Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Η ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΤΩΝ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ" ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ



  Πυρετός στο σερραϊκο στρατόπεδο των "Καμμένων" στα Σέρρας για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου τους.


"Αυτοκράτειρα" η Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά που προσπαθεί να ελέγχει την κατάσταση.  Ηδη υπάρχουν 17 αιτήσεις με βιογραφικά των ενδιαφερομένων στα κεντρικά του κόμματος εκ των οποίων έπεσαν στο τραπέζι τα ονόματα των Ιορδάνη (Ντάνυ) Τσέπελα, του απόστρατου στρατιωτικού Γιάννη Χύτα, του δημοτικού συμβούλου Δημήτρη Ίντου, του Προέδρου του Συλλόγου Πολυτέκνων, Νίκου Σελαλματζίδη, του διοικητικού υπαλλήλου των ΤΕΙ, Αστέριου Δρογαλά, της δημοτικής συμβούλου Στέλλας Ευθυμιάδου, μιας κυρίας "Μαίρης" του περιβάλλοντος Νυκτοπάτη-Μωυσιάδη ενώ από τον επιχειρηματικό κόσμο βολισκοπήθηκαν έντονα ο Απόστολος Μυτηλιναίος και ο Ηρακλής Σπανός της γνωστής οινοποιϊας "ΜΑΓΕΙΑ".


Η είδηση όμως έγκειται στο γεγονός ότι και ενας εκ των εν δυνάμει υποψηφίων της ΝΔ , βολιδισκοπείται και συζητάει με τους "Καμμένους" 

Y.Γ.  Στους παρελαύνοντες λησμονήσαμε να αναφέρουμε και τον συνταξιούχο μεν  αλλά εισέτι γαντζωμένο στην καρέκλα του Προέδρου της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Ν. Σερρών, Αναστάσιο Ρούσσο

4 σχόλια:

  1. ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΜΑ@Α@ΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο ιορδανης -ντανη-τσεπελας καλα θα κανει να πληρωσει το προσωπικο του στο ntv γιατι εφτασε πασχα και δεν πηραν ουτε ενα ευρω και μετα να κατεβει στις εκλογες,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μη φοβασαι αγαπητε/η Apr 11, 2012 10:38 AM αυτος εχει απο πισω του στηριγμα τον μπαμπα του !!!!!!!
    Μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΚΤΙΜΩ ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟ ΣΟΒΑΡΗ ΣΚΕΨΗ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΔΙΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΥΤΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΠΩΣ ΜΥΤΗΛΙΝΑΙΟΣ ΡΟΥΣΣΟΣ ΚΛΠ ΝΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝΟΥΝ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΑΡΧΗΓΟ. Κα ΚΟΛΛΙΑ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙΤΑΙ. ΑΝ ΠΑΛΙ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΩ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ -----κυριους-------ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ