕΛΙΔΟΝΟΦΩΛΙΑ ΘΑ ΦΑΣ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΒΑΡΗ,ΟΥΤΕ 1000 ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ