Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΕΟ, ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΣΑΒΒΑΡΗ ...


     " ΠΟΘΕΝ ΑΡΞΟΜΑΙ ΘΡΗΝΩΝ "
                      ... θα έλεγε τώρα ο γνωστός Αθανάσιος



  Πίσω από τα φουστάνια της γυναίκας του κρύβρται ο κωλοτούμπας βουλευτής, που τρομοκρατημένος από την απαξίωση και την χλεύη που εισπράττει δεν τολμά να επικοινωνήσει άμεσα με τους ψηφοφόρους του.

Θαυμάστε όμως το ύφος και τον τόνο με τον οποίο απευθύνεται θρασύτατα στο πόπολο " η αυτοκράτειρα Σοφία" ... " ακόμη κια είναι σκληρή η προσέγγισή που θα κάνεις , να ξερεις ότι την δέχομαι και θέλω ειλικρινα να την ακούσω..."  

   ΠΟΙΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ; ΑΝΤΕ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ ...

11 σχόλια:

  1. ΒΡΕ ΟΥΣΤ
    20 ΧΡΟΝΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΑΠΟ 100.000 ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ
    ΣΥΝΟΛΟ 2 ΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ
    2.000.000 ΕΥΡΩ.
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗ.
    ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ?
    ΠΟΣΕΣ ΖΩΕΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΟΣΑ ΕΣΥ ΣΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΛΙΚΗ?
    ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΕΙΣ.
    ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΡΑΤΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ.
    ΜΑΥΡΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΧΑ ΜΑΡΑΖΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΤΟ ΓΛΙΕΠΑ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΕ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΒΛΑΧ-ΜΠΕΗ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ ΣΕ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΘΟΔΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΧΡΥΣΟ ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ! ΕΚΕΙ ΠΟΥ Η ΡΟΖΑ-ΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕ ΝΟΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ Ν'ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΡΑΨΕ ΗΤΑΝ Η ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗ ΓΥΡΙΖΑΝ ΜΑΖΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΝΤΟΚΤΟΡΑΣ ΡΕΤΑΡΕ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΝΕΛΑΒΕ Η ΛΙΑ ΣΕ ΡΟΛΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΚΑΙ ΚΕΙΝΟΣ ΕΠΑΙΖΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΓΛΑΣΤΡΑΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΔΗΛΑΔΗΣ ΟΙ ΡΟΛΟΙ ΕΞΥΠΝΟ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ Ο ΜΠΕΗΣ ΑΝΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΟΤΟΚΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΑΙ Η ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΥΠΝΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΗ ΚΣΕΧΑΣΩ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΑΙ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά, οι θρασύτατες "Αντουανέτες", αυτά τα πειθήνια όργανα της υπερεθνικής οικονομικής χούντας των καπιταλιστ(ρ)ών, ακόμη δεν πήραν χαμπάρι(ή μάλλον παριστάνουν ότι δεν κατάλαβαν) πού οδήγησαν με τις πολιτικές τους τη χώρα το λαό και τις νέες γενιές. Όμως, Κυριακή κοντή γιορτή...όπως λέει και η γιαγιά μου η ...Κλεονίκη!!!

    Όχι στην κοινοβουλευτική ψευτοδημοκρατία. Όλη η εξουσία στους Δήμους των πολιτών. ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι λέει μωρέ αυτή η γυναίκα του μαμάρα κωλοτούμπα; Το ζει και το βιώνει και ξέρει τα δυσβάστακτα μέτρα των πολιτών και μπορεί να καταλάβει την ανησυχία των πολιτών. Τι λες μωρή κότα ο δικός σου ο κωλοτούμπας η πολιτική πουτάνα παίρνει περίπου 10.000 ευρώπουλα τον μήνα. Τι σκατά βιώνεις, παίρνεις μήπως 1000 ευρω και με αυτά πρέπει να περάσεις όλο τον μήνα; Ή μήπως νομίζεις εσύ, ο δικός σου ο ανύπαρκτος, η έτερη πολιτική πουτάνα που κωλοτούμπιασε και οι υπόλοιποι σενεργοί στην ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ πασόκοι(ξέρεις εσύ από συνεργούς απλούς ή άμεσους εξηγησέ τους) ότι μέσα στην μυαλοαποθήκη μας(όπως λεέι και ο Χάρρυ Κλυν στην ιστοσελίδα του)έχουμε σκατά; Θα δείτε τι θα γίνει στις εκλογές. Θα έλεγα τι θα γίνει αλλά είναι Μεγάλη Πέμπτη και δεν κάνει αλλά νομίζω ότι το καταλαβαίνετε. Αν όχι θα επανέλθω μετά την Ανάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αυτό το ύποπτες ιστορίες, δεν θέλω να πιστεύω ότι αφορά το κωλόσπιτο του γιατί η ιστορία είναι γνωστή στους Σερραίους, αυτό το ύποπτες ιστορίες, δεν θέλω να πιστεύω ότι αφορά το BMW,το βουλευτικό εκείνο που είχε τάχαμ ξεχάσει στον Τάνη για να πουληθεί ως καινούργιο μετά ένα χρόνο, όσο για το αμόλυντες, αν αληθεύουν οι ιστορίες ότι είναι επιστημονική συνεργάτης η Σοφία του, σε κολλητό του βουλευτή, και σε αντάλλαγμα αυτός πήρε την κόρη του στις Σέρρες, και επαληθευτεί δεν θα έχει μούτρα να κυκλοφορήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. θεε μου τι διαβαζω σαν δεν ντρεπετε λεω εγω? αλλα θα μου πειτε αμα ντρεποταν ................ βρε ουστ μαιμουνι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. απο πισω εχει και προγραμμα με τισ ωρες που ο θεοφιλος σερβιρει καφε στα καπι και η γυναικα του δινει περγαμοντο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητή φίλη, Σοφία
    Λες πως βασίζεσαι στο ήθος μου και στην κρίση μου.Δε θα μείνω στα σχόλια των προηγούμενων για τον βουλευτικό μισθό και την οικονομική επιφάνεια σας, να είσαστε γεροί και να τα χαίρεστε. Έναν προβληματισμό μου θα ήθελα να καταθέσω όμως. Ζητάς τη στήριξή μου για να παραμείνουν στην πολιτική σκηνή άτομα με ήθος,τα οποία με πίστη στις αξίες τους κράτησαν το όνομά τους αμόλυντο, χωρίς να επιδιώκουν την προσωπική προβολή και εντυπωσιασμό καθώς και δεν επέτρεψαν, στο πέρασμα των χρόνων, να επιπολάζει στην πολιτική και κοινωνική τους εικόνα καμία αμφισβήτηση ηθικής τάξεως. Ήθος είναι το σύνολο των ψυχικών και πνευματικών χαρακτηριστικών ενός καλλιεργημένου κι αξιοπρεπούς ανθρώπου τα οποία είναι σύμφωνα με τις επικρατούσες ηθικές αξίες καικαθορίζουν τη συμπεριφορά του. Το θάρρος της γνώμης, η αξιοπρέπεια και τα λόγια που βρισκονται σε συνέπεια με τις πράξεις δε νομίζεις πως είναι αυτά που καθορίζουν το πολιτικό ήθος του ανδρός; Δεν μπορεί τη μια μέρα να λέμε αυτά και την άλλη άλλα. Αυτό είναι τελείως ξένο στο δικό μου ήθος. Με τη λογική αυτή η προσωπική προβολή φαντάζει ο μόνος λόγος των όσων έγιναν. Εκτιμώ το ότι προσπαθείς να υποστηρίξεις την οικογένειά σου και το συμφέρον της αλλά κι εγώ ως συζυγος και μητέρα πασχίζω να δώσω σωστά παραδείγματα στα παιδιά μου. Αν παρέβλεπα το γεγονός και στήριζα τις πολιτικές επιλογές σας τότε τα λόγια μου θα βρίσκονταν σε αναντιστοιχία με τις πράξεις μου θέτοντας σε αμφισβήτηση το δικό μου ήθος. Σύμφωνα με αυτά λοιπόν αγαπητή Σοφία πιστεύω πως δεν προβληματίστηκες καθόλου για να συντάξεις αυτή την επιστολή. Καλή Ανάσταση!
    Με εκτίμηση, Έλσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΡΙΣΑΘΛΙΕ ΙΑΚΧΕ…ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΣΑ ΤΩΡΑ ???? ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΕΤΣΟΥΞΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΥΝ??? ΠΟΣΑ ΠΗΡΕΣ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ κ. ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΟΥ???? ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ??? ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ??? ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΧΙ…ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ BLOG ΤΟΥΣ… ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ…. ΑΛΛΑ ΕΧΕΤΕ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗ…ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ…ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΒΑΡΙΑ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΠΟΡΤΑ….ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΚΑΛΑ…ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΙΑ ΕΝΝΟΩ ΞΕΦΤΙΛΑ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ποιά είναι η Σοφία ρε υποκείμενο ??? Ρώτα πρώτα ποια είναι και την προσφορά της σε συνανθρώπους μας εδώ στον νομό μας και μετά μίλα για την Σοφία….Άσχετε κατευθυνόμενε ….α και να σε ρωτήσω ??? Τόσο πολύ έτσουξε η επιστολή της Σοφίας και σκυλιάσανε τα αφεντικά που σε πληρώνουν??? Τόσο πολύ τους πόνεσε και φοβήθηκαν ??? ωραία… Μπράβο τότε στην σοφία που σας έκανε άνω κάτω…να μην ξέρετε από πού να φύγετε…λαμόγια και εσύ και τα αφεντικά σου πουλημένε…αλλά η ώρα της δικαιοσύνης φτάνει …τι σας περιμένει πουλάκια μου…νομίζετε ότι πίσω από την ανωνυμία θα κάνετε ότι θέλετε εεεε? Τελειώσανε αυτά….λαμόγια ε λαμόγια….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κύριοι του Ίακχου…είμαι καταστηματάρχης – έμπορας (στην πλατεία εμπορίου) και διαβάζω τόσες μέρες την επίθεση που κάνετε στην κ. Λεονταρίδου και προσωπικά θέλω να σας ενημερώσω για το εξής : Η Σοφία Λεονταρίδου την οποία βάλατε στο στόχαστρο γιατί έτσι σας πλήρωσαν και σας ζητήσανε να κάνετε κάποιοι από ότι φαίνεται , είναι η μοναδική από όλες τις συζύγους βουλευτών και υποψηφίων βουλευτών και γενικά πολιτικών προσώπων που όλα αυτά τα χρόνια στηρίζει την σερραϊκή αγορά και τα σερραϊκά μαγαζιά. Και όπως είπα χρόνια τώρα και όχι τώρα στις εκλογές….για το λόγου το αληθές και για να μην υπάρχει κάποια υπόνοια ότι είμαστε κολλητάρια με την κ. Λεονταρίδου, εάν τολμάτε (που δεν τολμάτε) βγείτε και κάντε μια έρευνα στην σερραϊκή αγορά για να το διαπιστώσετε αυτό….και δημοσιοποιήστε την λίστα με τα μαγαζιά που ρωτήσατε…άλλα μόνο λάσπη έχετε μάθει να ρίχνεται σε σωστούς ανθρώπους…Χρόνια σας πολλά …..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ