Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

ANEΞΑΡΤΗΤΟΙ ΑΡΡΙΒΙΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ...


Ο εικονιζόμενος είναι ένας βολεμένος του συστήματος, υψιλόμισθος υπάλληλος της ΔΕΥΑ Σερρών, των 3.500-4.000 € μηνιαίως, ένας από τους 110 νταβατζήδες - εργαζόμενους στην επιχείρηση ύδρευσης που για χάριν τους πληρώνει το νερό, χρυσάφι ο σερραϊκος λαός, πρωτοεμφανίστηκε στα πολιτικά δρώμενα του νομού μας ως στέλεχος του ΛΑΟΣ που ομως στις Δημοτικές Εκλογές του 2010 με εντολή Πολατίδη συμμετείχε ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον συνδιασμό του Καραμήτρου που όπως ενθυμούμεθα όλοι είχε την επίσημη στήριξη του ΠΑΣΟΚ.

Δηλαδή ενώ υπηρέτησε τις δυνάμεις που υπερψήφισαν το Μνημόνιο 1 (ΠΑ.ΣΟ.Κ & ΛΑ.Ο.Σ.)  τώρα ξαφνικά μεταπήδησε στο κόμμα των Καμμένων και μάλιστα μοστράρει και υποψήφιος βουλευτής του, αγωνιζόμενος ταχαμου -τάχαμου κατά των Μνημονίων 1 & 2 !!!

Και έχει και το θράσσος να ζητάει την ψήφο των Σερραίων πολιτών. Βέβαια δεν φταίει αυτός, καιροσκόπος είναι, την δουλειά του κάνει ... "όπου κάτσει η μπίλλια"!!! Τα αστροπελέκια του κόμματος του Καμμένου φταίνε που τον βάλανε στο ψηφοδέλτιο δίπλα στην Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά και τον Απόστολο Γιώσα ...

31 σχόλια:

  1. ΨΗΦΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙς ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΑΚΟΜΗ ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ.
    ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΕΙΝΑΙ.ΥΠΗΡΞΑΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΦΩΤΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟ 2006 ΚΑΙ ΤΟ 2010 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ Ν.Δ.

      Διαγραφή
    2. 11.26 προφανώς θα εννοείς Μήκα - Αραμπατζή αλλά υπάρχουν και Νεοδημοκράτες στο ψηφοδέλτιο που δεν στήριξαν Φωτιάδη το 2006 . Ας ψηφίσουμε αυτούς

      Διαγραφή
    3. Πότε στήριξε η Μήκα Φωτιάδη;

      Διαγραφή
    4. τότε που ήταν υποψήφια στην ΤΕΔΚ και στην ΚΕΔΚΕ με το ΠΑΣΟΚ . Ας ζητήσει πρώτα από τους Νεοδημοκράτες ένα συγνώμη και μετά έλα να το συζητήσουμε .

      Διαγραφή
  2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ . (ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΟΥΤΕ ΠΑΣΟΚΟΣ ) ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΞΑΝΑΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΤΡΕΙΑ ΚΟΥΠΟΥΚΙΑ ΠΟΥ ΒΑΛΑΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ Η ΚΟΛΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΣΑΣ . ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΥΠΑΣΤΕ , ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΕΒΕΣΤΕ .......ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΛΥΠΑΤΑΙ ΕΝΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟ.....ΚΑΙ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΠΕΡΑ ΔΩΘΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΙΝΑΤΟΥΔΗ ΤΟΝ ΡΟΥΣΣΟ ΤΟ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΤΗΣ Ν.Δ. ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΣΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΟΦΩΡΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΤΩΡΑ........ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΩΛΛΟΣ ΤΟΥ.....ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ χοντρο... βλάκα που αποκαλείς αρχιλαμόγιο έναν υποψήφιο, μπορείς να γράψεις το όνομα και το επίθετο σου και να στηρίξεις κατόπιν τα όσα συκοφαντικά καταμαρτυρείς;
      Να δούμε εσύ τι είδους λαμόγιο είσαι που κρύβεσαι στη σκιά των blogs και βγάζεις την κομπλεξική σου χολή...

      Διαγραφή
  3. ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ - ΝΤΟΡΑ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , Η ΤΕΤΡΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. H ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ,ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΕΤΑΞΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ!!ΓΙΑΥΤΟ ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ
      ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΣΑΜΑΡΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ

      Διαγραφή
  4. ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ..
    ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ , ΥΠΣΑΧΑΡΙΑ ΧΩΡΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ..
    ΣΙΓΑ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ..
    ΑΧ ΡΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ Κ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΟΥΛΑ, ΝΑ ΔΩ ΚΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΜΑΓΚΙΑ ΣΑΣ...ΔΗΜΟΣΙΟΙ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΥΝΤΞ/ΧΟΙ, ΟΓΑΤΖΗΔΕΣ....ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΚΡΕΜΕΣΤΕ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΑΣΤΕ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΝΑ (Υ)ΠΟΚΑΜΙΣΟ...
    ΤΙ ΠΑΡΑΓΕΤΕ ΩΡΕ "ΛΕΒΕΝΤΕΣ" ΠΟΥ ΨΑΡΕΥΕΤΕ ΣΕ ΘΟΛΑ , ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΡΕΜΑΤΑ(ΝΕΡΑ)?
    ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ?
    ΑΥΓΑ ΜΕ ΨΩΜΙ?
    ΚΡΑΝΑ ΜΕ ΜΑΛΛΙ?
    ΣΙΤΑΡΙ ΜΕ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ?
    ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΙ ΟΡΜΑΤΕ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΓΙΑ ΓΑΛΑΤΑ ΚΑΙ ΡΕΓΓΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ...ΑΛΛΑΛΟΥΜ..
    ΕΔΩ ΠΑΤΑΤΕΣ ΠΑΙΡΝΑΤΕ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ "ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΤΕ'...ΠΟΥ ΤΑ ΤΣΑΜΠΥΝΑΤΕ ΑΥΤΑ?ΑΛΛΑ ΜΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΙ" ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΣΧΗΜΑΤΑ...ΚΑΜΜΕΝΟΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ Π.Χ...Ε, ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
    ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ "ΠΡΟΤΥΠΟ ΙΣΛΑΝΔΙΑΣ"..ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΞΕ "ΜΠΑΤΑΧΤΣΗΣ"..
    400.000 ΨΥΧΕΣ ΕΙΝΑΙ,(ΟΣΟ Η ΠΑΤΡΑ ΔΗΛ!!!) ΨΑΡΑΔΕΣ,ΨΑΡΟΧΩΡΙΑ, ΛΙΒΑΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΕΡΑ...(Α...ΚΑΙ ΟΡΚΕΣ ΜΠΟΛΙΚΕΣ...ΗΡΕΜΕΣ ΚΙ ΑΥΤΕΣ) ΗΡΕΜΟΙ, ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑΝ 4ΔΙΣ...ΨΙΛΟΠΡΑΜΑΤΑ...
    ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΓΓΛΟ-ΟΛΛΑΝΔΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΩΝ ΑΠΕΙΛΩΝ..
    ΟΠΟΤΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ...
    ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΟΤΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ ΤΗΣ . ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. o Σαμαρας πατριωτης?ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΔΕΝ ΥΠΟΚΥΠΤΟΥΝ,ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ

      Διαγραφή
  6. O 1108 ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΥΣΣΟ,ΕΧΩ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΛΑΜΑΡΙΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΟΤΙ Ο ΡΟΥΣΣΟΣ ΤΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ 5 ΕΥΡΩ ΖΗΜΕΙΑ ΣΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΝ 100 ΕΥΡΩ!!!!!!!!!! ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ????? ΚΑΙ ΑΝ Ο ΡΟΥΣΣΟΣ Ο ΑΣΤΟΙΧΕΙΟΤΟΣ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΚΑΜΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ!!!!!!! ΥΓ.ΑΝ ΤΟΛΜΑΕΙ Ο ΡΟΥΣΣΟΣ ΑΣ ΒΓΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΩ. ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΔΕΚΑ ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΛΑΜΑΡΙΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ!!!!!!! ΑΙΝΤΕ ΝΤΕ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ, ΤΟΥ ΠΑΟΚ , ΤΗΣ ΑΕΚ, ΤΟΥ ΑΚΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΙΚΥ ΣΤΑΜΑΤΗ, ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΗΛΙΟΥ , ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕςΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ , ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ. ΓΙΑ ΤΟΝ κ. ΡΟΥΣΣΟ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΟΜΩΣ ΕΚΤΙΜΩ ΌΤΙ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΩΝ, ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΧΩΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΗΣ ΚΟΝΤΡΑΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ

      Διαγραφή
    2. ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΦΙΛΕ !!!!! ΠΟΙΑ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ??? ΘΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΗΣΕΙ ??? ΧΑΧΑΧΑ!!!!

      Διαγραφή
    3. Εγώ πάλι για εσένα 12:45 έχω μάρτυρα μια πωλήτρια εσωρούχων οτι κάθε μήνα αγοράζεις τις ποιό σεξυ ζαρτιέρες και καλσόν για να τα φοράς τα βράδια με τους φίλους σου.
      Και είναι ΟΛΑ αλήθεια όσα λέω αφού η συγκεκριμένη πωλήτρια τα έλεγε μπροστά σε 12 φίλες της χορεύτριες και σε μια τραβεστί κολλητή σου.

      Διαγραφή
  7. ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΔΕΥΑΣ:
    ΑΦΟΥ ΒΓΗΚΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ -ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΣΚΕΦΤΗΚΕ Ο ΙΔΙΟΣ- ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΛΕΕΙ ΟΤΑΝ ΠΟΥΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ
    ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟΥ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣΤΑΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΥΑΣ.....
    ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ 45-50% ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ
    ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΛΗΡΏΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΠΑΡΑΤΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΣΤΑΤΟΥΣ
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΕΚΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΘΑΜΕ ΕΙΝΑΙ 21%, Ο ΔΙΔΑΚΤΩΡΑΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΦΑΕΙΝΗ ΙΔΕΑ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΕΙ ΣΑΝ ΘΕΜΑ ΣΤΟ Δ.Σ..
    ΚΟΝΤΕ ΠΡΟΣΕΧΕ
    ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΩΝΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΑΣ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
    ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΚΟΝΟΜΑΣ 70.000-80.000€ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΩΣ ΜΙΣΘΟ?
    ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΦΡΑΓΚΑ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΤΑ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΣΤΟ
    ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΔΟΥΛΙΕΣ ΣΤΙΣ ΔΕΥΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΣΗΣ ΓΝΩΣΤΟ
    ΤΟ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΤΩΝ 1.000.000 € ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ
    ΑΥΤΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗ
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
    ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΨΩΜΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον ο κος εισαγγελέας πρέπει να ενημερωθεί?

      Διαγραφή
  8. ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΛΑΣΠΩΝΕΤΕ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΕΥΡΩ.
    ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΙΝΑΤΟΥΔΗΣ ΚΑΙ
    ΨΗΦΟ ΣΤΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΜΑΤΑ.
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΛΕΦΤΑ
    ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ
    ΑΙΝΤΕ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ============== ΣΚΑΣΕ ΗΛΙΘΙΑ ... ΔΕΝ ΛΑΣΠΩΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΚΑΤΑΦΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΕΠΙΔΟΞΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
      Υ.Γ. ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΗ; ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΣΠΩΘΕΙ Ο ΑΝ ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΣ

      Διαγραφή
    2. ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΙΑΚΧΙΝΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΣ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑΤΙ ΞΕΠΕΣΕΣ.
      ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙΣ ΓΕΓΟΝΟΤΑ??
      ΧΑ ΧΑ
      ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΘΩΠΕΥΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

      Διαγραφή
  9. Αν γνωρίζατε τον Χρήστο Σαϊνατούδη δεν θα τα γράφατε αυτά. Αν πάλι τον γνωρίζετε και γράφετε αυτά τότε άλλους σκοπούς υπηρετείται... Τι σας πείραξαν οι φράσεις ¨ψήφο στους νέους¨ και ¨δύναμή σου η ψήφος σου¨ και το βγάλατε από την κάρτα του. Μακάρι να ήταν όλοι οι βουλευτές σαν τον Σαϊνατούδη Χρήστο που σαν εργαζόμενος στη ΔΕΥΑΣ μόνο θετικά στοιχεία έχει επιδείξει και ο μισθός του για να ξέρετε είναι γύρω στο χιλιάρικο. Τα τηλέφωνα του τα γνωρίζετε γιατί δεν τον ρωτάτε; Εγώ θα ντρεπόμουν στη θέση σας να τα γράφω αυτά….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν κανεις τον κόπο να ρωτήσεις στο ΛΑΟΣ για τον Σαϊνατούδη ;

      Διαγραφή
  10. ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ?ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΣΑΙΝΑΤΟΥΔΗ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΔΕΝ ΤΑ "ΒΛΕΠΕΙ" ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.ΨΑΞΤΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ.ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΕΤΣΙ?ΨΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΤΕ ΑΔΙΚΑ.ΙΑΚΧΕ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΑΙΝΑΤΟΥΔΗ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΩΣ " ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΣΑΪΝΑΤΟΥΔΗ " ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΤΟ ΕΞΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΑΠΊΔΙΑ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΣΑΚΚΟΣ. ΠΟΣΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΤΟ 2008 ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΤΟ 2011 ... ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΣΕ ΑΓΓΙΞΕ ΤΟ ΜΗΝΜΟΝΙΟ , ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΒΓΗΚΕΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΞΟΣ

      ΑΝΤΕ ΡΕ ΧΩΡΙΑΤΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ή ΚΑΘΑΡΟΣ ;

      ΖΗΤΑΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ , ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΕΙΣ !!!

      Διαγραφή
  11. ΙΑΚΧΙΝΑ ΠΑΝΙΚΟΣ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ.
    ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ Η ΑΦΕΝΤΙΚΙΝΑ ΣΟΥ Η ΚΟΛΛΙΑ ΚΑΙ ΒΑΡΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΣ?
    ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΖΑΡΤΙΕΡΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΑΪΝΑΤΟΥΔΗ, ΣΙΓΑ ΘΑ ΣΧΙΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΤΣΟΝ. ΑΝΤΕ ΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΣΕΣ ΟΤΙ ΠΗΡΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ -------------- ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΕΛΛΗΝ

      Διαγραφή
  12. ΣΑΪΝΑΤΟΥΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ2 Μαΐου 2012 στις 1:03 π.μ.

    Ίακχε καλησπέρα

    Θα παρακαλούσα και εσάς αλλά και όσους γράφουν σχόλια για μένα αυτοσυγκράτηση. Θέλω σε όλους εσάς να διαβεβαιώσω ότι ούτε υψηλόμισθος είμαι άλλα ούτε κα βολεμένος του συστήματος και φυσικά οι υπάλληλοι της ΔΕΥΑΣ δεν είναι νταβατζήδες. Είμαστε υπάλληλοι όπως και χιλιάδες άλλοι σ΄ αυτή τη χώρα. Αν τώρα υπάρχουν και μερικοί που αριθμούνται με τα δάχτυλα ενός χεριού και είναι πραγματικά υψηλόμισθοι αυτό δεν αντανακλά στο σύνολο των εργαζομένων. Οι εργαζόμενοι στην ΔΕΥΑΣ πληρώνονται δύο φορές το μήνα δηλ. κάθε δεκαπενθήμερο με το πρώτο δεκαπενθήμερο που ονομάζεται και προκαταβολή περίπου στη μέση του μηνιαίου μισθού. Όσον αφορά τώρα εμένα πληρώθηκα για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου 600 ευρώ και αύριο παραλαμβάνοντας την απόδειξη της μισθοδοσίας θα σας ενημερώσω για τα χρήματα που θα λάβω για το δεύτερο δεκαπενθήμερο που λογικά θα είναι και λιγότερα. Η απόδειξη της μισθοδοσίας μου είναι στην διάθεσή σας γιατί πραγματικά δεν κρύβω τίποτα.

    Στα πολιτικά δρώμενα πράγματι εμφανίστηκα ως στέλεχος του ΛΑΟΣ πριν οχτώ (8) περίπου χρόνια όταν φεύγοντας τότε από την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ προσπάθησα και εγώ μαζί με μία ομάδα ανθρώπων που προϋπήρχαν στο ΛΑ.Ο.Σ. να οργανώσουμε και να στήσουμε το κόμμα στη Σέρρες. Αποχώρησα από τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό μετά την ψήφιση του 1ου Μνημονίου και την συμμετοχή του Λαικού Ορθόδοξου Συναγερμού στην κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου.

    Συμμετείχα παλαιότερα σε δύο Δημοτικές αναμετρήσεις, μία με την παράταξη του Γιάννη Βλάχου και μία με την παράταξη του Στέφανου Φωτιάδη. Και οι παρατάξεις πλαισιώθηκαν από ανθρώπους που ανήκαν σε πολλούς πολιτικούς χώρους. Η συμμετοχή μου και στις δύο αναμετρήσεις ήταν απόφαση δική μου και κανείς μα κανείς δεν μου υπέδειξε αυτό που έπραξα. Ως ενεργός πολίτης και άνθρωπος που νοιάζομαι για την πόλη θεωρώ ακόμη και σήμερα ότι στην παρούσα τότε κατάσταση οι επιλογές αυτές ήταν οι καλύτερες για την πόλη των Σερρών. Το μέλλον θα κρίνει.

    Πάντα φώναζα και θα φωνάζω ότι στις Δημοτικές Εκλογές δεν χωράνε χρώματα και κόμματα. Ψηφίζουμε ανθρώπους που πιστεύουμε ότι θα πάνε το Δήμο μπροστά.

    Η λέξη ¨αριβιστής¨ αλλά και ¨καιροσκόπος¨ σιγουρότατα δεν με εκφράζει και η ψήφος του Σερραϊκού Λαού θα κρίνει αν καλώς με βάλανε στο Ψηφοδέλτιο δίπλα στην Μαρία Κόλλια – Τσαρούχα και τον Απόστολο Γιώσα.

    Θα σας παρακαλούσα να δημοσιεύσετε την επιστολή μου ακριβώς κάτω από το άρθρο σας ώστε οι Σερραίοι να κρίνουν αντικειμενικά και πάντα θα είμαι στη διάθεσή σας για έναν έντιμο διάλογο.

    Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων


    Σαϊνατούδης Χρήστος
    Ο ανύπαρκτος πολιτικά χωριάτης ( κατά τα λεγόμενά σας) από την Κάτω Καμήλα και Προβατά Υποψήφιος Βουλευτής Σερρών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΘΛΙΒΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΔΕΥΑΣ ΕΧΕΙ 60% ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ. ΚΑΘΙΣΑΝ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΣΟΙ ΝΟΜΑΤΑΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΟΙ "ΣΟΦΟΙ" ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΦΕΣΙ ΜΕ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΑΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΣΤΙΣ ΓΡΑΦΕΙΑΡΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΘΕΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟΛΥΣΗΣ 70 ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΓΙΑ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΟΜΩΣ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΔΑΓΚΩΜΑ ΤΗΣ ΔΕΥΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΑΪΝΑΤΟΥΔΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ ΜΥΑΛΟ ? Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ , ΝΕΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΕΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χτες σε τοπικό σταθμό ο Αναστάσιος Ρούσσος δήλωνε ότι "κατόπιν ενεργειών του" και τη ομοσπονδίας που ηγείται εστάλη στον ΟΑΕΔ εγκύκλιος για τους επαγγελματίες που έκλεισαν, ότι δικαιούνται επίδομα ανεργίας, αφού με νταβατζιλίκι εισπράττουν μαζί με τις συνδρομές και χρήματα για τους ανέργους "επιχειρηματίες". Αναστάσιε το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Μόλις γύρισα από ΟΑΕΔ και καμία εγκύκλιος δεν υπάρχει. Καλή η άγρα ψήφων, αλλά και λίγη "αιδώς" δεν βλάπτει.Ως πότε θα διαβιώνεις λάθρα και με ψέματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ