Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ !!! - ΟΓΡΙΟ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΥΠΟΛΕΙΜΑΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΚΑΤΗΓΓΗΛΛΑΝ "ΜΑΪΜΟΥ" , ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ




Οργιάζει η αριστεροκουμουνιστική προβοκάτσια σε βάρος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ του Συνδέσμου Νομού Σερρών. Αυτά τα ανθρωπάκια πήγαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών και κατήγγειλαν ανήκουστα πράγματα και φανταστικά γεγονότα, χωρίς όμως να τολμήσουν να υποβάλλουν μήνυση.



 Σας φαίνονται αυτές οι φάτσες να "έχουν ξυλοκοπηθεί" άγρια με σιδερολοστούς  και  καδρόνια; Σαφώς και όχι ! Όμως κατά την προσφιλή τους τακτική οι αριστεράντζες σήκωσαν μέσω διαδικτύου  μια ανεπιβεβαίωτη καταγγελία ως πραγματικό γεγονός , προκειμένου να πλήξουν την άψογη μέχρι σήμερα προεκλογική ειρηνική συμπεριφορά των μελών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ειδικά στον νομό μας.

Διαδίδουν ψευδώς και στρεβλώς ότι ο Αστυνομικός Διευθυντή κ. Μανδαλος επιβεβαίωσε την  "επίθεση" ενώ η πραγματικότητα είναι ότι ο κ. Μάνδαλος επιβεβαίωσε απλά , "οτι έγινε μία καταγγελία ότι μέλη των μλκουκουέδων δέχθηκαν επίθεση" , χωρίς περαιτέρω επιβεβαίωση του γεγονότος

"Ο καθένας μπορεί να καταγγέλλει ότι φαντάζεται"  ήταν η επίσημη απάντηση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δια του μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου κ. Νίκου Χρυσομάλλη.
  



Εδώ βλέπετε "το κακοποιημένο" χέρι της κ. Σαμαρά  μετά "την επίθεση" που δέχθηκε με σιδερολοστό !!! όπως η ίδια το επιδεικνύει στον φακό του ΔΙΚΤΥΟ TV

14 σχόλια:

  1. BIBΛΙΟ - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Πρώην μέλος βγάζει στη φόρα τα... άπλυτα της Χρυσής Αυγής
    Στο βιβλίο του με τίτλο «Γκρεμίζοντας τον μύθο της Χρυσής Αυγής», το Νο3 της οργάνωσης, Χάρης Κουσουμβρής, που αποχώρησε το 2002, εξιστορεί άγνωστες και σκοτεινές πλευρές της δράσης της και περιγράφει ανάγλυφα τη «γερμανόπληκτη» ιδεολογία της

    http://infognomonpolitics.blogspot.com/2012/04/bib.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΓΙΝΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλο το πολιτικό,κομματικό σκυλολόι,εναντίον της χρυσής αυγής...Τέτοια παραπληροφόρηση και μαύρη προπαγάνδα,ούτε στις μέρες που μεσορανούσε ο στάλιν!Τι φοβούνται όλοι άραγε?Τροφή για σκέψη για τον κάθε Έλληνα πολίτη,που δεν τρώει πλέον κουτόχορτο...Και μόνο για όλο αυτον τον πόλεμο,δαγκωτό χρυσή αυγή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάλι καλά που δεν τους έφαγαν,γιατί ως γνωστόν οι χρησαυγίτες είναι ανθρωποφάγοι αλλα και λυκάνθρωποι...συνεχίστε την προπαγάνδα,και στις 6 Μα'ί'ου δεν θα σας φτάνει ούτε όλο το εργοστάσιο της τοπ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΙ ΟΥΤΕ ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ (ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΙ ΚΑΙ ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ.ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΚΟΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ ΝΤΕΡΤΙΛΗ ΕΞΩ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ . ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΩΣ ΛΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ιακχε μεροληπτεις σε μονιμη βαση!!! το σχολιο μου παλι δεν ανεβηκε!!! Αχ κυριε Ιακχε οι συγκεντρωσεις του επιμελητηριου πλησιαζουν!!!! Αχ και να ερθετε παλι εκει να δεις γελια που θα κανουμε και ξυδακι που θα σας δωσουμε!! Θα μας πεις τελικα για το ξενοδοχειο στην Λιοσιων η δεν εβγαλε ακομα επισημη δηλωση  ο αρχηγος σας???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ισα μωρη μεταχειρισμενη καποτα τρεμε ερχομαστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στη ΛΥΔΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ στην Αθηνα(πλατεία Αττικής)ποιοί είναι ιδιοκτητες,Ιακχε;και τί γίνεται; Ο ευρών αμοιβη Χρυσό Ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κανε την καταγγελια επωνυμα και μετα ελα να μας τα πεις στο δικαστηριο ,εβγαλε επισημη ανακοινωση η χρυση αυγη για αυτες τις λασπολογιες ,βλακακο νεοδημοκρατη

      Διαγραφή
  10. βρε παιδια αυτη η Σαμαρα πως ειναι ετσι η αγαμια την βαρεσε κατακουτελα και βλεπει παντου χρυση αυγη. παντως βρε καρντασια αν ηταν πορνη θα ηταν ανεργη ουτε και ο χειροτερος σαβουρογαμης θα πηγαινε μαζι τις. το αιδιο της επιασε τυρι ροκφορ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν άκουστηκε τίποτα για τον Αρχηγό;ξενοδοχείο new dream;λαθρομετανάστες ρεσέψιονιστ;γαργάρα ή κωλοτούμπα;μαθηματικέ που δίδαξες και αλλοιώς μας τά έλεγες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ αναφέρει ο διαχειριστής
    Απ ότι φαίνεται από τον ανώνυμο 1,2012 01,47 αυτό δεν συμβαίνει. Σίγουρα πάντως είναι η αντίληψη της ΛΥΚΟ ΑΥΓΗΣ με την οποία ίσως συμφωνεί ο διαχειριστής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΥΡΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ. Η ΥΠΟΚΡΙΣΊΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ.ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΖΗΤΩ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ