Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

ΒΑΘΕΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ, Ο ΓΙΑΤΡΟΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΜΑΣ



ΟΛΑ "ΠΡΟΣΚΟΠΑΚΙΑ" ΜΑΖΕΨΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ !!!

 

ΣΕ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ "ΝΕΟΛΑΙΩΝ" 60 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩ, ΜΙΛΗΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΟΥ ΖΙΓΔΑΝΤΩΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ...

 
Στη κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του ξενοδοχείου Medιterranean Palace της συμπρωτεύουσας, διακόσιοι και πλέον Σερραίοι ετεροδημότες στήριξαν με την παρουσία τους τον αγώνα του Υποψήφιου Βουλευτή Μενέλαου Βλάχβεη, στέλνοντας από την πλευρά τους το μήνυμα της σίγουρης εκλογής του Μενέλαου Βλάχβεη στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

 Ο Υποψήφιος Βουλευτής επισήμανε:
«Η Ν.Δ είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που μπορεί να ανατρέψει το πολιτικό σκηνικό. Η αυτοδυναμία της ΝΔ θα σημάνει ένα νέο ξεκίνημα για τη χώρα! Με τη νίκη της ΝΔ οι Έλληνες θα σηκώσουν ψηλά ξανά το κεφάλι».


 Ο Μενέλαος Βλάχβεης στην ομιλία του καταδικάζοντας τις λάθος πολιτικές της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ , τόνισε:
«Επί δύο ολόκληρα χρόνια ακούγαμε μόνον ψέματα και καθησυχαστικές υποσχέσεις από έναν άβουλο και ανίκανο πρωθυπουργό και από υπουργούς που δεν ήξεραν ή δεν προλάβαιναν να διαβάσουν όσα υπέγραφαν. Ακούγαμε απόψεις και διακηρύξεις που εξευτέλιζαν και υποτιμούσαν την Ελλάδα μας και το λαό της και υπονόμευαν τις προσπάθειες και τις θυσίες του. Αυτός είναι και ο πρώτος λόγος για τον οποίο σήμερα βρισκόμαστε εδώ. Επειδή το ΠΑ.ΣΟ.Κ. αποδείχτηκε ανίκανο να διαχειριστεί τις τύχες του λαού μας, πρόδωσε την εμπιστοσύνη του, τον ΠΤΩΧΕΥΣΕ.»

 Για την ουσιαστική αντιπολιτευτική στάση της ΝΔ τα τελευταία δυο χρόνια ο υποψήφιος Βουλευτής μιλώντας στους ετεροδημότες είπε:«Η ΝΔ διαφώνησε με την υπογραφή του Α΄ μνημονίου, το καταψήφισε προβλέποντας πως θα οδηγήσει τη χώρα στη χρεοκοπία και σε εθνικά αδιέξοδα, κατήγγειλε τον Γιώργο Παπανδρέου για την κατασυκοφάντηση του ελληνικού λαού στο εξωτερικό και για τη πολιτική της υποτέλειας που ακολούθησε επί δύο χρόνια. Και επιπλέον είχε τη γενναιότητα να βάλει «πλάτες» και να στηρίξει την έσχατη ώρα μια προσπάθεια για να σωθεί η χώρα και να αποκτήσει προοπτική. Να ΑΝΑΚΑΜΨΕΙ και να ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ.»
 (
 iakxos είπε : Μα είσαι με τα καλά σου ΜΕΝΕΛΑΕ;  ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΑΤΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ  ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΥΓΝΟ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΕΚΧΩΡΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ , και μας λές ότι ο Ζιγαντώνης "έβαλε πλατη;"  Αλλο πραγμα τα νυστερια doctor και αλλο η πολιτική)  

 Για τις προτάσεις της ΝΔ για την έξοδο από την κρίση ,ο υποψήφιος Βουλευτής επισήμανε:
«Ο Πρόεδρος της ΝΔ έχει προγραμματίσει κινήσεις συγκροτημένες που διακρίνονται από γνώση του σήμερα, από ευστοχία και ευαισθησία. Τις συνοψίζω, δε χρειάζεται να μακρολογήσω, ο πρόεδρος ήταν περιεκτικός και κυρίως σαφής.

Α)Κοινωνικές Μεταβιβάσεις
Β)Φορολογικό Νομοσχέδιο
Γ)Νομοσχέδιο για Περικοπή Δαπανών
Δ)Πολυνομοσχέδιο για την Ανάπτυξη
Όλα αυτά σημαίνουν πως η Νέα Δημοκρατία θα κάνει την επόμενη των εκλογών ουσιαστικά βήματα που θα οδηγήσουν το κράτος στη Μείωση των Δαπανών και τη χώρα προς την Ανάπτυξη, αφού θα υπάρξει επιδότηση της πρώτης κατοικίας, έσοδα από τον διακανονισμό των αυθαιρέτων και ένα νέο Ε.Τ.ΑΚ. που θα αντικαταστήσει το χαράτσι. Τέλος ο Αντώνης Σαμαράς λέει όχι στην αύξηση των αντικειμενικών αξιών, ενώ προχωρά στη μείωση των υπουργείων, ώστε να ξεπεραστούν οι όποιες αγκυλώσεις και να προχωρήσει η χώρα με ταχύ βηματισμό.


Γι’ αυτό και σας καλώ σε συστράτευση και σε συμπόρευση. Σε μια προσπάθεια να πείσουμε το λαό μας ότι αξίζουμε την εμπιστοσύνη του. Ο Αντώνης Σαμαράς και όλοι εμείς μαζί , μπορούμε να κυβερνήσουμε το «σκάφος», να δώσουμε στον ελληνικό λαό ελπίδα και προοπτική. Και αυτό θα γίνει, επειδή ξέρουμε πως ΚΑΙ μπορούμε ΚΑΙ είμαστε ικανοί.


Για την υποψηφιότητα του ο Μενέλαος Βλάχβεης απευθυνόμενους στους ετεροδημότες υπογράμμισε :
«Είμαστε νέοι άνθρωποι, επιτυχημένοι στο επάγγελμα που ασκήσαμε, με πείρα στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα, με ουσιαστική γνώση της σύγχρονης ελληνικής πραγματικότητας. Από την ώρα που πληροφορήθηκα πως ο πρόεδρός μας προτίθεται να με εμπιστευθεί, ώστε να συμπαραταχθώ στην προσπάθεια για την ανασύνταξη της χώρας, αισθάνομαι βαριά την ευθύνη πάνω μου. Γνωρίζω από ευθύνες, έμαθα να λειτουργώ υπό πίεση στα χειρουργεία, δοκιμάστηκα σε ώρες δύσκολες, έμαθα να συνεργάζομαι και να συντονίζω ομάδες ανθρώπων, να αναλαμβάνω πρωτοβουλίες. Είμαι βαθύς γνώστης του χώρου της Υγείας και διατεθειμένος να προσφέρω με προτάσεις και προσωπική δουλειά, γνωρίζω καλά το χώρο της αγροτικής παραγωγής και τις διαδικασίες διακίνησης των αγροτικών προϊόντων . Είμαι σίγουρος πως αυτά ζητάει σήμερα ο τόπος από τους νέους ανθρώπους που σκοπεύουν να αναλάβουν πολιτικές ευθύνες. Γνώση, κοινωνική και επαγγελματική πείρα, ευαισθησία απέναντι στον άνθρωπο και στα προβλήματά του».
»
 
 
Κλείνοντας την Ομιλία του ο Μενέλαος Βλάχβεης επανάλαβε με βεβαιότητα πως οι Έλληνες πολίτες θα δώσουν όχι μόνο την νίκη στη ΝΔ αλλά και την απαιτούμενη ισχυρή αυτοδυναμία αντιλαμβανόμενοι πως οι ΝΔ είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να βγάλει από το τέλμα και το οικονομικό αδιέξοδο τη χώρα.    

(iakxos είπε : Aυτό το ανέκδοτο περί αυτοδυναμίας τι το ήθελες γιατρέ μου;  Να λέμε καμια μαλακία για να περνάει η ώρα; )

6 σχόλια:

  1. Είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:Την Κυριακή 6 Μαϊου από το πρωί μέχρι τη Δύση του ηλίου κλειδώνουμε όλοι στα σπίτια τους τα γεροντάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.anexartitos.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=9361&Itemid=1

    η φωτογραφία είναι όλα τα λεφτά της ημέρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και που να δεις πόσοι και ποιοί ήμασταν στο κλειστό. Με διαφορά, η χειρότερη συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας. Ούτε χίλια άτομα δεν ήμασταν. Tragic.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 38 ΑΤΟΜΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ Ο ΛΑΟΠΛΑΝΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ( ΤΗΣ ΚΑΤΩ ΤΖΟΥΜΑΓΙΑΣ ) ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΣΕ . ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ , ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΑΝ .
    Υ.Γ. ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΙΑΚΧΕ ΝΑ ΛΥΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΞΙΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ( ΤΗΣ ΚΑΤΩ ΤΖΟΥΜΑΓΙΑΣ ) ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙΣ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ ΠΕΘΑΝΕ ΠΛΗΡΗΣ ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟ ΒΑΘΕΙΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. GIATI DE VAZEIS OLA TA SXOLIA? EKEINO POU EGRAPSA GIA TIN OIKONOMIKI SYMVOLI TON DYO NEON NEODIMOKRATON TIS NEAS-NEAS DIMOKRATIAS TO ESTEILES STON AGYRISTO? NA ARXIZO NA PISTEVO OTI TOUS KANEIS MAVRI DIAFIMISI?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ