Κυριακή 15 Απριλίου 2012

ΜΕΓΚΛΑ , ΤΟ ΠΙΑΣΕΣ ΤΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ;


Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ "ΞΥΝΗΣ" ...


Και εντελώς ξαφνικά,οι Δρογαλοπμαλίτηδες, έκαναν παρέλαση από το ντοροκάναλο, στην εκπομπή της Ελενίστσας. Ο μισός συνδιασμός του Δρογαλα βγήκε στον αέρα (Γκόφης, Μπαλίτης, Παπουτσης) και βρίζανε την Διοίκηση του Μέγκλα  ...

Τυχαίο ; Δε νομίζω 

Οι κακές γλώσσες λένε ότι ζητήθηκε από την ομαδα Μέγκλα να στηρίξει την υποψηφιότητα της "ξυνής" αλλά ακόμη στην οδό Αίνου περιμένουν την απάντηση 

15 σχόλια:

  1. ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ Ν.Δ. ΝΟΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ

    Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ , Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΞΩ !
    Ο ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΒΛΑΧΒΕΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ , Ο ΣΑΚΗΣ ΜΠΑΣΔΑΝΗΣ ΕΞΩ !
    Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΗΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ , Ο ΣΑΚΗΣ ΜΑΣΛΑΡΙΝΟΣ ΕΞΩ !

    ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ , ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ Σ΄ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ?
    ΠΟΙΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΕΙΧΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ? ΠΟΙΟΙ ?

    ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ . ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφέ έχεις δίκιο , εμείς θα ψηφίσουμε Ν.Δ. και θα στείλουμε στη βουλή τους ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ που ελπίζω θα υπάρχουν στο ψηφοδέλτιο . Θα στείλουμε στη βουλή ανθρώπους που δεν θα πουλήσουν ούτε εμάς , αλλά ούτε τον πρόεδρο μας ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ .
      Ο ΣΑΜΑΡΑΣ για να κυβερνήσει χωρίς συμβιβασμούς χρειάζεται ισχυρή εντολή για να μην μπορεί να εκβιάζεται ούτε από τους ξένους αλλά και ούτε από τον οποιοδήποτε βουλευτή . Ο ΣΑΜΑΡΑΣ θα επαναδιαπραγματευθεί το μνημόνιο και για να το κάνει αυτό θέλει κοινοβουλευτική ομάδα με αρχίδια , ούτε ατσαλάκωτη , ούτε πλαστικιά . Θέλουμε βουλευτές ''δικούς μας ανθρώπους''.

      Διαγραφή
    2. Το ΠΑΣΟΚ στις Σέρρες θα βγάλει έναν βουλευτή ( σε ακραία περίπτωση θα μείνει χωρίς κοινοβουλευτική εκπροσώπηση ). Είναι κλοπή της ψήφου των Σερραίων αν βγάλει δεύτερο βουλευτή με πλάγια μέσα , δηλαδή να βγάλει δεύτερο βουλευτή το ΠΑΣΟΚ και αυτός να προέρχεται από το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. , να εκλεγεί με τους ψήφους των Νεοδημοκρατών .

      Διαγραφή
    3. 3.37 πλάκα μας κάνεις ? Είδε ο Σαμαράς την κατάντια του Νομού , ποιες υποψηφιότητες του φόρτωσε η τοπική κομματική ηγεσία , ποιους βουλευτές νυν έχει και αναγκάστηκε ο άνθρωπος να πάρει ξεκάθαρη θέση ποια είναι η επιθυμία-επιλογή του για το νομό Σερρών . Είναι πρωτοφανές αρχηγός κόμματος εξουσίας να συναντιέται και να φωτογραφίζεται με υποψήφιο βουλευτή επίσημα , πριν καν να ανακοινωθούν οι υποψηφιότητες , την πρώτη μέρα της επίσημης προεκλογικής περιόδου . Ο συμβολισμός της συνάντησης και της φωτογραφίας με τον Στάθη Πανταζή είναι τεράστιος και αυτό το γνωρίζουμε όλοι μας . Μην ξεχνάτε ο Αντώνης Σαμαράς θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας .
      Δυστυχώς για πολλούς ο κύβος ερρίφθη .

      Διαγραφή
    4. Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ! ΜΟΥΓΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΝΤΑΖΗ - ΣΑΜΑΡΑ !

      Διαγραφή
  2. ΡΕ ΜΠΑΛΙΤΑΚΟ ΞΕΧΝΑΣ ΠΟΥ ΕΒΑΖΕΣ 25€ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΝΕΣ ΣΤΗ ΓΡΑΦΕΙΑΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΙΠΛΟΧΡΕΩΣΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ; ΕΧΕΤΕ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ιακχε τα έμαθες τα νέα ? Μαζί με τον Τσοχατζόπουλο έπιασαν και τον συνέταιρο του Βρύζα και μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ . Γάμησέ τα , δεν την βλέπω καλά την ομάδα μας . Ποιος ξέρει τον Βλάχβεη να του πει αντί να ταϊζει τους χαραμοφάηδες να βάλει κανένα φράγκο στην ομάδα . Γωνία μαγαζί είναι η ομάδα , μικρότερο ρίσκο έχει από τις εκλογές . Στις εκλογές πετάει τα λεφτά του , ενώ στον ΠΑΟΚ κάνει κοινωνικό έργο που αν πάει καλά η ομάδα θα βγει και οικονομικά κερδισμένος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O ΓΙΑΤΡΟΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΥΤΑ. ΑΣ ΔΕΙ ΤΑ ΒΝΥΣΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥ ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ... ΣΤΥΛ ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗ

      Διαγραφή
    2. Έχεις δίκιο ΙΑΚΧΕ αυτός έχει μάθει στα σαλόνια , δεν κάνει για τα αλώνια . Απορώ ποιος είχε την ιδέα αυτόν και την ξυνή να τους βάλουν στα ψηφοδέλτια . Λογικό είναι αυτοί που θα ψηφίσουν Ν.Δ. να μην ψηφίσουν υποψηφίους-αλεξιπτωτιστές ή ανθρώπους που τόσα χρόνια τους βρίζουν .
      υ.γ.1. ούτε ο Δαϊρετζής , ούτε ο Καρύδας Μενέλαε και Φωτεινή ψηφίζουν Ν.Δ.
      υ.γ.2. η Ν.Δ. δεν είναι κλειστό κλαμπ , είναι κόμμα εξουσίας
      υ.γ.3. ο Αντώνης Σαμαράς ψηφίστηκε από 800.000 Έλληνες για αρχηγός της Ν.Δ. και δεν είναι δυνατόν αυτή η ισχυρή λαϊκή εντολή να νοθευτεί από τη νέα κοινοβουλευτική ομάδα .

      Διαγραφή
  4. ΕΓΩ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΚΟΒΩ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟ ΣΤΗ ΣΤΕΝΗ . ΑΝ ΒΓΟΥΜΕ ΤΣΑΜΠΙΟΝ ΛΙΓΚ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΙ Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΠΤΩΜΑΤΑ , ΕΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΕΡΔΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιδιά με έχετε μπερδέψει . Ο Γιατροτραπεζίτης , ο Βλάχβεης και ο Δημοσθένης ( της κάτω Τζουμαγιάς ) είναι το ίδιο πρόσωπο ? Αν ναι , να βρούμε ένα κοινό όνομα να μην μπερδευόμαστε , αν όχι , τότε πόσοι θα είναι στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. ? 12 δεν γίνεται και οι τρεις να προέρχονται από την Τζουμαγιά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

      Διαγραφή
    2. ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ( ΤΗΣ ΚΑΤΩ ΤΖΟΥΜΑΓΙΑΣ )

      Διαγραφή
  6. Ο ΜΕΓΛΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ . ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ . ΑΥΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ Η ΦΩΤΟΥΛΑ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ . ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ . ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΩΝ ΗΡΩΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝΕ ΣΤΑ ΣΙΚΕ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΠΑΣΧΑ-ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ . ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΜΗΝ ΒΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΕΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕ ΙΣΧΥΡΗ ΛΑΪΚΗ ΕΝΤΟΛΗ
    ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
    Η ΨΗΦΟΣ ΤΩΝ ΣΕΡΡΑΙΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΝΟΘΕΥΤΕΙ
    Υ.Γ. ΘΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ? ΘΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ