Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ Η ΜΑΡΙΑ ΚΟΛΛΙΑ-ΤΣΑΡΟΥΧΑ


Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΚΟΛΛΙΑ-ΤΣΑΡΟΥΧΑ
ΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ  ΚΑΙ "ΚΑΡΦΙΑ" ΜΕ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ
ΠΟΛΛΟΥΣ  ΑΝΟΗΤΩΣ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΟΥΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΥΣ


"Σήμερα μετά και την χθεσινή ψηφοφορία και την επιλογή μου στο «ΟΧΙ» στον Εφαρμοστικό του Μνημονίου νόμο, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω για μια ακόμη φορά ότι το μέλλον της χώρας μας  εξαρτάται  από εμάς, όταν αποδείξουμε ότι είμαστε ικανοί να αλλάξουμε, ότι υπάρχουν οράματα, ηγεσία και  κυρίως διάθεση για συστηματική και συλλογική δουλειά.

Μελετώντας  δηλώσεις ξένων ηγετών  που συμφωνούν με την Νέα Δημοκρατία, φαίνεται ολοκάθαρα ότι η όλη βοήθεια προς την Ελλάδα βρίσκεται σε λάθος δρόμο, καθώς με τις συνεχείς υπαγορεύσεις της Τρόικας για συρρίκνωση, περικοπές, μείωση κατώτερων μισθών και συντάξεων, εξοντώνεται και μάλιστα με «μεγάλη διεθνή αλληλεγγύη», ένας ολόκληρος λαός, χωρίς να του έχει προσφερθεί, ήδη πριν πολύ καιρό, μια εναλλακτική επιλογή. Όταν επιχειρείται με αυστηρά μέτρα και μέσα σε ελάχιστο χρόνο η εξυγίανση του πολιτικού και οικονομικού μοντέλου μιας χώρας που διοικούνταν αναποτελεσματικά  για δεκαετίες και που έχει αδύνατες οικονομικές και ειδικότερα εξαγωγικές δομές, τότε πέρα από την «ομπρέλα προστασίας» που μας  δίνουν και την απαίτηση της δημοσιονομικής πειθαρχίας απαιτείται  να ληφθούν και μια σειρά από επιθετικά επενδυτικά μέτρα, μέτρα ανάπτυξης.

Δεν πρέπει να περνά απαρατήρητο ότι η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ  για τους δικούς της λόγους υποστηρίζει ότι είναι «μέγιστης σημασίας» να κρατηθεί ενωμένη η Ευρωζώνη και  μιλά για την αναγκαιότητα αποφυγής της χρεοκοπίας της Ελλάδας, γιατί οι συνέπειες μιας τέτοιας εξέλιξης είναι απρόβλεπτες και εξαιρετικά επικίνδυνες,  δεδομένης της επίδρασης που θα είχε στις τράπεζες και την οικονομία της Ευρώπης.

Οι έχοντες την πολιτική ευθύνη θα πρέπει να απαντήσουμε : γιατί οι δανειστές μας συνεχίζουν να μας δανείζουν,  όταν η χώρα μας δεν ανταποκρίθηκε σε καμία από τις σχετικές προϋποθέσεις που είχαν τεθεί (διαρθρωτικές αλλαγές, ιδιωτικοποιήσεις, απελευθερώσεις επαγγελμάτων κλπ) κι ανέχονται τις απίστευτες κυβερνητικές φορολογικές επιδρομές και συνεχίζουν να επιμένουν σε πολιτικές απολύτως καταστρεπτικές;

 Μήπως οδηγείται η πατρίδα μας  σε διάλυση και μοναδική τους σκέψη παραμένει η εξασφάλιση των δανειστών μας από τις μελλοντικές υποχρεώσεις που έχουμε ήδη αναλάβει; 

Μήπως μας δανείζουν οι  συνεταίροι  πρωτίστως για να έχουμε να πληρώνουμε κατά απόλυτη προτεραιότητα τα παλαιότερα δάνεια;

          Επιβάλλεται να  σηκώσουμε τα μανίκια όλοι μας, ο καθένας από τη θέση ευθύνης του και πρωτίστως η πολιτική εξουσία. Γιατί δεν είναι δυνατόν να συνεχίζουμε να ζούμε με δανεικά.

Σε ό τι με αφορά,  συνεχίζω να πορεύομαι με τις αξίες και τις αρχές μου, υπηρετώντας όσα ορίζει το Σύνταγμα της χώρας μου, αναλαμβάνοντας το μερίδιο ευθύνης που μου αναλογεί.

Οι αγωνιούντες βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας επιμένουμε ότι η χώρα πρωτίστως χρειάζεται μια θεσμική κοινοβουλευτική επανάσταση, να επανακαθορίσουμε το πολιτικό μας σύστημα, πληρώνοντας για τις αμαρτίες και διορθώνοντας τα λάθη μας. Να προσεγγίσουμε ανθρώπινα και ειλικρινά τον Ελληνικό λαό, προκειμένου να ενεργοποιηθεί ξανά ένα κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης, πείθοντάς τον με τις πράξεις μας. Και όλοι μαζί να ξεκινήσουμε από την αρχή.

19 σχόλια:

  1. Φοβερή πολιτική προσωπικότητα και μέγιστη οικονομική αναλύτρια!!!!Μη χέσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ, Μαρία....
    Άρχισες και συ τις κυβιστήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΚΟΥΣΕ ΠΑΛΙΟΚΥΡΑΤΣΑ
    ΑΦΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 48 ΠΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ Ή ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η ΧΩΡΑ(ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ), ΤΟΤΕ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΑΥΤΗ ΚΗΡΥΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑΣ, ΣΥΝΙΣΤΩΝΤΑΙ ΤΑ "ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ" ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΤΟΜΕΣ-ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΕΒΛΑΨΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.....
    ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΣΧΕΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΣΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΟ. ΟΡΙΣΤΕ ΠΕΔΙΟΝ ΔΟΞΗΣ ΛΑΜΠΡΟΝ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ορμάτε σαλιγκάρια/αρουραίοι και λοιπά ερπετά που φωλιάζουν κυρίως σε χελιδονοφωλιές..

    πετάξτε τη λάσπη που αναμασάτε χρόνια τώρα, προσοχη μη την καταπιείτε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ....Οι αγωνιούντες βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας επιμένουμε ότι η χώρα πρωτίστως χρειάζεται μια θεσμική κοινοβουλευτική επανάσταση, να επανακαθορίσουμε το πολιτικό μας σύστημα, """"πληρώνοντας για τις αμαρτίες και διορθώνοντας τα λάθη μας""""". Να προσεγγίσουμε ανθρώπινα και ειλικρινά τον Ελληνικό λαό, προκειμένου να ενεργοποιηθεί ξανά ένα κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης, πείθοντάς τον με τις πράξεις μας. Και όλοι μαζί να ξεκινήσουμε από την αρχή....
    ...μέ τήν διδιοποιό διαφορά κυρία "αγωνιούσα" εσύ έχεις νά πληρώσεις...νά πληρώσετε καί σάς ΠΡΕΠΕΙ!!! Ολοι εμείς- εγώ δηλαδή- τί έχω νά πληρώσω;,γιατί;,σέ ποιόν;....Βαρβάρα τό δίκκανο!!!!! μπράβο σου χθεσινέ Κομοτηναίε!!!!!!..(αλλά λάθος στόχο είχες) κι από κλεισιοσκόπιο εμείς ξέρουμε όχι όπως ο κομοτηναίος!!!! κατάλαβες θείτσα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΙΛΗΣΕ Η ΜΑΡΙΑ......
    O MY GOTH YUAT CAN I DO?
    ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΗΣΟΥΝΑ?
    ΟΣΟ ΚΟΛ@ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ
    ΔΗΜΑΡΧΙΝΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε ξεφτίλες , ρε αρουραίοι , η Μαρία μιλάει , εσείς είστε μουγκοί και το μόνο που ξέρετε είναι να βρίζετε ανώνυμα .

      Διαγραφή
  7. ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΝ ΚΟΛΛΙΑ-ΤΟΥΜΠΑ;ΑΥΤΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΜΑΣ;ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΡΙΑ Ε;ΜΟΥΓΚΑ Ο ΙΑΚΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑΝΝΑΚΗ, ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ....Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕΡΝΕΙ ΤΟ ΧΟΡΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πρέπει να τη φοβάστε πολύ την Κόλλια για να βγάζετε τέτοιο κόμπλεξ. Μετά και τις κωλοτούμπες σας όμως, άκλαυτοι θα πάτε στις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτή είναι γυναίκα , αλλά μπαλαρίνες άλλοι είναι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. απαιτούμε μαρία υποψήφια και πάλι.έμειναν τόσες πατάτες στη βροντού και θα χρησιμεύσουν κάπου..άντε θα τα πούμε στη παρέλαση κυρία επαναστάτρια του κ@λου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΠΡΑΒΟ ΙΑΚΧΕ ΓΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΠΟΣΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΕΙΣΑΙ.kolliamaria.blogspot.com μετονομάσου επιτέλους ή εναλλακτικά nikoskoyfalatolis.blogspot.com ή θες κι αλλό εναλακτικό; mariakolliatoumpa.blogspot.com.το iakxos.blogspot.com κούρασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γύρισε ο Παπαδήμος με λεφτά απ τις Βρυξέλλες , τελείωσαν τα βάσανά μας . Τώρα θα αρχίσουν να μοιράζουν λεφτά . Αυτά που μας έκλεψαν δύο χρόνια , θα μας τα επιστρέψουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΙΑΚΧΕ ΠΑΛΗ ΖΩΓΡΑΦΙΣΕΣ .... Α ΡΕ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ...ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΕΕΕ??? ΕΙΠΕ ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ....Α ΡΕ ΝΙΚΟΛΑ.....ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΙΝΕΣ ΚΡΥΦΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΤΖΟΥΜΑΓΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ??? ΠΩΠΩ ΝΤΡΟΠΗ...ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΟΝΤΟΣ...ΚΟΛΛΙΑΤΟΥΜΠΑ....
    ΥΓ. ΚΑΙ ΣΑΣ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΧΙ ΝΕΥΡΑΚΙΑ ΕΙΣΤΕ ΣΡ ΚΡΙΣΙΜΗ ΗΛΙΚΙΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. δεν μου λες ρε 9:11 εστω οτι θανε υποψηφια για δημαρχος η κολια.ποιος λες να την κερδισει??ο πετρακης??χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχχα.οσο και να σας πληρωνει να βριζετε καθε μερα τους αντιπαλους του κτηνιατρου δημαρχος δεν βγαινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 11.18 την τρέμουμε τη Μαρία.τόσο πολύ που αν κατέβει προτείνω σε κανέναν άλλον να μη το επιχειρήσει.και ξέρεις γιατί;γιατί την επόμενη φορά,μόη της να κατέβει,δεύτερη θα βγει.άς πάει για δήμαρχος,να χει τον ιακχο να την στηρίξει,ξέσκιζε τον αγγελίδη προεκλογικά και αυτός πήρε 60%.χαιρετίσματα στη κυρια κολλιατούμπα.χαχαχα,ξεφτυλισμένο γραφείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΓΑΠΗΤΕ ΙΑΚΧΕ,ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΟΥ,ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠ ΟΣΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΣ,ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ,ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΡΓΑΡΑ ΠΟΥ ΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ κ.ΚΟΛΛΙΑ ΤΣΑΡΟΥΧΑ,ΠΟΘΥ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ,ΤΕΛΙΚΑ ΕΝΕΔΩΣΕ ΣΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ,ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ.ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕΟΝΤΟΣ,ΤΗΝ κ.ΚΟΛΛΙΑ ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ Μ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.
    ΤΑΝΙΑ,ΚΩΣΤΑΣ,ΠΑΝΤΕΛΗΣ,ΓΙΑΝΝΗΣ,ΦΩΤΗΣ,ΣΟΦΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 1:24 μολις σταματησει ο κτηνιατρος να ταιζει τον σακη ελα να μου πεις ποσο θα παρει!οσο για το 60% να τοχει να το χαρει.οταν μαθεις απλα μαθηματικα ελα να σου εξηγησω τι ειναι το 60% σε 40% συμμετοχη και με 40% φανερα κατα του κτηνιατρου.ελα να σου πω τι ειναι 60% με εναν ανυπαρκτο μηλιδη και εναν σοβαρο αλλα της τελευταιας στιγμης φωτιαδη που πληρωσε το χρισμα.τρεμετε κουφαλες πεινασμενοι και ταισμενοι απο τον κτηνιατρο.λιγα ειναι τα ψωμια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ