Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΑΘΗ ΜΟΥ, Ε;




 Προβάδισμα 3,4% δίνει στη Νέα Δημοκρατία νέα δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και παρουσιάστηκε από τον καθηγητή Στατιστικής του Πανεπιστημίου, κ. Κ. Πανά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra και τον δημοσιογράφο Γιάννη Παπαγιάννη.

Σύμφωνα με τα αποτελέσμα της δημοσκόπησης, προκύπτει επτακομματική Βουλή ενώ στην πρόθεση ψήφου των πολιτών τα ποσοστά των κομμάτων διαμορφώνονται ως εξής:



ΝΔ 18,4%
ΣΥΡΙΖΑ 10,4%
Ανεξάρτητοι Έλληνες 10,3%
ΚΚΕ 7,7%
Δημοκρατική Αριστερά 5,7%
Χρυσή Αυγή 5,1%
Δημοκρατική Συμμαχία 1,1%
Οικολόγοι 2,8%
ΛΑΟΣ 0,5%
Κοινωνική Συμφωνία 0,1%
Άλλο κόμμα 4,3%

ΠΑΣΟΚ 15%

23 σχόλια:

  1. Γιαννάκη κόψε τς μαλακίες , μεγάλωσες πλέον , θα σου έλεγε η θεία σου η Ελπινίκη . Εσύ σε λίγο θα βγάλεις πρώτο κόμμα της ''μπουμπουλίνας΄΄ και δεύτερο το ΠΑΣΟΚ . Σ΄αυτή την περίπτωση το Υπουργείο Παιδείας είναι καπαρωμένο , ξέρεις από ποια ! Είναι έμπειρη στα ρουσφέτια στα ΙΕΚ , στα Αχλαδοχώρια και στις ΑΕΔ των 3000. Μην ξεχνάτε όμως
    ''ΜΕ ΠΑΛΙΑ ΥΛΙΚΑ ΝΕΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ''
    Υ.Γ.1. Στα γεράματα δεν βγαίνεις στο αντάρτικο
    Υ.Γ.2. Την κυβέρνηση του δωσίλογου Παπαδήμου την ψήφισε και η ΄΄ μπουμπουλίνα '' σου .

    BOUBOULINOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλε μου BOUBOULINO δεν σε καταλαβαινω!!!! κατηγορεις την κ.Κολλια γιατι βρηκε το κουραγιο εστω και την υστατη στιγμη και δεν ειπε το τραγικο ΝΑΙ!!!! και δεν κατηγορεις τους αλλους πεντε ΑΔΑΜΑΝΤΕΣ που ετρεξαν να δωσουν γη και υδωρ στην ΤΡΟΙΚΑ!!! Λιγο σοβαροτητα κ.BOYBOYLINE λιγο σοβαροτητα Και κοιταξε δεν με νοιαζει ποιο κομμα θα ψηφισεις- προσωπικα πιστευω οτι καλο θα ηταν να ειναι αντιμνημονιακο- αλλα αν δεν βρεις το κουραγιο που βρηκε η κ.Κολλια προσπαθησε τουλαχιστον να μην ψηφισεις κανεναν απο αυτους τους 5 ΑΔΑΜΑΝΤΕΣ
      Τα σεβη μου

      Διαγραφή
  2. ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΙΑΚΧΕ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΗ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ . ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ . ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ - ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ - ΛΟΒΕΡΔΟ ΠΑΛΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΝΗ .
    ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΠΑΡΤΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΝ ΚΕΚΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗ ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΤΟ ΧΑΛΑΝΕ Ο ΜΑΜΑΛΗΣ , Ο ΣΤΑΓΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ :
    1. ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ
    2. ΒΛΑΧΒΕΗΣ
    3. ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ
    4. ΛΙΟΝΤΑΡΙΔΗΣ
    5. ΜΑΜΑΛΗΣ
    6. ΜΗΚΑ
    7. ΠΑΝΤΑΖΗΣ
    8. ΣΤΑΓΚΟΣ
    9. ΤΣΙΠΛΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χεστηκαμε κι η βάρκα γέρνει....

      Διαγραφή
    2. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ!!

      Διαγραφή
    3. να πανε να γαμη....νε και οι 9 και ολη η ν.δ. μαζι.
      ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ for ever.

      Διαγραφή
  4. Στα γραφεία του Καμμένου ή του ΠΑΣΟΚ έγινε το γκάλοπ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ :

    . Η Ν.Δ. θα πάρει αυτοδυναμία
    . Ο Πανταζής θα εκλεγεί με άνεση
    . Ο Μπόλαρης δεν θα εκλεγεί γιατί θα έρθει δεύτερος και το ΠΑΣΟΚ θα βγάλει έναν βουλευτή στις Σέρρες
    . Η Μαρία δεν θα εκλεγεί γιατί η έδρα του Καμμένου θα πάει Β΄Θεσ/νικης .

    ΑΝ ΙΑΚΧΕ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ , ΤΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ποιο πιθανο και λογικο σεναριο
      Η Ν.Δ. ΔΕΝ θα πάρει αυτοδυναμία και ελπιζω να μην αναγκαστει να συκυβερνησει με Πασοκ
      . Ο Πανταζής θα εκλεγεί με άνεση γιατι δεν πιστευω οτι ο ΣΕΡΡΑΙΚΟΣ λαος θα ξαναψηφισει Μουσχαροκεφαλες και ψωριαρικα Λεονταρια
      . Ο Μπόλαρης δεν θα εκλεγεί γιατί θα έρθει δεύτερος και το ΠΑΣΟΚ θα βγάλει έναν βουλευτή στις Σέρρες τον ΤΖΕΛΕΠΗ που τολμησε να ψελισει εστω και εκεινο το ασημαντο ΟΧΙ στα εεγασιακα
      . Η Μαρία θα εκλεγει με 5-10.ΟΟΟ σταυρους

      Διαγραφή
    2. Εγώ διαφωνώ μόνο στο τέταρτο για την Μαρία , πιστεύω θα εκλεγεί τελικά βουλευτής . Ο Καμμένος θα πάει καλύτερα στις Σέρρες από την β΄θεσσαλονίκης.

      Διαγραφή
  6. Πες και το άλλο με την Τζουμαγιά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝΤΕ ΚΑΛΕ ΑΥΤΟΣ ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΑΣ , ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΥΣΤΡΙΛΙΚΙΑ , ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΛΑΤΗ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ ΠΡΩΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ . ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ . ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ .
    Υ.Γ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΟΥΔΕΝ ΛΑΘΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν πραγματικα θελεις να βγει βουλευτης ο κ.ΠΑΝΤΑΖΗΣ κατι που δεν με χαλαει και εμενα αν και δεν θα τον ψηφισω καλο ειναι να μαθεις και να αντι trollαρεις σωστα Το διαδικτυο δεν ειναι καφενειο εχει αγραφους κανονες μαθε πρωτα να αντιμετωπιζεις τα troll που θα τα δεις παρακατω να σε θαβουν και εσενα και τον Σταθη και ασε τις λεξεις που προσβαλουν ( Πουστριλικια)Οτι εγραψα το εγραψα απο αγαπη γιατι συμπαθω τον Σταθη (δυο σφραγισματα στην ανω γναθο μου ειναι δικατου)

      Διαγραφή
    2. Αν τον συμπαθείς , ψήφισέ τον .

      Διαγραφή
    3. Λυπαμαι αλλα εγω ειμαι Αντιμνημονιακη Δεν εχω αποφασισει ακομη τι θα ψηφισω αλλα ξερω τι δεν θα ψηφισω [ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΜΗΜΑΡ]Αν ηταν σε ενα Αντιμνημονιακο κομμα σιγουρα θα τον ψηφιζα αλλα τωρα κωλυομαι του ευχομαι παντως καλη τυχη

      Διαγραφή
    4. 3.26 να αφήσουμε τότε τους μνημονιακούς , τα ντοράκια , τους καναλάρχες και τους φραγκάτους να μας κυβερνήσουν . Τον Πανταζή τον ξέρουμε , ξέρουμε τις απόψεις του και όλοι πρέπει να τον στηρίξουμε για να εκλεγεί . Μην ξεχνάς ο Σαμαράς θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας .

      Διαγραφή
  9. KAΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ
    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΟΥΖΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ
    ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ 4.15 ΑΠΟ ΤΑ ΟΥΖΑ
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΓΚΟΥΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ
    ΓΙΑ ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΗΚΕΣ ΒΡΕ ΣΤΑΘΗ
    ΤΟΝ ΕΨΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑ
    ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΙΑΤΑΡΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙΣ
    ΠΑΝΤΩΣ ΚΟΨΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΟΥΖΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΜΠΑΚΑ
    ΚΑΙ Η ΓΡΑΒΑΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΡΘΗ ΓΩΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τι θέλεις να πίνει Σάββατο μεσημέρι , σόδα και περιέ ? Και λίγο στομαχάκι δεν βλάπτει , ούτε γκόμενα είναι , ούτε καλλιστεία είναι οι εκλογές !
      υ.γ. θα τον στείλουμε μετά τις εκλογές στα γυμναστήρια , όπως πήγαινε ο ΓΑΠ , γιατί κάνει καλό στη καρδιά

      Διαγραφή
  10. ΤΟ ΠΟΡΝΙΔΙΟ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ?
    ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ ΠΗΓΕ ΧΑΪΤΙΔΗ(!),ΑΠΟ ΧΑΪΤΙΔΗ ΠΗΓΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ(ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ)ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΗΓΕ ΣΕ ΝΕΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΗΡΕ ΧΟΝΤΡΑ(ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΕΙ)!ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΕΙ!ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Σ΄ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΟΛΗ?ΑΥΤΟΣ ΠΑΝΤΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΝ ΤΑ ΠΑΡΕΙ!ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ!ΟΜΩΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ?Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ?ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΦΙΛΕ 11:37 ΑΜ. ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΑΝ ΚΛΕΙΔΩΣΕ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΤΟΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ Ν.Δ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟ ΤΟΝ ΕΥΑΥΤΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ, ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ [Β. ΨΥΧΑΡΗ ...] ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ [ΑΝΥΠΑΡΚΩΝ ΠΟΛΤΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΝ ΝΕΟΠΛΟΥΤΗΣ ΜΠΟΥΡΖΟΥΑΖΙΑΣ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ, ΘΥΓΑΤΕΡΕΣ ΖΝΤΧΣ ΚΛΠ...]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ