Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

ΔΟΥΚΑ ,ΠΡΟΣΕΧΕ !!! ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΕ ΜΠΛΕΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ



 Δούκα, άλλα προτείνει η γνωμάτευση του δικηγόρου ( τον οποίο παρεπιπτόντως τον έκανε ρομπα ο Γούνας με τις συνεχείς αναφορές του στο συμβούλιό σας , ότι είναι διώτης δικηγόρος που πληρώνετε και γνωματεύει κατα το δοκούν) και αλλα πρότεινε ο Οικονομικός Διευθυντής με την συμφωνη γνώμη του Δημαρχου σας. Όπως μας διαβασες προχθές καταλήγει ο δικηγόρος :
.
"Γνώμη μου είναι λοιπόν, ότι μετά και την ακύρωση της υπ’αριθμ.36/2010 απόφασης του Δ.Σ. του Α. Ο. Δ. Σερρών, από τον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας –Θράκης, το νέο νομικό πρόσωπο, δηλαδή ο Οργανισμός Σχολικής Αγωγής, Κοινωνικής Πολιτικής και Αθλητισμού του Δήμου Σερρών, οφείλει να αναζητήσει τα τυχόν απολεσθέντα έσοδα για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011, από τις διαφημίσεις και τα εισιτήρια των αγώνων του Πανσερραϊκού στο δημοτικό γήπεδο. Για το λόγο αυτό οφείλει με κάθε νόμιμο τρόπο να αναζητήσει τα αληθή στοιχεία των εισπράξεων της Π. Α. Ε από τις διαφημίσεις και τα εισιτήρια, προκειμένου να λάβει το ποσοστό που εκ του Νόμου δικαιούται από αυτά.
Σε κάθε όμως περίπτωση πρέπει α) να αποσταλεί σχετικός με την υπόθεση διοικητικός φάκελος στον κ. Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, προκειμένου ειδικότερα να διερευνήσει το σύννομο ή μη της παραχώρησης του σταδίου υπό τους συγκεκριμένους όρους και την απόδοση ευθυνών και β) σχετική αναφορά προς τον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών για την διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών της διοίκησης του Α. Ο. Δ. Σερρών. Τέλος το Ν. Π. οφείλει να ενημερώσει και τον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης, για την κίνηση της πειθαρχικής διαδικασίας εναντίον των υπευθύνων των παραπάνω παράτυπων και πιθανώς παράνομων ενεργειών και για τον τυχόν καταλογισμό των απολεσθέντων εσόδων του Α. Ο. Δ. Σερρών, στα μέλη του Δ.Σ. που ψήφισαν θετικά στην υπ’αριθμ.36/2010 απόφαση κατ’ αρ.232 επ. Ν.3852/2010"

 Δούκα, όπως βλέπεις πουθενά δεν αναφέρεται ότι εχετε την δυνατότητα σαν Δ.Σ. να μπείτε στην λογική των αλχημειών που σας πρότεινε ο Κουτρουβέλης για δικούς πολύ συγκεκριμένους λόγους ...

Εσείς όμως αν και έχετε ήδη αργήσει ως νέα διοίκηση να προβειτε στις νόμιμες ενεργειες τώρα δεν εχετε κανενα λόγο να "φάτε την φόλα" και να μοιραστείτε τις ευθύνες με τους ποροηγούμενους

122.000 ευρώ είναι αυτά ...



2 σχόλια:

  1. iakxe , στην φωτογραφία η στάση και η έκφραση του Γουνα ειναι ολα τα λεφτά, σαν μαθητούδι που το σήκωσε όρθιο ο δάσκαλος για τιμωρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σε ποια "σχολη" τα "διδάχτηκε" όλα αυτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ