Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ "ΞΥΝΗΣ"




Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά! 

Είναι γνωστό σε όλους πως κάθε προεκλογική περίοδος είναι συνυφασμένη με λασπολογία. Είναι γνωστό στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ (ή τις Σέρρες εν προκειμένω) πως η υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στο Νομό Σερρών Φωτεινή Αραμπατζή δέχεται ανηλεή πόλεμο πριν καν ανακοινωθεί επισήμως η υποψηφιότητά της.

Ενδεικτικό του πανικού των πολεμίων της είναι η δημοσίευση της ανώνυμης καταγγελίας -από την κατά τ’ άλλα έγκυρη ιστοσελίδα σας- σε χρόνο που η κυρία Αραμπατζή δεν έχει καν χρησιμοποιήσει έστω μία από τις δύο εμφανίσεις που έχει δικαίωμα να πραγματοποιήσει. 

Ούτε καν στο μέσο που διευθύνει! Σε γνώση σας θα έπρεπε να είναι επίσης το γεγονός πως η κυρία Αραμπατζή δεν έχει φιλοξενηθεί σε κανέναν από τους υπόλοιπους τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς αφού ουδέποτε προσκλήθηκε. Είναι οι ίδιοι τηλεοπτικοί σταθμοί, που χωρίς κανείς να ενοχλείται, προβάλλουν συστηματικά άλλους υποψηφίους δημιουργώντας ερωτηματικά στους σκεπτόμενους πολίτες.

Είναι απορίας άξιο πώς -στο πλαίσιο της δημοσιογραφικής δεοντολογίας που θα έπρεπε να τηρείτε- δημοσιεύσατε και άρα υιοθετήσατε χωρίς προηγουμένως να μπείτε στον κόπο να διασταυρώσετε το παραμικρό, τα όσα καταγγέλλονται. 

Ουδείς από το δημοσιογραφικό, τεχνικό ή διοικητικό υπαλληλικό προσωπικό του ΔΙΚΤΥΟ έχει εκφράσει παράπονα ή διαμαρτυρίες για τα όσα ανώνυμα και συκοφαντικά φιλοξενείτε και αυτό που σκανδαλίζει είναι η άγνοια όσων αβασάνιστα δυσφημούν. Παρά την γενικευμένη οικονομική κρίση το ΔΙΚΤΥΟ ουδέποτε προχώρησε σε μείωση προσωπικού ή περικοπές μισθών και για του λόγου το αληθές οι μισθολογικές καταστάσεις του σταθμού είναι στην διάθεσή σας.

Με εκτίμηση,
Θανάσης Κουμπαρούδης,
υπεύθυνος Γραφείου Τύπου.

19 σχόλια:

  1. ΑΧ ΒΡΕ ΚΟΛΛΙΑ, ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΕ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2009. ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΗΤΑΝ ΜΠΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Ο ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ. Ο ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΜΑΣ.
    ΔΕΝ ΈΦΤΑΝΕ Η ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΉ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΡ.
    ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΥΠΗΘΕΊΣ.
    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ.
    ΑΧ ΒΡΕ ΧΡΥΣΑΦΗ, ΜΗΛΙΔΗ, ΚΑΡΙΠΙΔΗ, ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗ, ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ ΠΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΑΧ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΑΪΣΑΤΕ ΤΟΝ ΑΧΟΡΤΑΓΟ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΗΣΥΧΑΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.
    ΕΝΑΣ ΜΗΤΛΙΑΓΚΑΣ, ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, ΜΙΑ ΣΑΒΒΑ, ΕΝΑΣ ΖΑΧΟΣ, ΕΝΑΣ ΠΟΛΥΖΟΣ, ΕΝΑΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ, ΕΝΑΣ ΚΑΛΑΘΑΣ, ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ, ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΓΕΙΩΝ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΩΝ ΣΕΡΡΑΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλά μιλούν για πόλεμο πριν ανακοινωθεί επισήμως η υποψηφιότητας. Τα έχουν παίξει εντελώς.
    η ίδια δεν ανακοίνωσε απο μόνη της την υποψηφιότητας της και την έγκριση - υπόσχεση του αρχηγού της Πολιτικής Ανοιξης ΣΑΜΑΡΑ.
    ΝΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.
    ΝΑ ΕΥΛΟΓΗΣΕΙ Ο ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.
    να την δούμε στην παρέλαση 28 Οκτωβρίου με τα νέα μέτρα του Ιουνίου να έχουν εφαρμοστεί.
    να το ζήσω και μετά να χαθώ.
    Λυπάμαι τους Νεοδημοκράτες και τη ελλειπή μνήμη τους.
    Αυτή που αναφερόταν ως Αραμπατζή Μαγκριώτη, τώρα σιωπή.
    Αυτή που είχε κουμπάρο το Τσοχατζόπουλο τώρα σιωπή.
    άσε που δεν συμμετείχε καν στις εκλογές ανάδειξης προέδρου στη Νέα Δημοκρατία.
    αλλά τι φταίει αυτή, βρήκε και έκανε.
    εκείνος που την έβαλε στο ψηφοδέλτιο ή εκείνος που την πρότεινε πότε θα απολογηθούν στον κάθε αγνό Νεοδημοκράτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο συζυγος τι λεει για ολα αυτα? ειπατε να ξεκουραστει τωρα εκεινος απο τις μ(π)ιζ(ν)ες και να τις αρχισετε εσεις??? αυτο θα πει ισοτητα στο ζευγαρι. Μονο με το μαλακο γιατι ακουγεται οτι εκει στο Νοτο και συγκεκριμενα στον Κορυδαλλο τις πτερυγες τις κανουν οικοικογενειακες ο κουμπαρος πηγε . Και εκει δεν εχουνε χαβιαρι και καπνιστο σολωμο.
    παρεπιπτοντως ειναι ακομα κ.Μαγκριωτη ? Αλλα και εσυ ρε κοπελια το ενα χειροτερο απο το αλλο!  ποιο να κρατησεις του πατερα που πηγαινει στα χωρια και οποιος τολμησει να πει οτι δεν θα σε  ψηφισει τον βριζει η του συζυγου που ειναι  χωμενος στo βουρκο? Ωρες ωρες το λυπαμαι αυτο το κοριτσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντε Θαναση αντιμνημονιακε να μας τις στίλεις τις καταστασεις μαζι με τις καταστασεις του ΙΚΑ . Να δουμε και ολους όσοι περασαν απο τον σταθμο τι ενσημα κόλησαν . προσεχε γιατι έχει επεμβει και η δικαιοσύνη . Ποιόν κοροηδεύετε ρε εσυ και η τεθλημενη? Ποσα ενσημα έχεις εσυ απο την εργασια σου εκει ? Δεν χρειαζετε λασπη να ρίξει κανενας . Εχει αρκετη εκει γυρω απο προηγουμενους προεκλογικους αγωνες . ξερεις εσυ πως δουλευαμε . απλα και ωραια. ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οταν μιλάει πρώην εργαζόμενος έτσι, νομίζω ότι οι μισθολογικές καταστάσεις δε χρειάζεται να αποδείξουν σε κανέναν και τίποτα. Και γενικά κύριοι εσείς των media, όπως όταν η φήμη γίνεται όπλο στα χέρια σας, έτσι να είστε έτοιμοι να υποστείτε τις "γενικευμένες" φήμες περί της εργοδοτικής σας ακεραιότητας.

      Θίγεται η κυρία, όταν του μπαμπά του χουν φύγει κουβάδες από σάλια από το στόμα λοιδορώντας κόσμο;

      Μακάρι, η επικείμενη εκλογική διαδικασία να είναι η τιμωρία για την ύβριν που διαπράττει χρόνια τώρα ο πατέρας - λαμόγιο. Θάνατος στους νεκροθάφτες !!!!

      Διαγραφή
  5. Τι σχεση εχουν οι μισθολογικές καταστασεις με τις ...εξωφλισης των μισθων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η Ξυνή είναι για τον πεο...

    300 botox και μακιγιάζ να κάνει... η ξυνίλα δεν κρύβεται !

    Με άχνη να πασπαλιστεί δηλητήριο θα έχει γεύση..

    Το μόνο που την σώζει είναι λεσβιακές φωτογραφίες...

    Όσο για τους μισθούς οι καταστάσεις δεν λένε τίποτα ο εκφοβισμός των πλουσίων προς τους φτωχούς υπαλλήλους θα τελειώσει σύντομα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κουμπαρουδη επειδη εσυ δεν κατοικουσες εδω και αρκετο διαστημα στην ιερουσαλημ επετρεψε μας να σου πουμε οτι πολλα πραγματα δεν τα ξερεις,ουτε καν τα φανταζεσε οτι γινανε απο την συγκεκριμενη κυρια-εργοδοτρια σου.δεχετε ανηλεη πολεμο.....λες.εχεις ιδεα τι πολεμους ειχε κυρηξει η κυρια σε νεοδημοκρατες τουλαχιστον στο παρελθον?θα μιλησουμε για νεοδημοκρατες υποψηφιους μονο γιατι αν αναφερθουμε γενικως σε τι πολεμους εχει κυρηξει στην πορεια της δεν φτανει η φορμα των σχολιων του μπλοκ για να χωρεσουν.τι να σου πρωτοαναφερουμε.νομαρχη,δημαρχο,βουλευτινα και βουλευτες,προεδρο επιμελητηριου?

    οσον αφορα τις δυο τηλεοπτικες εμφανισεις της στο δικο της καναλι που λες..ειδαμε χθες το βραδυ την εμφανιση της στο καναλι της.ειδε ο τυφλος ακουσε ο κουφος.τετοιο ρεζιλι δημοσιογραφικο (για τον καπετανιο αναφερωμαστε).δεν ξαναειδαμε στο σερραισταν της χαμηλοταβανιας το αναγνωσμα(κατα πεσιονερ-πατερα της).στημενες ερωτησεις.στημενες απαντησεις ολες προμηλιμενες.styling,image making.στησιμο γενικως,οπτικη γωνια καμερων,που θυμιζε προεδρο κομματος.και τελος μαγνητοσκοπημενη και πειραγμενη στο μονταζ χιλιαδες φορες.στη μια σκηνη το μαλλι καπως.στην αμεσως επομενη διαφορετικο.αν,λεμε αν υπηρχε εσηεα εσηεμθ κτλ,επρεπε να διαγραφει ο καπετανιος σημερα το πρωι.αν ειναι σε καμια ενωση.

    οσον αφορα ...το προβαλουν συστηματικα αλλους υποψηφιους δημιουργωντας ερωτηματικα....σου λεμε οτι ισως ξεχνας οτι το δυκτιο ειχε στησει μια βιομηχανια προβολης αυτων που στηριζε και καταρακωσης αυτων που ειχε στο στοχαστρο.στο σπιτι λοιπον του κρεμασμενου αγαπητε θαναση δεν μιλανε για σχοινι θα ελεγε η περιφημη θεια.

    ..στο πλαισιο της δημοσιογραφικης δεοντολογιας.....αμαν βρε θαναση.μας εκανες και γελασαμε ηχηρα.της ποιας ξαναρωταω?αυτης που το δυκτιο κατασπαραζε τους νεοδημοκρατες υποψηφιους?που εβγαλε τοτε αχρηστο τον παπαπαναγιωτου στη νομαρχια,επικινδυνο τον βλαχο στο δημο,σπαταλο και ανευθυνο τον "οννεδιτη" δρογαλα στο επιμελητηριο,ανικανους τους βουλευτες μας.ολοι καταλαβαμε τελευταια το γιατι για τους βουλευτες.και ολα αυτα ψεματα με ψευτικα και στημενα ρεπορταζ για ολους που προανεφεραμε.

    οσον αφορα το ..για τα οσα ανωνυμα και συκοφαντικα φιλοξενειτε....εχεις μεγαλη πλακα θαναση μου.για τα παραπανω που προαναφερουμε,μονο συκοφαντικες και αναληθης ηταν ολες οι επιθεσεις του δυκτιου μονο στους παραπανω.μην πουμε και για αλλους δεν ειναι της παρουσης.δηλαδη πραγματικα σ'αυτο που λες ταιριαζει το ρητο πλεον:"κοιτα ποιος μιλαει".

    τελος για τις μισθολογικες καταστασεις θαναση μου μην παιρνεις και ορκο.αλλο τι υπογραφουν οι εργαζομενοι,αλλο τι πραγματικα παιρνουν.ρωτησε πρωην και νυν υπαλληλους να δεις τι θα σου πουνε.ξερεις ποιο συντομο ανεκδοτο κυκλοφορει τελευταια?οτι οι υπαλληλοι του ομιλου θα ψηφισουν αραμπατζη.

    αστοχη λοιπον θαναση η τοποθετηση σου στον ιακχο και στο ξαναυπενθιμιζουμε:

    στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σχοινι.



    πολιτες των σερρων(συνηδητοποιημενοι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΜΕΙΣ ΘΑΝΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΕΡΡΑΙΑ . ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΟΣΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΑΝ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΤΙ ΧΡΗΜΑ ΕΠΕΣΕ . ΑΣΤΟ ΘΑΝΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ 700 ΕΥΡΩ ΕΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΘΕΝΣ . ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΧΑΪΧΙ ΤΑ ΔΕΙΣ ΣΑΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΙΑΚΧΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ Κ. ΜΑΓΚΡΙΩΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Eιμαι σερραιος επιχειρηματιας και η εν λογω οικογενεια μας θυμαται μονο οταν θελουν δωρεες για το δεντρο  της απατης.
    Την ''κυρια'' (που λεει ο λογος φυσικα) πρωτη φορα την βλεπουμε να κυκλοφορει στην σερραικη αγορα. εγω αυτη ουτε με τους καλυτερους εκβιασμους του (πα)τερα της δεν την ψηφιζω. Η παλιοβλαχα με τα GUCCI  που δεν εχει αφησει ουτε ενα ευρω στην πολη. και αυτη και η οικογενεια της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. TRAGIC δε θα την ψηφισω ΠΟΤΕ!!! μυριζ κοπρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ποσες ωρες προβα εκανε μπροστα στον καθρεφτη για να πετυχει το θεατρο, στην εκπομπη του καναλιου της? Αν αξιζε την ψηφο μου, θα ηταν ο εαυτος της και δε θα χρειαζοταν να απαρνηθει συζυγο και πατερα.Δυστυχως αγαπη μου, ειδικα τωρα που κινδυνευει να πεινασει το παιδι μου,μονο αηδια μου προκαλεις με τα ψευτικα χειλια και τα PRADA ρουχα.Στο σχολειο μπορει να ησουν καλη μαθητρια,μετα απο μεγαλη προσπαθεια και πολλη παπαγαλια,ομως εδω η παπαγαλια και το θεατρο δε θα σε βοηθησουν για να μας ξεγελασεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το βιογραφικο της Αραμπατζη ποτε θα το δουμε? Γιατι μεχρι περυσι ελεγε οτι ειναι 33 χρονων...Αυτο ειναι καλο απο τη μια,γιατι μικραινω κι εγω μαζι της, αλλα απο την αλλη, γυναικα που λεει τοσο χοντρα ψεματα φανταστειτε τι αλλο μπορει να πει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 33; μα η αδερφη της ειναι 35 στα 36,κι ειναι η μικροτερη της οικογενειας.Επομενως η Φωτω ειναι μεγαλυτερη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ===== Η ΞΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙΣΑ ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΤΟΥ 1974 , ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ , ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ 38

      Διαγραφή
  15. Η ξυνη, αφου οπως λες γεννηθηκε το Μαιο, ειναι ταυρος στο ζωδιο,δηλαδη το πρωτο πραγμα που την ενδιαφερει ειναι το χρημα και η ασφαλεια που προσφερει αυτο, ο εαυτος της και σιγουρα δε δινει μια για το πως θα βγουμε απο την κριση, μιας και οι λογαριασμοι της ειναι γεματοι,οπως και του πατερα της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτες τις μερες ειδα ενα video-αφιερωμα στη Φωτω,και παρατηρησα ποσο εχει παραμορφωθει το προσωπο της.Νομιζεις οτι ειναι αλλη γυναικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ