Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ Η "ΞΥΝΗ" ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΤΑΧΤΣΙΛΙΚΙ



Για προνομιακή προβολή από την τηλεόρασή της κατηγορούν την υποψήφια με τη ΝΔ, Φωτεινή Αραμπατζή οι υπόλοιποι Σερραίοι υποψήφιοι






Πληθαίνουν οι κατηγορίες για αθέμιτο ανταγωνισμό στα όρια της εκλογικής νομοθεσίας για την προβολή των υποψηφίων που φθάνουν από το νομό Σερρών και συγκεκριμένα για την υποψήφια της ΝΔ, Φωτεινή Αραμπατζή. 

Το γνωστό στέλεχος της ΝΔ και θυγατέρα του ιδιοκτήτη της τοπικής τηλεόρασης, Θανάση Αραμπατζή έχει προκαλέσει την οργή των υπολοίπων υποψηφίων του Νομού που απολαμβάνει ειδικής μεταχείρισης, σκανδαλιστικά προνομιακής από το Δίκτυο TV Σερρών του οποίου είναι διευθύντρια! 

Δυστυχώς όμως το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί και είναι εξαιρετικά σοβαρό, δεν είναι το μοναδικό, αρκετοί εργαζόμενοι εγκαλούν την διευθύντρια του καναλιού και υποψήφια, για τις υποχρεώσεις της απέναντί τους, ζητώντας να τους εξοφλήσει τα δεδουλευμένα τους!

20 σχόλια:

  1. θα παρει και αυτή μια παπάρα !!!!Πέρασε η εποχή που μοιράζαν καθρεπτάκια στους ιθαγενείς για να ψηφίσουν !!! Αν αυτή βγεί βουλευτής εμένα να με χέσεις....που λέει η λαική παροιμία...το Σταρ σύστεμ τον γιδοβοσκών έχει τελειώσει προ ετών μπαρμπα ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπαζαρα Λαικια Αραμπατζη ουστ! να μας κοπει το  χερι αλλα τον μπαμπα σου τον γιδοβοσκο δεν θα τον κανουμε και μαγκα! ουστ μωρη βλαχομπουμπου που θες να γινεις και βουλευτινα και ο χωριατης ο μπαμπας σου να μας πρηζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η υποψηφιωτητα αραμπατζη ειναι η πιο αγνη και πιο εκλεκτη.τζεβελεκος ιωαννης μελλος νοδε υπευθηνος δημοσιων σχεσεων κρητικου συλογου το αρκαδι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ιακχε,
      Κάποιος κακεντρεχής, που έχει πιθανότητα κάποια εμμονή μαζί μου, έχει δημοσιεύσει το παραπάνω σχόλιο!
      Πρωτίστως θα ήθελα να ενημερώσω εσένα και τους αναγνώστες σου, ότι δεν είμαι μέλος της ΝΟΔΕ Σερρών. Σαν οργανωμένο Μέλος της ΝΔ συμμετέχω στο ΔΣ της ΔΗΜ. Τ.Ο. ΝΔ Σερρών ως Αντιπρόεδρος, η οποία θέση δε μου εξασφαλίζει ex officio συμμετοχή στο Δ.Σ της ΝΟΔΕ.
      Δεύτερον δεν έχω προβεί ποτέ σε καμία δημόσια τοποθέτηση υπέρ ή κατά κάποιου Υποψήφιου Βουλευτή.
      Τρίτον η θέση μου ως Εκπρόσωπος Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της Κρητικής Αδελφότητας Ν. Σερρών "Το Αρκάδι" δεν έχει ουδέποτε συνδυαστεί με καμιά Κομματική μου Ιδιότητα ή Δραστηριότητα, διότι αφενός μεν δε συνάδει με τον τρόπο σκέψης μου κι αφετέρου μια τέτοια πρακτική θα ήταν αντίθετη με τις Πολιτιστικές δράσεις και τις θέσεις του Συλλόγου, ο οποίος μου έχει κάνει την τιμή να με διορίσει Εκπρόσωπό του. Είναι λοιπόν κάτι παραπάνω από προφανές, ότι εάν ήθελα να "υπογράψω" το εν λόγω σχόλιο δε θα συνδύαζα την Κομματική και την Πολιτιστική μου Δραστηριότητα.

      Με εκτίμηση
      Τζεβελέκος Γιάννης
      itzevelekos@yahoo.gr
      http://www.facebook.com/tzevelekos.giannis

      Διαγραφή
  4. Θα φάει μεγάλη παπάρα ο Σαμαράς μέσα στα Σέρρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σέρρες
    Τάσος Καρυπίδης, πρώην νομάρχης, έτσι ανακοινώνει η ΝΔ, τον Τασον...ως αυτοδιοικητικό...χα!χα!χα! Τασον, πες αλεύρι, ο ΧΥΤΑ σε γυρεύει που μας ταλαιπωρεί ακόμα, όσο και εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝ ΒΓΕΙ ΜΑΓΚΙΑ ΤΗΣ ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ...ΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ.ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΛΗΡΩΤΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΜΑΓΚΕΣ ΣΑΣ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ.ΣΤΟ NTV ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΣΑ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΣΧΑ ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΑΡΕ ΤΣΕΠΕΛΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΣΚΑΤΑ.ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ BLOG , ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ Η ΞΥΝΗ
      http://nonews-news.blogspot.com/2012/04/blog-post_2604.html

      Διαγραφή
  7. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΝ
    Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΒΡΙΖΕΙ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΔΟΠΑΤΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΛΙΓΑ ΦΡΑΓΚΑ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΨΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ.
    ΚΑΙ ΕΑΝ Η ΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΩΣ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ.
    Η ΠΛΕΟΝΕΞΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ.
    ΔΙΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΕΥΡΩ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΙΧΙΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ.
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ.
    ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΡΡΕΠΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ.
    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.
    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλω να μου εξηγήσεις πώς εννοείς το καλή υποψηφιότητα αφού εσύ ο ίδιος αναφέρεις ότι πατέρας και κόρη μέσω του καναλιού τους βρίζουν, εκβιάζουν, και το μόνο που τους απασχολεί είναι τα χρήματα. Έτσι γιατί με προβλημάτισες.

      Διαγραφή
  8. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΣΕΡΡΩΝ ΝΑΙ ή ΌΧΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΛΕΝΕ: ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΚΙ ΑΛΛΟ Η ΚΟΡΗ.
    ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΕΙ Η ΚΟΡΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. http://www.enimerosi24.gr/66886/%CE%B1%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%AE/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΟΙΟΣ ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ ΒΡΕ ΑΝΟΗΤΟΙ , ΜΟΝΟ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ ? ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΝΔ, ΠΟΤΕ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΥΤΗ Η ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟ`Ι` ΤΗΣ, ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΕΚΤΟς ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΡΑΘΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ , ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά μην τρελένεσαι.... και οι υποψήφιοι της ΝΔ στο νομό μας, σκατά ήταν και πριν και τώρα απλώς τώρα προστέθηκε κι η ίδια η Φωτούλα (λογικό ομοιος στους όμοιους)στη σαβούρα που απαρτίζει το σερραϊκό ψηφοδέλτιο. Αυτό σκεφτόμουν το πρωί και μάλλον ο μπαρμπα Θανάσης έχει δίκιο, τελικά " τι καλοί άνθρωποι είναι οι Σερραίοι" ότι τους πασσάρουν το δέχονται και το ψηφίζουν, αν θυμάστε ένας είπε και το σακάκι του να βάλει υποψηφιότητα θα έβγαινε...... Καμαρώστε λοιπόν την dream team της ΝΔ μάλλον για θεατρικό μπουλούκι μοιάζει. Και σαν "καλοί άνθρωποι" ψηφίστε τους........για τις Σέρρες ρε γαμώτο :-)

      Διαγραφή
  12. http://www.enimerosi24.gr/66886/%CE%B1%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%AE/ η απάντηση της φωτεινής αραμπατζή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. http://www.enimerosi24.gr/66982/%CE%BF-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%83%CF%89%CF%80%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%AE-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AC-%CF%83%CF%84%CE%BF/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ποιος μπαμπας και ποια κορη? Δεν ειναι ανηλικη στο κατω κατω...Η αβουλη κορη μεγαλωσε και απλα εγινε σαν τον πατερουλη της...Υπαρχει κανεις που πιστευει οτι δεν τον συμβουλευεται και οτι λειτουργει μονη της? Προσωπικα πιστευω οτι ο Μαγκριωτης τους ειχε στο γραψιμο, και για να του μπει στο ματι ο πρωην πεθερος,εσπρωξε την κορη του με τον γνωστο τροπο, να ασχοληθει με την πολιτικη.Ετσι για να γινει πραγματικοτητα και το δικο του ονειρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φωτεινούλα καλησπέρα, καλή επιτυχία. Τι κάνει ο κουμπάρος σου ο Τσοχατζόπουλος??? Τον επισκέφτηκες στον Κορυδαλλό για να σου πεί πως βγαίνουν τα χρήματα. Τυχερούλα θα έχεις πολύ καλό καθηγητή σ´ αυτό το θέμα. Μπράβο σου και καλή επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ